Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Araç Seçimi Hakkında Referandum! :)
benimde gönlüm discodan yana. manueli bende seviyorum ama disco1 kullandım 300 dü galiva araç 1 den 2 ye geçmemek için çok direndi trafikte :)
ülkemde vergi, ötv, benzin, köprü geçişi fiyatlarını gördükçe resmen kahroluyorum. inşallah düzelir. rooftop tentleri çok beğeniyorum ancak genede 2 atv miz var canam renegarde onları biryerden biryere götürürken lazım olacak. zaten onu çekmekte problem...
Ynt: Konaklama Tavsiyeleri
konu ölümü bilmiyorum ama couchsurfing denen site var. türkiyeyi gez para ödeme. salonundaki koltuğu bedavaya veriyorsun çok güzel birşey yurtdışında denedim hiç it kopuk ! :) gelmedi zaten ben bayanların yanında kalmayı deniyorum oluyor arada sırada.
anket çok iyi olmuş :)
sahibindenden ml 400cdi sahiplerine mesaj attım hepsi şimdiye kadar problem olmadı diye cevap yazdı :) onun yeri biraz ayrı diğer jiplere göre.
Yurtdışında da bir sordum ordada genelde ml le disco arasında kaldılar. yedek parça...
Merhabalar. Siteye birkaç ay önce üye olmuştum.İsmim Kutalmış. PM den bazı araçlar hakkında bazı arkadaşlardan yardım istedim açıkçası ancak burada konu açmadan tam kararımı veremeyeceğimi anladım.
Bulgaristanda iş sebebiyle yaşıyorum ve çok geziyorum. Şimdi sırbistanda vizeyi kaldırdı sürekli...
Dizel durumu önemli değil 4 liraya kadar defender 110 arıyorum.1987 ve üzeri olmak şartıyla. satıcılara duyurulur. özelden mesaj atarsanız sevinirim. teşekkürler
Ynt: Disco II TD5 vs ?
lrtd5. sabaha kadar bir cevap bekledim teşekkürler :)
Land Cruiser 2006 model kiraladım ve sürdüm. o araç arazi taşıtı değil bence.
deneyimlerim.
otoban max speed 200.
karda yol tutuş 0
virajlara giriş - 10
100 km de 19 litre euro diesel yaktı ayrıca.
bunun %50 si tam...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba
Adım Kutalmış.24 yaşındayım şu an sofiada yaşıyorum. Disco 2 td5 var hedefimde. Sorularımla ilgili bir başlık açtım.
Liseden arkadaşım cem erginde bu sitedeymiş sevindim.
iyi forumlar dilerim.
snowboard , dalış , paragliding , atv safari extrem...
Merhabalar
İsmim Kutalmis.Yaşım 24.
Okulum gereği Bulgaristanın Sofiada kentinde yaşıyorum.Önümüzdeki 5 senede burada kalacağım. Şu an Honda S2000 kullanmaktayım.
Yaşam tarzım gereği birde jip almak istiyorum. Tabikide s2000 kalacak :)
Kışın snowboard dağa çıkmak karlarla boğuşmak için; yazın...