engintdk kullanıcısının son içeriği

1. E

Yeni Aracımla Uçansu Şelalesi Gebiz Antalya Gezisi

Ynt: Yeni Aracımla Uçansu Şelalesi Gebiz Antalya Gezisi paylaşım için teşekkürler. en kısa sürede sayenizde öğrendiğim bu yeri ziyaret edicem.
  2. E

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu merhaba antalyada dalış kursu açıyormusunuz?
  3. E

Seleukia

Ynt: Seleukia paylaşım için teşekkürler
  4. E

Dik Tırmanışlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: Dik Tırmanışlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler teşekkürler, çok faydalı olacaktır.
  5. E

4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar

Ynt: 4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar Paylaşım için teşekkürler. Benim gibi yeni başalyanların çok işine yarıyacaktır.
  6. E

Arazi Aracı Kullanmanın Temel Noktaları

Ynt: Arazi Aracı Kullanmanın Temel Noktaları Yeni başlayanlar için çok faydalı bilgiler, teşekkürler.
  7. E

Gezenbilir Antalya Grubu

Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu Ad - Soyad: Engin Karipçin Doğum Tarihi ve Yeri: 1978 Memleket: Semt: Konyaaltı/Antalya İlgi Alanı: Fotoğraf,Gezi,offroad iyi organizasyonlara zevkle katılırım
  8. E

Kan Gruplarına Göre Kişilik Analizi

Ynt: Kan Gruplarına Göre Kişilik Analizi B- oldukça az ama formda arka arkaya 2 ikişi :)
  9. E

CJ 7

Ynt: CJ 7 Çok güzel bir araç iyi günlerde kullanın.
  10. E

Cj5 almak istiyorum

Ynt: Cj5 almak istiyorum Arkadaşlar ilk verdiğim linkdeki aracı bugün ahmet ustaya götürdük, aracı toplayan zaten kendisiymiş aracın motoru yürüyen aksamı ve boyasında hiçbir sorun olmadığını aracın çok iyi durumda olduğunu söyledi. Alınıp sorunsuz bir şekilde binilebilecek bir araç gibi...
  11. E

Cj5 almak istiyorum

Ynt: Cj5 almak istiyorum Çok aceleci olmak istemesemde bir an önce cj sahibi olmak istiyorum. bir link daha ekliyorum inceleyip fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-1978-model-jeep-cj5-acil-satilik-30124272/detay
  12. E

Cj5 almak istiyorum

Ynt: Cj5 almak istiyorum iyi makineler varsa istanbula gelebilirim. hatta 10 gün sonra gelicem İstanbul'a varsa iyi bir araç biraz daha bekleyebilirim almak için (bir an önce alıp bende o zevki tatmak istiyorum :) )
  13. E

Cj5 almak istiyorum

Ynt: Cj5 almak istiyorum aracı bugün gördüm, kaportada, motorda, yürüyen aksamında bir sorun gözükmüyor.Yarında kontrol ettirmek için sanayiye götüreceğim. Ahmet ustanın telefonunu göndermeniz çok iyi oldu bende nereye götürsem diye düşünüyordum. özellikle dikkat etmem gereken birşey varmı?
  14. E

Cj5 almak istiyorum

Ynt: Cj5 almak istiyorum İlk cj deneyimim olacak. uzun süredir istediğim bir araç fakat daha yeni yeni tanımaya çalışıyorum. sizin gibi cj leri iyi tanıyan arkadaşlardan alacağım tavsiyeler çok faydalı olacaktır.
  15. E

Cj5 almak istiyorum

Ynt: Cj5 almak istiyorum 13.000'e kadar olabilir. Ahmet ustanın telefonu yada adresi varmı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR