Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1975 Model Land Rover Alınır mı ?
özgür arkadaşım frenlere kampana üzerinden ayar yaptırıyormusun bendede zamanlafren iki pompada doymya başlıyor ama o ayarı yapınca hemen normale dönüyor 1.5 - 2 ayda bir
6 ay şehir içinde hergün frensiz kullandım en son gıda çarşısına gittim kaldırımlara çarparak durduğumu görenler çevremden kaçışıyorlardı
bu arada hakikaten eski daha gadar oluyor yeniler ürkütüyor mpi motor buldum bu motordan önce ama elektronik diye korktum
arazi deneyimleri çok şey gösterdi arkamdan suya girip 3 hafta sanayide kendine gelemeyen 4x4 ler biliyorum arazi ve konfor ters...
2.5 benzinli hiç bir tadilat yapmadan oturuyor aracın üzerine orjinal motoru gibi frenler ise elektrikli valfli olacak belki bir anadol westinghouse da takabilirim çok rahat takılıyor perfomormansıda iyi
şu anda raba sanayide zaten motoru değiştirdim şanzuman toplandı alt tarafta şaftlara kadar herşey değişti az kaldı yakında tekrar dönecek bu arada lpg yi altta bir yerlere alıp arkayı daha düzgün bir hale getirmeyi planlıyorum over drive ı mandallı...
arkadaşlar 74 model serie 3 alimünyum kısa land sahibiyim aracı 2000 yılında bir ihaleden aldım zavalının o zaman yüzüne bakılacak hali yoktu 2.5 ay sanayilerde uğraşıp toparladım ama o zaman motoru yarım daha idare eder diye motora dokunmadık bütün...