Arama sonuçlarınız

1. karkurdu

Daha Büyük Çanta mı Alsam - Yoksa ?

Ynt: Daha Büyük Çanta mı Alsam - Yoksa ? ben 55+10 Deuter çanta kullanıyorum. Çok teknik malzeme gerektirmeyen klasik kış çıkışlarında çadır ve mat dahil çantanın içine giriyorum ki north face in m25 gibi büyük hacimli bir çadırı ile. Çantamın dışında sadece ip kazma ve kask bağlı kalıyor...

2. karkurdu

Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın

Ynt: Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın Acaba sahte ürün gibi bir durum mu söz konusu ? Millet outdoor giyim de kendini kanıtlamış bir marka, böyle hatalı bir ürünü piyasaya sürmüş olmaları beni şaşırttı.
  3. karkurdu

Dolomitler Torre Grande Rotaları

Ynt: Dolomitler Torre Grande Rotaları Gerçekten insanı cezbeden bir cazibesi var Dolomitlerin. Özellikle Tre cime di laverado kulelerini tanrı adeta tırmanılsın diye yaratmış.

4. karkurdu

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Tabiri caiz ise Eşşek gibi yük taşırım diyen arkadaşlara Deuter ın air contact sırt sistemli çantalarını şiddetle tavsiye ederim. Black diamond olsun North face olsun karrimor olsun, çok başarılı çantalar kullandım ama Deuter air contact ın verdiği konfor hiç...
  5. karkurdu

Büyük Demirkazık Rotaları

Ynt: Büyük Demirkazık Rotaları Demirkazığın klasik rotasında, kızıl çarşak veya doğu çarşağının bitimine kadar pek problem yoktur fakat külah denilen bölge zor olmasa da rota doğu duvarının dibinden gittiği için dağ alışkanlığı olmayan kişilerde büyük bir boşluk hissi yaratıyor, tek problemi...

6. karkurdu

Ağrı Dağına Yalnız Çıkabilmek

Ynt: Ağrı Dağına Yalnız Çıkabilmek Parasını bastığınız taktir de değil Ağrı ya, Evereste bile ana kampında kazma krampon kullanmayı öğretip çıkartıyorlar. Dağcılık tecrübesi olmayan birisinin Ağrıya gitmesi için uygun dönemler haziran dan eylüle kadar olan yaz sezonudur ki Turlar da bu tarihler...

7. karkurdu

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Bana göre, özellikle kışın çadır da ısınmanın en güzel yolu iki kişilik çadır da üç kişi kalmaktır :) İnsanın vücut ısısının ortamdaki etkisi yabana atılacak cinsten değildir. Bunun dışında Gezgen isimli arkadaşın dediği gibi kamp yapmaya...
  8. karkurdu

havalı ve normal mat

Ynt: havalı ve normal mat Konuyu gayet net bir şekilde açmışsınız, teşekkür ediyorum. Havalı matlara karşı bir öne yargı mevcud insanımızda.Bunun yegane sebeplerinden birisinin de saygı değer Serdar Güvenin Kaçkar belgeselinde ki air mat hakkındaki yanlış açıklaması da ön ayak oluyor diye...
  9. karkurdu

İp Tercihi

Ynt: İp Tercihi Merhabalar alp, Eğer ipi sadece sportif kaya tırmanış faliyetlerinde kullanacaksan Beal Edlinger II fiyat olarak ta özellik olarak ta uygun fakat, Kış şartlarında, ıslak ortamlar da kullanacaksan Beal Tiger 10 mm al derim.İpin dry özelliği mevcud.Edlinger' ın dry özelliği yok...

10. karkurdu

Bivak Hakkında Küçük Bir Soru

Ynt: Bivak Hakkında Küçük Bir Soru Bu durum kullandığın malzemeden tutun, sizin rahat edişinize, havanın yumuşaklığına sertliğine kadar değişkenlik gösteren bir durum. Örneğin ben yaz ve kış için 4 mevsim bir air mat kullanıyorum.Matın dış etmenlerden zarar görmemesi için bivağın içine...

11. karkurdu

Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter

Ynt: Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter Belli ki konuşarak varabileceğimiz bir nokta yok. Herkezin fikrine saygı duyuyorum.Şayet farkında olmadan ileri gittiğim noktalar oldu ise konuya dahil olan üyeler den özür diliyorum. Paylaşımla kalın...
  12. karkurdu

Ynt: Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter Hiç bir sektör de azımsanmayacak gibi değil.Şöyle izah edeyim.50 dolarlık ürünü örnek olarak alırsak, Gerber bunu birinci el olarak ne kadara imal ediyor onu düşünmek gerekir.bu ürün bir parti de fabrikadan on binler ce adet olarak çıkıyor...

13. karkurdu

Ynt: Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter Siz gerçekten konuyu okuyor musunuz takip ediyor musunuz merak ediyorum. Ben bu öneriyi söz konusu yurt dışı alışverişi ve uğraştırıcı olduğu için bir Türk sitesini tavsiye ettim.Bir sonra ki mesaj da yazdığım gibi de tekrar diyorum, ben bu...
  14. karkurdu

Ynt: Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter Ortadaki mevzu ordan almayın buradan alın değil, bilgi sahibi olabilmek için önce okumak, dinlemek gerekir.Sebeplerini net olarak ifade ettiğim halde karşıt fikir bunu çürütecek bilgiler vereceğine hala eksik bir takım bilgiler ile havaya...
  15. karkurdu

Ynt: Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter Dediğim gibi piyasa kimin elinde ise uygun fiyatı sağlar.Türkiye de bu tarz malzemelerin stoklanması yapılmıyor çünkü stoğun erime durumu söz konusu değil, rabet yok. Dolayısı ile ülkeye ürünler sınırlı sayılar da giriyor.Atıyorum bir mağaza 10...

16. karkurdu

Büyük Demirkazık Rotaları

Klasik külah rotası
  17. karkurdu

Dolomitler Torre Grande Rotaları

Batı rotası

18. karkurdu

Grandes Jorasses(Büyük Joraslar) rotaları

Alplerdeki üç büyük problemden biri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri