Arama sonuçlarınız

1. B

20.000 bakımı ver servis fiyatları

Ynt: 20.000 bakımı ver servis fiyatları Yılı doluyor ???

2. B

20.000 bakımı ver servis fiyatları

herkese merhaba, 14000 km deki aracımın yaşı dolacak olması sebebiyle bu ay servise götüreceğim. şu ana kadar 3 servisten fiyat aldım. İzmir Mais 330 TL , İzmir Gaziemir Ermot 440 TL , İzmir Menemen Nazar 295 TL. İki araç olmamızın yanı sıra ,aracımı aldığım satış danışmanı arkadaş ile pazarlık...
  3. B

Hangi eurodizel

Ynt: Hangi eurodizel sevgili kyenipazar, işyerim bp genel merkezle anlaşma sağlamış. bayi ile değil. taşıtmatik vereceklermiş. sanırım chip ya da ayrı bir kart gelecek bunun üzerinden yaptığımız alışverişler indirimli olarak direkt kendi kredi kartımıza aktarılacakmış...

4. B

Hangi eurodizel

Ynt: Hangi eurodizel bpden vazgeçmedim şu ana kadar. bir de üstüne işyerim çalışanlarının % 5 indirim alacağı bir anlaşma yaptı bp ile bu sebeple bp ultimate vazgeçmezim:)
  5. B

İnternet Vergi Dairesi Duster bilgisi

Ynt: İnternet Vergi Dairesi Duster bilgisi MARKA DACIA MODEL 2011 TİP DUSTER LAU.1.5 DCI 85 HP NET AĞIRLIK 1180 SİLİNDİR HACMİ 1461

6. B

İnternet Vergi Dairesi Duster bilgisi

Ynt: İnternet Vergi Dairesi Duster bilgisi merhaba, ben sürekli trafik cezası v.s bu siteden takip ediyorum. ve orada dacia duster şeklinde gözüküyor. sizinkini kaydederken yanlış kaydetmiş olabilirler. tşk

7. B

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Kadir Eybek - İzmir Laurette 4x2 1.5 dci
  8. B

Kaza Geçirmiş Bir Duster

Ynt: Kaza Geçirmiş Bir Duster evet hocam benim anlatmak istediğim noktada tam olarak buydu. ancak hasar 10 cme kadar ise mini onarıma alıyorlar. benim hasrımın daha büyük oduğundan dolayı ücret ödeyeceğimi söylediler. boyama masrafımı iki mini onarım hakkı ile karşılayacaklarınnı , geri kalan...
  9. B

Kaza Geçirmiş Bir Duster

Ynt: Kaza Geçirmiş Bir Duster tşkler ümiterkan. aslında kaskoyu deldirmeme niyetindeyim. kaskoyu deldirmeden en mantıklı çözüm auto king gibi. ancak yine de servise de fiyat konusunda danışacağım. tahmini 250-300 tl fiyat çıkarırlar düşüncesindeyim. bu şekilde çıkarsa auto kingte yaptıracağım...

10. B

Kaza Geçirmiş Bir Duster

Ynt: Kaza Geçirmiş Bir Duster herkese merhaba, üstteki siyah arabadaki hasara çok benzer bir ezik var bizim çamurluktada. auto king 2 mini onarım hakkının da gideceğini söyleyerek 140 tl söyledi bize de. benim merak ettiğim auto kingteki tamirat aracın garantisi ile ilgili sorun teşkil eder mi...

11. B

Duster Renk Seçimi

Ynt: Duster Renk Seçimi merhaba, aracım platin gri ve çok memnunum. bana kalırsa da dusterı en iyi gösteren renkler açık tonlar. ilk tercihim beyazdı. ancak yakından gördüğümde platin gri daha çok hoşuma gitti. geçtiğimiz günlerde resmen çamur yağmıştı. aracım rahatsız edecek şekilde kiri...
  12. B

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi merhaba, İzmir Karşıyaka ' da ben de yeni dustercıyım. Duster Laureate 1.5dCi 85 bg 4x2 Platin Gri , Look Paketi, Yan hava yastıkları, Deri direksiyon

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR