Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kişisel Galeri (O.Bıyıklı)
Ben de başkalarının yalancısıyım yani,hani elçiye zeval olmaz derler ya o şekilde.Ama aslında ona iyi bakıldığına eminim yoksa öyle rahat rahat sereserpe yatmazdı kerata..... :)
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER
Geçen gün tesadüfen gördüm aracı Atatürk Oto Sanayide ,pek bir cici kamp aracı olmuş,kesene bereket kardeşim,güle güle iyi günlerde kullan...... :)
Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)
Aslında bu gibi konularda herhangi polemiğe girilmez ve de girmemde,kuralları onlar yazmışlar biz okuyoruz.Dediğiniz uygulama dikkat ederseniz ulusal yarış uygulamasıdır benim alıntı yaptığım uygulama ise diğer aktiviteler ve...
Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)
Mustafa beyin verdiği link üzerinden araştırınca aşağıdaki parağrafı gördüm:
http://www.tosfed.org.tr/kitaplar/14_diger_aktiviteler-17012011.pdf
g) Kapılar sıra ile geçilir, atlanamaz,
- Etap içerisinde durulamaz,
- Kapılar...
Ynt: Motor tesisatı
Umarım bu geçen zaman içerisinde gereği yapılıp aracın motoru düzgün çalışmaya başlamıştır,zira şu malum deneyi gerçekleştirmeni bekliyoruz , tasarruf cihazı hani........:)
Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi
Dediğim gibi niyetine girdiğim bizim ihtiyarın önleri diske çevirme hazırlığı başladı.Diskleri aldım,hafta sonu kaliperler hazırlanacak vakit kalırsa ön poryalar sökülecek temizlenecek.Hafta içi poryalara flanşları yapılacak kaliperler takılma...
Sen onları hurdaya verme , yerin müsaitse bir duvara çak ya da as dekor diye dursunlar,bakar bakar gülersin;ben nelerle uğraşmışım yahu diye...... ;D
Oldukça faydalı çalışmaların olmuş teşekkürler,ben de bizim willyse uygulamayı düşünüyorum ve de şart yani.Yeni projelerini de bekliyoruz,sağolasın......... :)