Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Delco Radyo CD Player
Almak istediğim bi ürün eger 1 aya kadar satılmamış olursa ben alıcam bendede 1993 model blazer var ona uygulayacagım neyse şimdilik hayırlı satışlar
Ynt: 1993 model Blazer
Ben size lovato öneririm ben atiker taktırdım bu araçlara sıralı sistem olmuyor taktırırken özellikle söylemenizi tavsiye ederim majör beyin takılsın yoksa 2000 motora kadar olan ufak beyinleri takıyorlar ve araçtan nefret eder hala geliyorsunuz
Arkadaşlar aracımı yükseltmek istediğimden ötürü 0 ayarındaki Good year marka AT/R türü lastiklerimi ve janlarımı takas etmek istiyorum Can 554 943 69 00 buradan ulaşabilirsiniz
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Slmlar adım can 26 yaşındayım istda ikamet ediyorum.Bilgi işlem uzmanıyım offroadla tanışmam çok garip oldu fakat şuanda çok mutluyum böyle bir araç aldıgım için 1993 model bir blazer'im var herkeze saygılar sevgiler
Öncelikle herkeze merhaba siteye yeni üye oldum yeni aldım aracı araçla ilgili hiç bir bilgim yoktu sadece ailem için gereken yeri saglayamadıgı için ufak olan aracımı değiştim şimdi gayet memnunum aracıma lpg taktırmak istedim kartal oto san. taktırdım tek nokta enjeksiyon oldugu için mikserini...