serhatalay kullanıcısının son içeriği

1. serhatalay

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep =))
  2. serhatalay

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep Yeni resimler.
  3. serhatalay

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep :)
  4. serhatalay

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep ..
  5. serhatalay

69 Model Tuzla Jeep

1969 Model Willys Tuzla
  6. serhatalay

1980 Model CJ 5'imin Fotoğrafları

Ynt: 1980 Model CJ 5'imin Fotoğrafları Gerçekten sitede gördüğüm en iyi jeeplerden birisi.
  7. serhatalay

Arazi Vitesi

Ynt: Arazi Vitesi Kollardan birisi takviyedir, diğeri ise arazidir.Arazi kolunu işleve getirdiğinizde 4 teker birbirinden bağımsız şekilde hareket eder.Takviye konumu ise 2 kolunda işleve geçmesidir.(Takviye diğer kol işleve geçmeden geçmez)Araç düşük hız konumuna düşer ve 4 teker bağımlı...
  8. serhatalay

Ford 1210

Ynt: Ford 1210 http://www.youtube.com/watch?v=cFPrdJx7KW8
  9. serhatalay

Dizel Motorun Çalışma Prensibi ?..

Üstadlarım dizel bir motorun nasıl çalıştığını , krankın nasıl döndüğünü sizden öğrenmek istiyorum.
  10. serhatalay

Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ?

Ynt: Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ? Tuzla 69 tek levye 1. konum 2H(arazi) 2. konum 4H(takviye)
  11. serhatalay

Ynt: Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ? Aynen öyle.Trabzondada hep bu iki tabir kullanılıyor.Amcalarım Babam yıllarca jeeplerle köylere dolmuş misali çalışmışlardır(Tuzla jeeplerle).Onlarda hep bu iki tabiri kullanırlar. Şu şekil (ÖRNEK) ( Tuzla jeeple 20 cuvalla gidiyorum . araç sizin...
  12. serhatalay

Ynt: Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ? Sizin anlatımınızla 4L = Takviye . Araç 3-4 vites artmış gibi.Aşırı yükde bile 2. vites kalkarsın 2L = Arazi . Bu konum takviye gibi ekstradan güç katmaz.Gene dur kalk aynıdır.Fakat ön difransiyeller işlevdedir.
  13. serhatalay

Ynt: Jeeplerde Takviye Arası Ne Demek ? Şimdi bizim 69 Tuzla jeep de tek levye arazi kolu var.Bu kolu 1 defa çektiğinde ' arazi ' 2. defa çektiğinde ise ' takviye ' konumuna geçer.Araçı 2. konuma yani takviyeye alırken ikisi arasında kalıyor(Ne takviyeye giriyor nede araziye).Bir defasında...
  14. serhatalay

Birinden duymuştum takviye arasını.Jeeplerde nasıl oluyor.Olumsuz yönleri nelerdir?
  15. serhatalay

67 Seri II Hakkında ?..

Ynt: 67 Seri II Hakkında ?.. Hmm:) o kadarınıda bilmiyordum:P Ama sonuçta Land..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri