dragut kullanıcısının son içeriği

1. dragut

Foruma Chatbox???

Sayin Forum yoneticileri foruma yakin zamanda bir Chatbox ekleme gibi dusunceniz var mi ya da olabilir mi? tskurler
  2. dragut

Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009) maalesef lastik ve jantlar yarına anca gelecek benim heves kursagımda kaldı sizlere iyi eglenceler diliyorum. güncel liste aşağıda. 1. Mehmet Can.........................Range Rover MT lastik, telsiz...
  3. dragut

Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009) Ben de sizinle bir siftah yapmak istiyorum lakin biriniz arayıp bu buluşma yerine nasıl gelinir haber verirse sevnirim zira karşının jipiyim 0532 257 54 25 im Araç...
  4. dragut

Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009)

Ynt: Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009) sizleri tanımasam da böyle bir eğlenceye katılamadığım için sizi kıskanıyorum aralık ayı organzasyonlarınızdan birine umarım emektar ile katılacağım.
  5. dragut

Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?

Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ? :) dolmuş muyuz ki? taşıyalım 14 adam bilmem kaç köpek. bize taşımak için bir tane adam gibi adam yeter de artar bile tek spartalı ile gider geliriz. dönüşler hüzünlü olur elbet her daim tadı damağımızda çamuru lastiğimizdedir...
  6. dragut

Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ? Guvencim hitabımda samimiyetimi mazur görürsün umarım ama sen de bana biraz cj sevdalısı gibi geliyorsun. Nerede bir cj ci övüyor cjyi orada sen de varsın. hani şu hep kızan ama seven türk filmi tipleri vardır ya biraz onları...
  7. dragut

Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ? herkesin tabi kendince bir sebebi var ama ortak paydamız sanırım hepimizin cj sevdalısı olup ufak çapta bir servet harcamış olmamızdır. Ben kendi adıma durumumu şöyle özetleyebilirim. disco v8 den indim cj ye geçtim. discoların...
  8. dragut

cj5 benzin kaç km yapıyorsunuz?

Ynt: cj5 benzin kaç km yapıyorsunuz? çift bare weber karburator koydum daha yeni daha az yakması gerekiyor ikinci bare yüklenince devreye giriyormuş.
  9. dragut

cj5 benzin kaç km yapıyorsunuz?

arkadaşlar cj5 full depo kaç km yapıyorsunuz en fazla ben 300 den ötesini daha göremedim paylaşırsanız sevinirim.
  10. dragut

CJ yi efsane yapmak

Ynt: CJ yi efsane yapmak Concrete, merak etme cj sahipleri rahat ama rahatsız da edilmekten hoşlandıkları söylenemez. doğrudur cefalı arabadır sahipleri de zaten bu cefalara katlanır. lakin bu topic cjlerin olumsuz yönlerini tartışma topiği değil cj leri çeşitli modifikasyonlarla nasıl en iyi...
  11. dragut

Cj İçin Yardım Bilgisi Yada Sahibi Olanlar Lütfen

Ynt: Cj İçin Yardım Bilgisi Yada Sahibi Olanlar Lütfen ulusotomotivin görüşleri doğru ama her zaman sorun çıkmayabiliyor biraz da şans işi. en son weber karburator aldım amerikadan sipariş edecektim nakliye dahil 650 tl civarı birşeye geliyordu ups ile gönderilerde genelde gümrüğe takılmaz...
  12. dragut

CJ yi efsane yapmak

Ynt: CJ yi efsane yapmak cj nin efsaneliğine şüphe yok lakin benim kastim hangi modifiyelerle getirilebilecek en iyi hale getirilebilir idi. Amac da belli coğu cj sahibi aracını aldıktan sonra ona yatırım yapmak ister hep daha iyisi için biriktirir ve harcar bu yolda ortak bir bilinçle güzel...
  13. dragut

Güzel Bir Jeep

Ynt: Güzel Bir Jeep şapkalı yoksa aks kırar o lastikler :) :P
  14. dragut

Real Jeep

Ynt: Real Jeep google çevirisi maalesef yeterli olmuyor bilgim yettiğince çevirmeye çalışacağım sürçü lisan edersek affola! gerçk bir jipiniz olduğunu şayet, 1. If you use a hose to clean the inside and the outside / aracın içini ve dışını temizlemek için hortum kullanıyorsanız. 2. When the...
  15. dragut

CJ5 İçin En İdeal Arazi Lastiği?

Ynt: CJ5 İçin En İdeal Arazi Lastiği? tuncay bilgiler için teşekkür ederim. sanırım silverstone alacagım araçta kupa yükseltme yok ama 4" skyjacker yükseltme var şu an üzerinde 15 jantlar var şimdi kafamdaki ikinci soru 16 jant ve ona göre bir set almak mı mantıklı yoksa hiç jantı bozmadan ona...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri