Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba...
Suzuki Vitara 96 3K otomatik aracım için sol ön cam düğmesine ihtiyacım var. Nereden bulabieceğim konusunda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Ankara'dayım. Epey aradım ama yok. Servis bir ayda gelir dedi ve de maalesef çok pahalı.
sol arkada bulunan ile sol önü yer değiştirin ..tıpkısının aynısı..dedimm..amma sizinki 3 kapı..diger kapıdakini alın o zaman tüm kumanda sizin tarafta olsun..
zaten bozuk olan düğmeyide bir gün masaya yatırın...olmadı daha kötü bozulur sonuçta.. ince tornavidalar yardımı ile acın dikkatli olun pek acılsın diye yapılmamış ..içindeki kararmaları en ucuzundan balata temizleme spreyi ile temizleyin...dogrusu elektronikçilerin kullandıgı anti kontak spreyidir.. buna gerek bile yok...ark yapan platin uclarına ince zımpara sürün hafiften ..600-800 numara olay biter.. bir 20 sene daha calışır..
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Cam düğmesinin orijinalini Ankara Suzuki Kanguru'dan aldım ve taktırdım. Pahalı bir çözüm oldu ama sonuçta çözüldü.
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Cam düğmesinin orijinalini Ankara Suzuki Kanguru'dan aldım ve taktırdım. Pahalı bir çözüm oldu ama sonuçta çözüldü.