Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: DEFENDER ARIYORUM
sevgili mod arkadaşlar konumu lütfen silermisiniz bazı alıngan arkadaşlar yüzünden konuyu açtığımada pişman oldum iyi günler diliyorum
o bölge yıllardır change araçlarla uğraşıyor şimdi varmı bilmiyorum ama olduğunu sanıyorum alışverişlerinizde çok dikkatli ve aldığınız ürünü en ince detayına kadar inceleyiniz evrak vs plaka sorgulama
bu araç sizce nasıl beyler gerçi kocaelinden araç alınmaz ama
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1987-land-rover-defender-110-2-5-dizel-4-x-4-90405268/detay
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
çok teşekkür ederim hepinize hoşbulduk inşallah ilerde daha farklı yerlerde bir araya geliriz bu arada KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
MERHABALAR ben ömer 32 yaşındayım ve istanbul zeytinburnunda yaşıyorum aslen giresunluyum merakım icabı defenderlera bakarken bu siteyi gördüm tesadüfen ve sizin aranıza katılmak istedim umarım benide aranıza kabul edersiniz şimdilik bir aracım yok taksi haric :)...
arkadaşlar 4 tane defender buldum tamda sevindim araç alcam diye :) arkadaş götürdü beni kocamustafa paşaya girdik garaja araçlar güzel toplanmışlarda ee dayı dedim kaç para bunlar araçlar MAHSUM KIRMIZIGÜL'ün film sahneleri için kullandığı araçlarmış satmıyolar bende...
Ynt: satılık 1991 benzin lpg defender 110
sevgili kardeşim bir sorum olucak ben pek bilmiyorum bu araçları bizi yakıtı hakkında bilgilendirirmisin ne yakıyo ve 90 mı 110 mu renk nedir