Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyenipazar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,802
Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

yavuz-çelikel' Alıntı:
dopamin arkadaşın dediği gibi herkes yanına bir Ara Güler alsın, güzel görseller eklesin, site coşsun.Bence konunun kıssadan hissesi budur, gezilerin ve paylaşımların kalitesi artsın.Şimdi kalitesiz derken ne demek istedin diye beni taşlamayınız; demek istediğim sadece piknik yapılmadığını , gerçek offroad'da yapıldığını paylaşınız demek istedim.Ben biliyorumki pek çok yerde yapılıyor.

Sonra millet zart zurt sallamasın

Etiketler

merhaba arkadaşlar bende geçenlerde tarihi geçmiş bir mevzuya farkında olmadan salça oldum ve ardından yok tarihi geçmiş yok dikkat etmedinmi felan mevzular oldu sonrası muhappet sohpet yani güzel oldu demek istediyim yenipazar arkadaşımız bir mevzu açmış kötü niyeti olduyunu sanmıyorum bence iyide yapmış bakın ne güzel muhappet oluyor bence burada düşüncelerimizi olumlu veya olumsuz belki bilgimizin olmayışındandır yazmak ve samimice tartışmak tartışırkende bilgi edinmek.bence faydalı oluyor .saygiyla sevgiyle ,dost kalalım.

kyenipazar arkadaşımızı davet edelim bi gezimize orada yaşayarak görmesi daha iyi olur diye düşünüyorum

herkese teşekkür ederim , kimisi yapıcı eleştirilerde bulunmuş , kimi de yapiim derken yıkmış.
problem değil anlayan bir ya da iki kişi bile olsa yeter bana
o da var zaten :smiley:

aynı şahsa yine cevap vermeyeceğim :smiley:

yavuz bey ne güzel söyledi , görsel kalite artsın dedi , benim de bahsettiğim şey budur ve herkesin de hoşuna gidecektir.
Mangal yapılmasın demişim gibi algılamış bir çoğunuz , mangal-sucuk olmazsa olmazlardan tabii ki ama off road trips 'in % 80i bu şekilde üç beş fotoğraftan oluşunca ben de bu konuyu açtım.
Gezilerin yazılarını , videolarını , fotoğraflarını da (elbette tamamını değil) izlediğimi belirtmiştim , kyenipazar arkadaşımız bakınmadan sallamış , millet sallıyor diyenler önerim :
siz de bakın bakalım off road fotoğrafları -videoları ne kadar , "şöyle bir hava aldık" diyen (benim sözüm değil) mangal , piknik kareleri ne kadar yer kaplıyor ? ben hiç yok demedim , neden bu kadar az dedim , eli yüzü düzgün gotolar da ara güler gerektirmiyor ya ?

çok mu zor bu konuyu anlamak ? bence anlaşılmadığından değil , hernedense üzerine alınıp saldırıya geçenler var , neyse yarası olan gocunur , benim açtığım basit ve masum bir konuydu.

kyenipazar' Alıntı:
herkese teşekkür ederim , kimisi yapıcı eleştirilerde bulunmuş , kimi de yapiim derken yıkmış.
problem değil anlayan bir ya da iki kişi bile olsa yeter bana
o da var zaten :smiley:

aynı şahsa yine cevap vermeyeceğim :smiley:

yavuz bey ne güzel söyledi , görsel kalite artsın dedi , benim de bahsettiğim şey budur ve herkesin de hoşuna gidecektir.
Mangal yapılmasın demişim gibi algılamış bir çoğunuz , mangal-sucuk olmazsa olmazlardan tabii ki ama off road trips 'in % 80i bu şekilde üç beş fotoğraftan oluşunca ben de bu konuyu açtım.
Gezilerin yazılarını , videolarını , fotoğraflarını da (elbette tamamını değil) izlediğimi belirtmiştim , kyenipazar arkadaşımız bakınmadan sallamış , millet sallıyor diyenler önerim :
siz de bakın bakalım off road fotoğrafları -videoları ne kadar , "şöyle bir hava aldık" diyen (benim sözüm değil) mangal , piknik kareleri ne kadar yer kaplıyor ? ben hiç yok demedim , neden bu kadar az dedim , eli yüzü düzgün gotolar da ara güler gerektirmiyor ya ?

çok mu zor bu konuyu anlamak ? bence anlaşılmadığından değil , hernedense üzerine alınıp saldırıya geçenler var , neyse yarası olan gocunur , benim açtığım basit ve masum bir konuydu.
bu sitede nedense bişey sormak bişeyler yapmak yada yorumda bulunmak birilini çok sinirlendiriyor her nedense

aynen öyle , tüm "off road trips" e baksanız büyük çoğunluğunun hava almak i piknik yapmak amaçlı olduğunu görürsünüz , mangal yapılmasın demiyoruz ki , neden görsel açıdan daha tatmin edici , off road ruhunu yansıtan fotolar bu kadar az diyoruz.

Bazıları Türkiye'deki de off road mı , hadi canım sende demişim gibi üzerine alınıp , davet edelim de görsün , teorik bilir pratiği yoktur , kendisi ne yapıyor ki filan diye atakta bulunmuşlar.
Sanki siz bişey yapmıyorsunuz dedik...Neyse kompleks mevzuu...

bilmiş bilmiş yorum yapıp durmayın... Yaşar Hocam çok değerli bir insandır. Lütfen kelimelerinizi dikkatli seçip kullanın. İş piknik vs işinden çıkmıştır. Konuyla ilgili yorum yapacaksanız yapın. İnsanlarla ilgili yorum yapmayın..

jeep' Alıntı:
bilmiş bilmiş yorum yapıp durmayın... Yaşar Hocam çok değerli bir insandır. Lütfen kelimelerinizi dikkatli seçip kullanın. İş piknik vs işinden çıkmıştır. Konuyla ilgili yorum yapacaksanız yapın. İnsanlarla ilgili yorum yapmayın..

Göktuğ Hocam cevap vereceğim ama söylenene bakıyorum söz mü diye bir de adama bakıyorum adam mı diye sonra da susuyorum.

ne de olsa mangal yapmak maraba kesiminin aktivitesidir :D
ayrıca hayatında haftada bir kez mangal ve et gören maraba kesimi sadece yediği etin ve mangalın fotoğraflarını çeker güzel sanatlardan da anlamaz :D

o nedenle "de get lan" gibi marabaca bir cevap verip konuyu kapatıyorum.

Yazmayacaktım ama git gel sürtündüler. Varsa diyecek lafı olan aha size bir araba kemik deyin diyeceğinizi

yaff amma hararet yaptım okuyacam diye ;D

valla kyenipazar arkadaş sitenin yanlış taraflarında geziyor demekki bir acmat ile lr kurtarmaya gidilen topic varki şimdi yerini bulamıyorum türk sineması gibi off road filan hikaye bizim buralarda zor işler için kullanılan bir tabir var (anamdan emdiğim süt burnundan geldi) diye ben okurken bile öyle oldum kaldıki ona benzer ne offroad topicler var aklıma hemen o geldi

benim kızdığım mesele kişiler değil

kendini sosyete zanneden ve gezenbilir'i maraba mekanı olarak gören bir grup burnu havada tip. bu konu farklı mekanlarda farklı kişilerce aynı tarzda özel sohbetlerde de aynı şekilde geçtiğinden ve piknikçi, mangalcı, kebap kültürü gibi güya belli klişelerle buradaki insanların kültür ve bilgi seviyelerini entellektüel birikimlerini sorgular hal alınca ve konuyu açan şahıs da aynı klişelerle konuşup sonrasında da mesajlarda bunu itiraf edince yazmak farz oldu. kimse burada kimsenin ne kültürünü ne dinini ne siyasetini ne mezhebini ne eğitimini ne de entellektüel birikimini sorgulayamaz. varsa bir diyeceğiniz alırsınız elinize makinayı binersiniz benim gibi 3 kuruş etmez arabanıza offroadın kralını yapar görsel malzemenin kralını üretir burada sergilersiniz biz de elinize sağlık deriz. insan niyet sorgulamak istemiyor ama niyetler ortaya çıkınca da kendini tutamıyor. şu ramazan gününde vaktini alıp canını sıktıklarım varsa affetsinler. meselenin aslı budur.

saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR