Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 94 model Grand Cherokee Zj kasa aracıma 30x9.5 R15 uygun fiyata yokohama geolander lastik buldum..yükseltme yapmadan veya tamponu kesmeden lastik araca olurmu? acil yardım
Ynt: Titreme problemi
anlattığın aynı sorunu bende yaşadım..usta olan bir arkadaşıma baktırdım rot amortisörü burçlardan felan dediler..bende biraz bu işlerden anladığım için kendim kontrol ettim ve ön takımda burçlarda rot amortisöründe hiçbir bozukluk göremedim...şaftta balans olduğunu...
Ynt: parçanın ismi nedir
Zonguldak/çaycuma wosvagen-audi-skoda-opel-mercedes-hundai-toyota-ford-fiat-renault-lada-peugeot-bmw üzerine yedek parça satışı yapıyorum..
Parçacının Z-rot demesi doğru..ben kendimde oto yedek parçacı olduğum için hep Z-rot olarak tabir ederiz..gerçek ismi askı rotudur..
mrb parçanın iki ayrı ismi vardır .. 1-Askı Rotu 2- Z-rot diye tabir edilir genelde en çok Z-rot kullanılır..Z-rot denmesiniz
sebebi araçların %90 nında Z şeklinde olmasıdır..bu tip bazı araçlarda düz bir şekilde olurr
Slm yeni aldığım aracımla yolda giderken yanlışıkla O/D off düğmesine bastım ve motordan çok yüksek bir ses çıkmaya başladı ve korkudan hemen kapattım :D O/D off tuşu ne işe yarıyor roket gibi birşeymi???
Yeni aldıgım aracımla ilgili sizlere bir soru daha sormak istiyorum bunu ben hariç bütün jeep ciler bilir herhalde :) arazi kolunun üzerinde 4W N 4LO yazıyor araç aldıgımdan beri 4WD burda durmasımı gerekiyor 4LO nun ağır devir oldugunu biliyorum ortada kalan N bölümü ve 4WD bölümü ne işe...
Ynt: Klima sorunu?
öncelikle cvp verdiğiniz için teşekkürler.sorunu bulduk sorun klima kompresöründenmiş bunun daha önce tamirini yaptırmış veya deiştirmiş olan varsa bana adres verebilrmisiniz?
slm aranıza yeni katıldım..Jeep konusundan deneyimli arkadaşlarıma birşey sormak istiyorum..klima soğuk üflemiyordu bende klimacıya gittim kllimanın gazı bittiğini söledi ve klimaya gaz bastı..ama araba yinede soğuk üflemedi ve elektirkle ilgilibi arızası oldugunu sölediler.araba klimaya...
Ynt: 95 model 5.2 Limeted Daha güçlü defransiyel ?
defransiyelimde bi sorun yok ama arkadaşın kayaya çıkarkan defransiyel kırdı.. o yüzden zor yerlere araba ile girmeye korkuyorum.