Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi
Hoşbuldum Mustafa Bey. Aslında yaklaşık 2 yıllık üyesiyim bu sitenin fakat dersler vs zaman bulamadığımdan pek giremedim. Gelin görün ki bu sevda biyerden sonra mazeret tanımıyor:)
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi
1- Ad Soyad : Tolga ATMACA
Meslek : Öğrenci (Bilgisayar Mühendisliği)
Sahip olduğu Araç : Şuan aracım yok ama meslek sahibi olunca yapacağım ilk iş bir araç almak olacak.. :)
İlgi...
Ynt: İzmir Civarında Kamp Alanı Arıyorum
daha önceden haberim olsaydı yardımcı olabilirdim biraz.. ama haklısınız doğası harika.. türkiyenin 2. en temiz havası diye birşey duymuştm..
Ynt: İzmir Civarında Kamp Alanı Arıyorum
özderede (gümüldüre 15 dk uzaklıkta) yazlığımız bulunmasına rağmen bu taraflarda kamp yeri olduğunu daha yeni duydum:S umarım bi gün nasip olur da gideriz kamp yapmaya:)
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba arkadaşlar. Ben tolga. Öğrenciyim. İzmir ekonomi ünv. de bilgisayar mühndisliği okuyorm. Siteye tamamen tesadüfen rastladm. jeep safari ile ilgili araştırma yaparken burası çıktı karşıma. ve bikaç gündür siteyi takip ediyorm. üye olmak bugne...