qeluwer kullanıcısının son içeriği

1. Q

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Sayın Prafa, Öncelikle şunu belirteyimki ben de zırt pırt araç değiştirmeyi seven biri değilim. Aldığım aracı bilerek ve de isteyerek alırım ve de gerekli bakımı ve harcamayı yapmaktan da geri durmam. Suzuki Vitara'nın Grand Vitara 2003 - 2006 model 1.6 versiyonlarını...
  2. Q

Pajero Pinin

Ynt: Pajero Pinin Sn. Prafa, iki yila yakin bir sure suzuki vitara jlx 3K otomatik kullandiktan sonra pajero pinin takintisi basladi ve Ocak 2012'de bir galeride duran 2001 model 1.8 i tam aliyordum ki ertesi gune kaldi bir sekilde. O gece internete bir pinin ilani daha dustu tesadufen. Aradim...
  3. Q

suzuki vitara jlx ariyorum yok mu satan dostlar

Ynt: suzuki vitara jlx ariyorum yok mu satan dostlar Merhaba... Düşünürseniz aşağıdaki linke bakınız. Hiç sorunsuz bir araç. Fiyatı 15.650 yaptım. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75903.msg940606#msg940606
  4. Q

vitara 96 3K cam düğmesi

Ynt: vitara 96 3K cam düğmesi 350 TL + İşçilik
  5. Q

vitara 96 3K cam düğmesi

Ynt: vitara 96 3K cam düğmesi İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Cam düğmesinin orijinalini Ankara Suzuki Kanguru'dan aldım ve taktırdım. Pahalı bir çözüm oldu ama sonuçta çözüldü.
  6. Q

vitara 96 3K cam düğmesi

Ynt: vitara 96 3K cam düğmesi Maalesef gelen cam düğmesi vitara 5K için. Uymadı. Hala bu düğmeden arıyorum. Yardımcı olabileceklere teşekkürler.
  7. Q

Vitara 96 3K Otomatik Broşür

Herkese merhaba... Suzuki vitara 96 model 3K otomatik vites için kullanma klavuzu ya da broşür arıyorum. Bu aracı daha iyi tanıyıp öyle kullanmak istiyorum. Ancak bulamıyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.
  8. Q

vitara 96 3K cam düğmesi

Merhaba... Suzuki Vitara 96 3K otomatik aracım için sol ön cam düğmesine ihtiyacım var. Nereden bulabieceğim konusunda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. Ankara'dayım. Epey aradım ama yok. Servis bir ayda gelir dedi ve de maalesef çok pahalı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,042
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri