ahmetnur kullanıcısının son içeriği

1. A

30 Haziran 8 Temmuz Moskova St Petersburg Gezisi İçin Yol Arkadaşı

Ynt: 30 Haziran 8 Temmuz Moskova St Petersburg Gezisi İçin Yol Arkadaşı Güzel Fikir aslında
  2. A

Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor

Ynt: Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor çok güzel fikir bende böğle birşeye kalıkışmak isterim ama memur olunca 30 günden fazla geziler imkansız oluyor... :(
  3. A

19-25 Temmuz Batum-kutaisi-tiflis-vladikavkaz-nazran-grozni-mahaçkale-bakü Gezisine Arkadaş...

Ynt: 19-25 Temmuz Batum-kutaisi-tiflis-vladikavkaz-nazran-grozni-mahaçkale-bakü Gezisine Arkadaş... Ozelden iletisim adresimi gonderdim dostum.
  4. A

19-25 Temmuz Batum-kutaisi-tiflis-vladikavkaz-nazran-grozni-mahaçkale-bakü Gezisine Arkadaş...

Ynt: 19-25 Temmuz Batum-kutaisi-tiflis-vladikavkaz-nazran-grozni-mahaçkale-bakü Gezisine Arkadaş... Arkadasim 21 temmuz sonrasi olursa bana uyar. 21 temmuz sabahi diyorum cunku askerligim o zaman bitiyor. Uygunsa ozel den iletisime gecebilirsin saygilar
  5. A

Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk güzel gezi olmuş. Dil sorunu nu nasıl çözdünüz_?
  6. A

Ağustosta Çadırlı Batı Karadeniz Turu İçin Öneri?

Ynt: Ağustosta Çadırlı Batı Karadeniz Turu İçin Öneri? sahil boyu araba ile gidecekseniz mutlaka deponuzu dolu tutmanızı tavsiye ederim. bartın kurucaşile yol boyu benzinlik mevcult değil. yakıtınız biter ise yandınız :)) çadır kurmak için hemen hemen her sahilde 5 lira gibi bir ücret...
  7. A

14 - 22 Ağustos Likya Yolu

Ynt: 14 - 22 Ağustos Likya Yolu arkadaşımmm şu planınızdan birazda bana bahsedermisiniz_? nelerden geçeceksiniz nerelerde konaklamayı düşünüyorsunuz_? bende hafta içi çıkıyorum da
  8. A

2 Haftalık Çanakkale - Antalya Sahil Boyu Gezi İçin Tavsiye?

Ynt: 2 Haftalık Çanakkale - Antalya Sahil Boyu Gezi İçin Tavsiye? faydalı bilgileriniz için teşekkür ederim. "SiliCone SouL" allahın izni ile hafta içi yola çıkıyorum.. ancak çanakkale güzahını başka bir bahara bırakmak zorunda kaldım. dede ve üvey babamın geliboluda ki mezar yerlerinin tespit...
  9. A

2 Haftalık Çanakkale - Antalya Sahil Boyu Gezi İçin Tavsiye?

şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkürler ederim.. temmuz ortası yada sonu çanakkale gelibolu dan başlamak sureti ile antalyaya kadar bir kaç arkadaş ile şöyle bir ege- akdeniz turu düşünüyoruz 2 haftalık... ama birkaç ????????????? var 1. si yolculuğumuz 93 model şahin ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR