Zj Elektrik Kaçağı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZGİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,020
G

GEZGİN

Ziyaretçi
Selamlar 96 model 5.2 zj aracımda elektrik kaçağı var 2 günde 0 aküyü yedik durduğu yerde aküyü bitiriyo neden olabilir heryerine baktık ama beyinden sanırım bişey açıkmı kalıyo noluyosa çok sinir bozucu bi durum arabadan soğuttu beni resmen söktüm kutup başını öyle duruyo beyine format atılınca düzelir diye duydum bu problem kesinlikle beyinle alakalı yorumlarınız olursa çok memnun olurum...

Etiketler
Ynt: Zj Elektrik Kaçağı...

malesef ülkemizde jeeplerin kaderi olsa gerek iyi elektirik ustası gercekden bulmak cok zor ..ama bazı konular vardırki müzmün hastalık gibi zaman içinde ilave yapılan kablolar yada oksik yada darbe alıp direk şase yapan noktalar olmak gibi elektirikde arızayı tespit bile bazen birkaç gün sürüyor önce sorunu tespit etmeden beyine format gibi ağır konuları düşünmeyin belkide bir yerde sadece kablo temasından yapıyodur işinin ehli bir usta bulun öncelikle sorunu bulsun bakarsınız s adece sıyrılmış bir kablodur bantlaması yeteçekdir ustanın eğer bunlardan birisi çıkmazsa o zaman başka alternatifler dşünülebilir

Ynt: Zj Elektrik Kaçağı...

Hocam ön kaputun içindeki aydınlatma ampulünün anahtarını kontrol et istersen kapandığında yanık kalıyor olabilir..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler