Ynt: zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız
y-bsungur' Alıntı:
ah be güzel kardeşlerim cidden kafayı yiycem bu zj yüzünden arkadaşlar dediklerinizi uyguluycam peki bu şanzıman şifayı kapmak üzereyse bunu belli edermi ederse ne kadar önceden belli eder ...bir sıkıntım daha var ayrı bir soru sormak istemiyorum fakat 97 zj nin yıllık vergisini bilen varsa bi yazarsa iyi olur
vergi 1090 tl net rakam...yani sen temmuzda 1090 lira ödeyip seneye zam gelmezse 400 küsür ödemeye başlıyacaksın...
cherokee alırken nelere dikkat edilmeli başlığına tekrar bi göz at...
yürür ve mekanik için kısa özet....
çalıştır stop at çalıştır stop et hızlı çalışıyorsa tamam ama geç çalışıyorsa çeşitli sıkıntıları vardır...
çalıştır. frene bas geriye tak 10 saniye bekle, yine frene basılı halde D ye tak...her 2 pozisyonda tak tuk ses varmı inleme tıslama geliyormu? geliyorsa bırak evine dön
yola çık 100-120 ye getir sürati arkdan inleme uğultu geliyormu? ayağını gazdan çek bırak bu seslerde artma ses gelme gitme varmı?
100-120 de dip gaz yap bir vites alta alıp roketliyormu yani ona bak yoksa sadece gaz mı yiyor? daha sonra direksiyonun yanındaki D off düğmesine bas ışığı yanar yanmaz bir vites küçültme yapacak yapıyormu?
dur vitesi boşa N ye al arazi vitesini N ye çek önce daha sonra ciddi bir şekilde kıracak gibi sert b şekilde 4 low a çek aracı yürüt, tam sağ tam sol yaparak yürüt...
aracı dik bir rampanın ortasında durdur ve tam sağ tam sol yap takırtı atlama sesine benzer sesler varmı?
yolda giderken lpg ye al benzine al dururken yap bu işlemi tekrar stop etme cart curt varmı?
sunroof a bak 2 yönde de çalışıyormu?
koltuk ısıtmaydı koltuk hareketleriydi bunlara senin için önemliyse dikkatli bak 3 gün sonra başlayacaksan koltuk şöyle böyle diye iyi kontrol et
motor sıcakken yağ koyma kapağını aç buhar ve üfleme varmı konrol etmeyi unutma...
ön şaftının takılı olup olmadığı bileyen bir adamın aracını almak içinde uzun yol yapma kısa mesafedeyse git bence...ön şaftının olup olmadığını bilmeyen biri araca da hakim değildir, servisin olmadığı bir yerde de biniyorsa muhtemelen düzgün bakımı yapılmamıştır benim kanım bu!!!!