<div class="bbWrapper">Değerli Forum Büyüklerim;<br />
<br />
Geçen hafta ortasında standart ZJ aracımda aşağıdaki yükseltme ve ilgili modifikasyonlar yapıldı;<br />
- 4" Rough Country Flex-Kit<br />
- 265/75r16 A/T lastik<br />
- Orjinal jantlar ve 3 cm flanş<br />
- Mafsallı ön şaft<br />
- 3 cm şanzıman düşürme<br />
- Arka track bar düşürme (kitin içinden çıktı)<br />
<br />
Henüz parça bulamadığım için ayarlı ön track bar ve direksiyon amortisörünü değiştiremedim, en kısa zamanda onları da halledeceğim.<br />
<br />
Sorunlarıma gelince;<br />
<br />
1. Araç kalkışlarda homurdanarak yerinden kalkıyor, garip bir vibrasyon hissediyorum. Aynı vibrasyon 50-60 km civarında artış gösteriyor. Sanki motor aşırı zorlanıyor sürekli yokuş yukarı çıkıyormuşum gibi bir hissiyat var araçta. Rot-balans vibrasyonuna benzemiyor. Ön şaft açısı halen hatalı olabilir mi sizce?<br />
<br />
2. Normal asfalt sürüş şartlarında sanki dingilli eski askeri araçlar gibi yoldaki ufacık bozuklukta aşırı sallanıyor araç. 2-3 saatlik bir sürüşte dayak yemiş gibi oldum halen başım ağrıyor. Malum flexi kollar var araçta bu kollar ile ince ayar yapılması gerekiyor olabilirmi? <br />
<br />
(Halen ayarlı ön track bar ve direksiyon amortisörü takamadığım için rot ayarını da bekletiyorum, ama sarsıntı yaratacağını sanmıyorum, death wobble aklınıza gelebilir 80-90 km civarı death wobble oluşuyor onu da test ettim)<br />
<br />
3. 265/75r16'ları ilk defa kullanıyorum lastikçim 32 psi hava bastı, karma kullanım için ideal basınç tavsiyeniz nedir?</div>