Arama sonuçlarınız

1. rast

Tahoe İçin Jant

Ynt: Tahoe İçin Jant ben 16 arayacağım.lastiklerim i yeni aldım

2. rast

Tahoe İçin Jant

Ynt: Tahoe İçin Jant Birlikte arayalım
  3. rast

Tahoe'de Tartarini

Ynt: Tahoe'de Tartarini Arabayı aldığım da mevcuttu.Zaten o yüzden tercih ettim arabayı

4. rast

Tahoe'de Tartarini

Ynt: Tahoe'de Tartarini Bende tartarini var memnunum.Başta çok uğraştırdı araba beni zira çok bakımsız bırakmışlar.O sıralar gazda 52 kr yakıyordu şehir içi şimdi 42 kr a düştü.Benzin depo şamandırası arızalı Amerika ya ısmarladım.Egzantrik sensörü ve egr de değişecek herhalde daha da düşer
  5. rast

Tahoe'de Tartarini

Ynt: Tahoe'de Tartarini 96 da sıralı sistem olmalı bildiğim kadarıyla.Bir kontrol ettirin. Kuzguncuktaki ustamızın ismi Avni ÇAKIR

6. rast

Tahoe'de Tartarini

Ynt: Tahoe'de Tartarini 95 mi aracınız? bildiğim kadarıyla tek noktaya da gaz uygulanıyor.Başka markalara da baktınızmı

7. rast

Artık Benim de bir Tahoe' m var

Ynt: Artık Benim de bir Tahoe' m var Kuzguncuk ta çok eski bir amerikancı ağabeyim var,mekanik konusunda gayet iyi.Elektirik işlerindede evladım gibi bir ustam var.Bilgisayara bağlamak ve testler için de İlter isimli bir kardeşimden destek alıyorum.Şimdilik bir sıkıntım yok.Arabayı aldığımda...
  8. rast

Chevrolet Blazere hangi LPG??

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? Sevgili PIKACU Kardeşim,araç 1998 tahoe GM gurubunda şamandıra ve benzin pompası aynı gövdede,Amerikadan 150 dolara buldum benzın pompası ve samandıra ayrı ayrı urun degılmı? bırde sızın arac neydı acaba.benımde benzın pompası getırtmem lazımda.ne kadara...
  9. rast

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? Arkadaşlar selam Konuyu takip ediyorum.Ben de ayna egr benzin pompası ve şamandıra getirtiyorum.Oğlumun bir arkadaşı Amerikada yarışlara araba hazırlıyor.Parçaları toparladı bu gün yarın gönderir herhalde bakalım benim başıma neler gelecek. Bu arada Uğur ismi...

10. rast

Tahoe İçin Jant

Tahoe için 16' jant arıyorum "mickey thompson"gibi biraz lastikleri dışarı çıkartacak.Tavsiyelerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler

11. rast

Artık Benim de bir Tahoe' m var

Ynt: Artık Benim de bir Tahoe' m var Hayırlı olsun.Tekrin düz bassın sağlıkla bin. Ben de bir tane 98 LT aldım.Yavaş yavaş hazırlıyorum.İlk iş komple ön takım ön diskler direksiyon kutusuna kadar değiştirdim.Buji ve buji kabloları değişti.Sıra jantlara geldi. İnşaallah onu da halledersem 10...
  12. rast

Tahoe'de Tartarini

Ynt: Tahoe'de Tartarini Hayır bu farklı o araca baktım ben de

13. rast

Tahoe'de Tartarini

Ynt: Tahoe'de Tartarini 13.000usd. fakat 6.000 usd masraf ediyorum.Yinede piyasadaki emsallerine göre evladiyelik bir araç olacak inşaallah.2 senedir arıyorum ve neredeyse piyasadaki bütün tahoe lara baktım
  14. rast

Tahoe'de Tartarini

Ynt: Tahoe'de Tartarini Okcan oto gaz tavsiyesine ben de katılıyorum benim aracımın montajı da onlardan.İşini severek yapan bir yer.Keşke Bostancı Sanayideki bazı jeep servisler de onlar gibi olsa da arabayı gözü kapalı götürebilsek. Aracı alırken Bostancı da adını vermeyeceğim bir servis abi...
  15. rast

Tahoe'de Tartarini

Ynt: Tahoe'de Tartarini Burak Bey selamlar 97 model 98000 milde beş kapı bir araç aldım.Ufak tefek arızalar çıktı onları gidermeye çalışıyorum.ABS sensörleri ve EGR arızalı çıktı Amerika dan bekliyorum. Bu arada aklıma gelmişken sorayım Ankara da temiz orta konsol gibi çıkma parçalar...

16. rast

Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? 97 Tahoe kullanıyorum.Geçen hafta bütün ön takımı arka viraj demiri,lastikleri,ön iki disk,fren kaliperleri burçlar,direksiyon kutusu dahil değiştirdim.işçilik dahil 3750 tl tuttu işlemi ben pek pahalı bulmadım doğrusu.Şehir içinde kullanıma gelince park etmek...
  17. rast

Tahoe'de Tartarini

Ynt: Tahoe'de Tartarini Teşekkürler
  18. rast

Tahoe'de Tartarini

Arkadaşlar nihayet 97 5 kapı bir Tahoe almaya karar verdim.Araçta Taratarini var.Kullanan var mı?Ya da şikayeti olan var mı?

19. rast

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? bende de bir vortec var 97 bir firma enjektorler manifold içinde olduğu için lpg takılmaz enjektorler kavrulur dedi.emme manifoldunda 100 dereceye bile gelmez hararet herhalde. acil bilgiye ihtiyacım var 0532 780 33 54 ü bir ararsan bilgilerini paylaşmak...
  20. rast

Sürekli 4x4 lerde Lastik Rotasyonu

Ynt: Sürekli 4x4 lerde Lastik Rotasyonu Rotasyonun çok gerekli olmadığına ben de katılıyorum.Hiç yerini değiştirmeden "michelin"ile en az 60.000 km yapıyorum.Yaşım 57 ve 17 yaşımdan beri araba kullanıyorum.Bunun bir kısmı da profesyonel uzun yolda.Ama her 10.000 km de bir rot balans mutlaka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri