Ayı Spreyi Temini

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan burak_oz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,456
Ynt: Ayı Spreyi Temini

Zaten yurtdışı satıcıları Türkiye'ye göndermeyi kabul etmiyorlar sebebini bilmiyorum,dediğiniz gibi olabilir.Ama maalesef ürünü getirebilecek bir yakınım yok yurtdışında. Neyse olsa iyi olurdu olmasada çok sıkıntı değil tek derdimiz ayılar değil ya :smiley:Keşke biraz evcil olsalar da gidip sevsem sevimli hayvan aslında :=))
 

Etiketler
Ynt: Ayı Spreyi Temini

Burda yeni bir fikirden bahsetmek isterim, alet şu ; http://www.youtube.com/watch?v=XmI4Bsaynkk
fakat bu aletin biraz daha güçlü ateş püskürteninden olmalı... eğer böyle bir şeyi bulabilirseniz, değil spreyden mermiden bile etkili olur, çünkü ayının ve diğer hayvanların en çok korktuğu şey ateştir...
 

Ynt: Ayı Spreyi Temini

Bu alet/ve büyüğü hayvana ciddi zarar verir,amacımız zarar vermek olduktan sonra tabanca yada tüfek de kullanabilirim,ama ayı spreyleri hayvana anlık zarar verip bir müddet sonra normale dönmesini sağlıyor.

O yüzden videodaki alet çok hoş değil.
 

WD 40 ın farklı kullanım özellikleri gösteriliyor, 3.20 saniyeden 3.36 ya kadar olan kısımda çakmakla kuvvetli bir ateş püskürtmesi yapılıyor. korkutma anlamında güzel bir seçenek gibi duruyor.
 





Bahsedilen düdük bildigimiz standart kampci düdüğü müdür yoksa özel bir düdük mü var?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ormanda düdük çalarak ilerliyorsun. Birde bakıyorsun işitme kaybı olmuş bir sağır ayı sana doğru koşmakta.. Hemen çantadan WD 40 ı yakmak için ve ayyıyı korkutmak için çıkarıyorsun oda ne çakmak yanmıyor. Ayı burnunun dibine geliyor ve çakmak elinden düşüyor. Ayı sana bir vuruyor ve sende yerden doğrulup ayının gırtlağını sıkıyorsun. Derken derinden bir ses geliyor.. Yapmaaaaa. Ayıda duruyor sesin geldiği yöne bakıyor pençesi senin göğsünde senin elinde ayının gırtlağında . Tüm gücünle sıkıyorsun ayının gırtlağını ve diğer elinde kamp baltana doğru uzanmaya çalışırken YapmaAAAA diye çok kuvvetli bir ses duruyorsun. Ayıda sende ayının yavrusuda durup bakıyorsunuz. Derken ŞRAaaaak diye bir tokat suratında patlıyor .. Kendine geldiğinde elin eşinin gırtlagında ve yataktasın. Eşin suratına tokatı yapıştırmış meğer. ...
Evet beyler bayanlar 2 dakkada size yazdım hikayeyi :smiley:
 
Son düzenleme:

Ben de Ayılar için biber gzı arıyorum ama maalesef Tükiyede bulamadım. Eminönünde olanlar Polislerin kullandığı küçük tip onlar Ayıllar için uygun değil : 5979341 bibergazi nato
Bizim aradığımız bu : Bear1
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,464
Mesajlar
1,518,261
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst