Arama sonuçlarınız

1. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. bu arada tel num 05326346223

2. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. beklerim misafirim olursunuz inşallah...
  3. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. evet doğrudur ama şu an faaliyet göstermiyor karabucak orman çiftliğinin içinde devletin yaptırmış olduğu bir yer ben 49 seneliğine aldım yılanbalığı yetiştireceğiz çalışmalara başladık...

4. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. bu fotolardan sonra ben tırsar... :o gelmek mutluluk verirdi ama şu an geziye eşlik edebileceğim aracım yok (yakında olur allah izin verirse) kimseyede yük olmak istemiyorum açıkcası... ama bol eğlenceli bir gezi olması dileği ile fotoları dört gözle beklerim...
  5. C

Arazide arabaya yıldırım düşerse ne olur ?

Hep merak ettiğim Yağmurlu havalarda arazide araca yıldırım düşse içerisindeki insan zarar görürmü internette gördüğüm 1 veya 2 videodan başka pek bişey bulamadım

6. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. elinize sağlık...

7. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. bu arada yaramıştan sonra levhalar var zaten yol asvalt gelme konusunda şu an arabam yok bakıyorum bu aralar bir nivaya 2010 2011 m serilerine görüşmek dileği ile...
  8. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. saim bey oraları tarif etmek biraz zor çünkü bir referans noktası veremiyorusnuz anlatırkende sanki bir tane yol varmışta orayı tarif ediyormuşuz gibi gelebilir ama sizinde söylediğiniz gibi dönüp dolaşıp girdiğiniz yerden çıkma ihtimalide var neden derseniz...
  9. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. hasat zamanı oraların kalabalık olduğu yaz mevsinde orada çardakta yatıp kalkan birisi var ama bu havalarda pek sanmıyorum en mantıklısı ve kestirmesi tarsusa gelip hemen çıkışta (pavyonların orası) sağa dönüp alifakı üzeri yaramış

10. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. saim bey kaba taslak çizdim köprü 1 olan yer adanalıoğlundan sonraki kulağa gidebilmek için olan bir yer alternatif olarak hiç kulağa girmeden yina oradaki gemi ile berdan çayını geçip alifakıya gidip oradan yaramışa ulaşmak ama 2. cisi vesin söylediğiniz...

11. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. yakın olur dediğim yer adanalıoğlu kulak es geçip tarsus çıkışından sağa dönüğ alifakı yaramış üzeri...adanalı oğlu kulak filan işin içine girerse biraz uzatmış olursunuz
  12. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. saim bey kesinlikle yaramış üstü yakın hemde eğlenceli olur...

13. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. yani sizin geçmeniz gereken 2 köprü var birisi tarsus ırmağı(berdan çayı) diğeri ise adana ırmağı karıştırma ihtimali olan tarsus ırmağındaki adanalı oğlu ilerisindeki kulağa giden köprü saim beyin dediği gibi oralar biraz karışık yoksa adana ırmağındaki köprüyü...
  14. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. hocam gemi kalmadı özür dilerim şimdi yeni hatırladım artık köprü oldu yaramış köyünün içinden direk gittiğinizde tek yol var zaten daha önce gemi olan yer şu an köprü oldu direk onu8n üzerine çıkarsınız tuzla karataş diye levha var zaten sadece sizin yapmanız...
  15. C

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. gemi var gemi ile karşıya geçebilirsiniz...

16. C

ARAZİ = PAJERO

Ynt: ARAZİ = PAJERO algıda seçicilik vardır... sizin gönlünüz pajero yu görmek istemiş ama hoş görüntüler elinize sağlık http://www.youtube.com/watch?v=l4kWYvH0_oY http://www.youtube.com/watch?v=2LnaK6thBOY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=MPi2GJkoChI&feature=related
  17. C

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri aynen katılıyorum ama eksileride olabilir karşıdan gelen arabanın ön cama çamur vs attığında ani ihtiyaç olabiliyor o kombinasyon
  18. C

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) güle güle kullanın lakin çok uzun zamandır haber yok yeni resimleri görmek dileği ile...

19. C

Bende aldım.

Ynt: Bende aldım. hayırlı uğurlu olsun yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen alacak olanlara referans olsun...
  20. C

Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında valla kyenipazar arkadaş sitenin yanlış taraflarında geziyor demekki bir acmat ile lr kurtarmaya gidilen topic varki şimdi yerini bulamıyorum türk sineması gibi off road filan hikaye bizim buralarda zor işler için kullanılan bir tabir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri