imdat kullanıcısının son içeriği

1. I

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) cuma akşam orayım inşallah araba kuzen senle tanıştı bir ben tanışamadım yaa :) kusura bakma abi :D cuma acısını çıkarırım gibi geliyor
  2. I

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? ergun abi ben bu listeye kendimi eklemiştim ama demin baktım yok tekrardan ekledim bu arada 57 iyi rakam buran gezi için 20 25 kişi çıkar gibi saygılar hatıerlatayım dedim :D 01- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994...
  3. I

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) bende gelmeye çalışacam gelemzsemde en kötü ihtimalle kahvede orda olurum ünal ve uğur abiyle tanışmayı çok istiyorum pzt yada salı en geç haber verecem
  4. I

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım bende hafta sonu yalova çınarcığa gittim ist vee 0,28 yaktı basmadım hiç yaa aslında bazı özellikleri karşılaştırdıkmı bu fiyat çok az yakıyor demek oluyor bence otomatik bir araba hemde 5,2 motor 5,2 geçelim 3,0 olsun bunu yakar benim arkadaşta şahin...
  5. I

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım cumartesi günü lpg 1000 km geçtiği için ayar yaptırmaya gittim ve 62 tl lpg aldım lpg 1.69 aldım (ist) ve bu gün bitti baktım 109 mil yani 174.4 km yapmışım 62 \ 174.4 = 0. 355 tl geliyor km si 2 depoyuda bu gün doldurdum bakalım tabi bu fiyat şehir...
  6. I

2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı

Ynt: Yeni Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı nacizane acemi yorumu bencede olmamış abi bu arada yakın zamanda yanına uğrayacam bu gün aracı servise götürdüm sabah kilimayı yaptılar tamponuda bağladılar ama bundan sonra adres belli bu arada aracı yükseltip lastiklerede bir çare düşünmek lazım ne...
  7. I

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım bende lpg yi taktırdıktan sonra 1000 km yaptım vee servise götürdüm çok yaktığını düşünüyorum kesin hesap tutmadım ama ortalamam 40 45 kr bu gün ayarları yaptırdım depoyu fulledim km sıfırladım benzine geçene kadar kullanacam ve tekrar aynı işlemi...
  8. I

GSM Operatörlerine İhtar

gsm opreratörlerini protesto arkadaşlar bir arkadaşım bana mail atmış benim bundan haberim yoktu böyle bir kampanya varmış bende sizlerle paylaşayım istedim. Arkadaşlar,cep telefonu operatörleri 15 yıldır Türk halkını sömürüyorlar. Dünyanın en pahalı GSM iletişim hizmetini Türk halkı...
  9. I

Koku: Bir Katilin Hikayesi; Perfume: The Story of a Murderer (2006)

Ynt: Koku: Bir Katilin Hikayesi; Perfume: The Story of a Murderer (2006) Ben de kitabı okumadan filmi seyredenlerdenim. Mükkemel bir kurgu ve çekim vardı, hayran kaldım ben de. Herkese tavsiye ediyorum.
  10. I

Jeep Grand Cherokee WJ Kasa AEV Uygulaması

Ynt: Jeep Grand Cherokee WJ Kasa AEV Uygulaması uğur abi geçnlerde erhan abilerle ikitellide buluştum aracımı beğendiler araç güzel bende off road için ayarlamalar yapamak istiyorum fakat bütce gerçektende çook önemli hele hele benim gibi 1 ay sonra bir çocuk sahibi olacak bir baba adayı için...
  11. I

Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009)

Ynt: Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009) gezi araç gerçekten güzel geçmiş fot. için sağolasın fakat içerden bir iki resim koyarsan çok daha süper olur sanki :)
  12. I

Koku: Bir Katilin Hikayesi; Perfume: The Story of a Murderer (2006)

Ynt: Koku: Bir Katilin Hikayesi; Perfume: The Story of a Murderer (2006) Süper bir film. Herkes izlemeli kesinlikle. Dehşet ötesi güzellikte...
  13. I

ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?..

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. fulleyip km sıfırlasdım bu arada lpg 1.70 bakalım ne kaar yapacak
  14. I

ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?..

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. yaa ben lpg taktım ama bana çook yakıyor gibi geliyor 350 400 gibi gayette düzgün kullandığımı düşünüyorum gaza bile basmıyorum desem yeridir depo 60 lık dün fulledim akşama kırmızı yanmaya başladı çekmeceden sultan çifliğine ordan...
  15. I

Hasarlı Aracımın Tamiri İçin Önerilerinizi Bekliyorum

Ynt: Hasarlı Aracımın Tamiri İçin Önerilerinizi Bekliyorum sonunda aracı aldım cumartesi günü ama ön plakayı takmamışlar tekrardan yarın götürecem fakat araçla ilgili sormak istediğim bazı şeyler var sanki araç çok yakıyor gibi geliyor bana lpg taktırdım ama yinede 400 450 yakıyor gibi geliyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri