Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım
slm istanbulun neresindesin Kadıköy cıvarında isen AKMAN JEEP var kaliteli ustadır jeep konusunda ustadır..
saygılar
Ynt: Titreme problemi
bende yaşadım titreme problemi...ön salıncaklardan kaynaklanıyordu burçlarını değiştirdik
sorun geçti.....salıncaklara ve burçlarına baktır olabilir bence....
kolay gelsin
Ynt: Grand Cherokee 96 arka tarafta ses?
bence egzost borusu çarpıyordur bir yere inecele bulursun bende de olmuştu aynı şey buldum sonunda..........saygılar
Ynt: lpg yi söktürdüm
evet bencede bizde bu işi bilen usta az var...amaç sadece para kazanmak.kimse insan sağlığını düşünmüyor.....
çok yaksın kafam rahat olsun daha iyi
saygılar
Ynt: lpg yi söktürdüm
selam
yaklaşık bir yıl oldu lpg atıker i sökeli şuan benzinle kullanıyorum...memnunum..evet benzin pahalı..
ama hiç olmazsa atıker servislerine herhafta para ödemiyorum..bide titreme olmuyor..istediğim zaman roketliyorum
en güzeli benzin bence...
Ynt: Atiker ve Grand Cherokee
atiker düşünmeyin derim ben 2 yıl kullandım usta önemli tabiiki ama nerden bulacaksın öyle ustayı
arabam hiç servisten çıkmadı boyna gittim geldim atiker servislerine eninde sonunda çıkardım lpg sistemini
bide beyni (ecu) gitti yanlış bilgi ilettiği için 2 yılda...
Ynt: check engine
selamlar
check engine sorunu halledildi......ecu daki işlemci aşırı ısınmadan kaynaklanmış.....yeni modelle değişti....
sorun ortadan kalktı... ama 2 ay arabama binemedim...neyse netice de halledildi....
akman jeep kadıköy hallettiii
bilgilerinize