Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: patrol'cülerden yardım lütfen...
hemşeriyiz doğrudur tam adamına sordun 8 yıldır patrol kullanıcısıyım aracım 82 model sd 33 yani 3300 motor 6 silindir dizeldir anlatmakla bitmez o yüzden adaya geldiğinde çayımı içmeye beklerim bol bol seve seve anlatırım kal sağlıcakla tel.0 532 4229116
Ynt: Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010)
murat bey jeep derken 4x4 lerin desen daha iyi olacak konu başka yerlere kaymasın hani ne kadar jeep çi olmasakta günahlarını almayalım onlarda iyi araçlar!!!!!!!!!!!!!!!!
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
fena yorulduk herhalde kimsecikler yok ortalıklarda
çok güzel bir geziydi kendi adıma çok eğlendim arkadaşlık dostluk yardımlaşma az birazda off road daha ne isteyelim bizi misafir eden ve yakinen ilgilenen serkan bey e ve tüm dostlara sonsuz teşekkürler
sinan abi bi bahar hanıma gözüksen akşam çok surat yaptı anneler gününde olurmuymuş filan diye kopart iznimi sana güveniyorum
çok üstüme gelme yırtınezim şekil değiştirip bazen hummer olduğunu zannediyor tavsiye etmem sakata gelirsin
bu arada metin ben gelmem diyordu fakat seni söyleyince kesin geliyorum dedi ama bir suzukı bulman lazım hani mazeretin olmaması açısından anladın sen...
gerçi herkes için aynıdır ama ne cimbomlu ne fenerli ne beşiktaşlı sonuna ve sonsuza kadar katıksız sakaryalı tatangayım yani anlayacağınız sevgili hemşehrilerim 3 büyük tanımam!!!!!!!!!!!!!!!!!!