AYDINAKTUG kullanıcısının son içeriği

1. AYDINAKTUG

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Kursad selam Bana gecen gun soyledıgın oyun adı neydı ... şİLE DE DENİZE GİRİECEK SAKIN KOY. ... TŞK
  2. AYDINAKTUG

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri arkadaslar saroz da hem off road yapacak hem denize girecek hemde kamp yapacak bir yer arıyorum. Kaybolmadan nokta atısı yapabılmem ıcın yardımcı olacak kımse var mı
  3. AYDINAKTUG

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Kemerburgaz gezisinde yaşanan sıkıntıları biliyorum. Hayatımda katıldığım ikinci off road gezimdi. Kural konusunda kimse beni bilgilendirmedi. Konuyu kürşat ile paylaştım .Bana olayı anlattığında çok üzüldüm. Çünkü yalnış anlaşılmışım. Hatta bu grupta kırmızı suziki...
  4. AYDINAKTUG

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Cevap vermiyorum. Yaşın yanında kuru da yanıyor... Teşekkürler
  5. AYDINAKTUG

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri gezi eşlimi eş sizmi olacak .Katılma şartları nedir. Teşekkürler
  6. AYDINAKTUG

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Tünaydın arkadaşlar Uzun uzun cumartesi günü gece ormanda mahsur kaldığımı anlattığım blog uctu sadece resimler çıktı:)
  7. AYDINAKTUG

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri teşekkurler
  8. AYDINAKTUG

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Günaydın Beyler Cumartesi sabahı :)
  9. AYDINAKTUG

Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010)

Ynt: Gerçek Offroad; Istıranca Dağları, Orman, Dere Yatağı (11 Nisan 2010) gercek off road olduguna kesinlike katılıyorum Gece sürüşü bile var... hARİKA BİR GEZİ HARIKA BİR PAYLASIM
  10. AYDINAKTUG

Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) kANIM KAYNIYOR CANIM ORMAN CEKIYOR VAR MI BIR DELI BENLE GELECEK
  11. AYDINAKTUG

Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) Valla Hüseyin abinin tamirhanesin de baktırdım .Ok dediler akü için bir daha akü den dolayı kalırsam zaten onu çağrıam çekmesi için o zaman tam keyif adamı olacak::)
  12. AYDINAKTUG

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri orada ki nick rolex38 :)
  13. AYDINAKTUG

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Arazideyiz sayfasında tek orman maceran kısmına yalnız cıkma gee gunduz farketmez ara takılayım peşine dedim. ve cep vermıştım. Cep 0506 993 2174 Teşekkürler
  14. AYDINAKTUG

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Kürşat selam Diğer sayfada attıgım mesajı aldın mı
  15. AYDINAKTUG

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Tüm parkurlar KABUL GÖRMEM durumunda benim için uygundur. ...Haber verirseniz sevinirim Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri