Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Önümüzdeki yıl yani Ağustos 2010 gibi, Kanada'dan ucuza bir araç alıp zigzaglar çizerek Şili'ye kadar 6 aylık bir gezi yapmayı planlıyorum. Şuanda temelde tek bir eksiğim var o da bana eşlik edecek gezgin ruhu taşıyan bir gezi arkadaşı. Bana ulaşmak isteyenler...
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110
Tek kelimeyle süper. Benim de en büyük hayallerimden biri. Çünkü her ayrıntısı sizin istediğiniz gibi oluyor. Bakalım bu kadar emek harcadıktan sonra aracınıza arazide kıyabilecek misiniz? :))) Sizi tebrik ediyorum
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
Biz 3 genç off-road meraklısı ve hafiften uygulayıcısı da katılacağız. Listeye kendimi ekledim. Öyle olduğunu düşündüğümden :)))
*4x4 Aracı Olanlar
01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası
02- Önder...
Ynt: İstanbul'a Yakın Rotalar ve Parkurlar
Şansıma işimin olduğu ender pazarlardan biri.
Bu geziye gelemeyeceğim ancak bir gezinizde size katılıp sizinle tanışmak istiyorum.
Ynt: İstanbul'a Yakın Rotalar ve Parkurlar
Lopez'i şimdi inceledik bayıldım. Oraya yapılması planlanan bir gezi var mıdır yakınlarda?
Tek araçla gitmek riskli gözüküyor :)
Hem de bu güzel grupla tanışma fırsatı bulmuş olurum.
Arkadaşlar İstanbul'da oturuyorum ve yaklaşık 1 senedir off-road'a merakım var. Ancak İstanbul yakınlarında günü birlik gidilebilecek, gezilebilecek, araç denenecek rotalar yada parkurlar var mıdır? Tecrübeli arkadaşlar bunu burada paylaşırlarsa sevinirim.
Ynt: Xenon Farlar
Ben de 2000 model passatta var, desenli farları ama 6000k xenon taktırdım ve görebilmem çok arttı. Siste bir parça problem yarattı ama onun haricinde görebilme çok daha iyi. Yani desenli farda bi işe yaramaz diye birşey yok. Denedim gördüm.