esinti2 kullanıcısının son içeriği

1. esinti2

Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi

Ynt: Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi Kaş Olimpos mokamp 2 kişi 25, her kişi için +10tl hertürlü hizmet var.Çeşmede Pırlanta plajında WC duş var. 15 tl
  2. esinti2

Işık Sağlamada Yardım

Ynt: Işık Sağlamada Yardım Biz Enez'de çadır kurduğumuz dönemlerde, aküsünden seyyar çekeceğimiz aracımız da yoktu. Rakı şişesinin alt kısmını kırar, masada yanan mumun üzerine koyardık.Düzgün kırılması şart değil, dik durması yeterli. Hatta düzgün kırılmaması alttan hava alması için...
  3. esinti2

Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi?

Ynt: Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi? Saroz Körfezinde Keşan'a bağlı deniz kenarında Danişment orman kampı var. Mecidiye ile Yayla plajları arasında, her iki taraftan da gidilebilir.Ayrıca Enez'de de Kışla mevkiinde kamp yeri var.Her ikisinde de su,WC var.
  4. esinti2

İstanbul' un Yanıbaşında Yamaç Paraşütü Uçuşu veya Eğitimi

Ynt: İstanbul' un Yanıbaşında Yamaç Paraşütü Uçuşu veya Eğitimi Merhaba. Yamaç paraşütü eğitimi ve uçuşu için yaş sınırlaması var mı acaba?
  5. esinti2

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Hoşgeldin tamertalas, Kazasız sürüşler...
  6. esinti2

Kampçılar için Pratik Mangal

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal Borular küpeşte imalatçılarından (alüminyum) temin edilebilir. Çubuklar paslanmaz olursa daha kullanışlı olur.
  7. esinti2

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Yeni motorumuz KLE 500 uzun yollara hazırız...
  8. esinti2

Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması

Ynt: Araç Üstü Kamp Çadırı Çalışması Selam arkadaşlar. Deniz Bey kolay gelsin.Ben de bu konuyla ilgili projeler üretirken geçen yıl Denizli yapımı 2. el bir araç üstü çadır aldım.Tabanında OSB kullanılmıştı.Çadırı işyerimde ilk açmaya çalıştığımda merdivenin baskısı nedeniyle OSB nin...
  9. esinti2

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar. Eşimle ben emekli öğretmeniz.Tabela - reklam işiyle uğraşıyorum.Çok istediğimiz halde gönlümüzce gezemedik.Çok geç olmadan işi gücü bırakıp motosikletle(KLE500 yeni aldım),otoyla, karavanla gezmeyi planlıyoruz.Nedim Tiryakioğlu TEKİRDAĞ

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri