Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu Motorsikleti Bakalım Kaç Kişi Tanıyor
:)
bu da benim diğer BSA
1971 BSA spitfire 650 cc çift silindirli
şimdilik hoşçakalın hocam iyi geceler. yine görüşmek ümidiyle ..
bsa nın 150 cc lik 2 zamanlı modellerinden birine benziyor ama en iyisini siz bilirsiniz binen biri olarak
hocam bsa nın birsürü modeli var
bu 1951 bsa golden flash çift silindirli 650cc tamamen orijinaldir
1952 den sonraki tüm modellerinde iki kişilik uzun oturaklar kullanıldı
hocam o makina senin çin malının en az 5 misli fazla benzin yakar. bırak onu şöyle bir BSA ya bin planetten az yakar :)
kal sağlıcakla
Ynt: Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma
bir motorum 220 kg (triumph thunderbird) bir diğeri kendi dizaynım bsa a65 chopper. bnce en az 250.kg vardır çünkü çoğu yerinde boru yerine içi dolu malzeme kullandım.
henüz ikisinide yatırmış değilim ama hani olurda yatıracak olsam bu fıtık ameliyatı...
Ynt: Mission One
iyiymiş..
çok bi sürat istemiyorum 150 yeter bana. km/h benim thunderbird gibi de 200 kuruş yerine 100 kuruş elk. yaksa ona da razıyım :)
Ynt: Türkiye'de İlk %100 Yerli Üç Tekerlekli Motosiklet (Caza)
bu alet türkiyede yapılmış olabilir ancak bildiğimiz volkswagen trike bu.
eski vw lerin defransiyel-şanzıman ve motorun bağlandığı arka şase kesilip aynen kullanılıyor. Sadece kesilen kısma öne doğru bir uzatma yapılıp birde ön...
Ynt: Türkiye' de Kullanılan Klasik Motorlar
mail adresinde bir yanlışlık yapınca birkaç gün uzak kaldık olaydan.
şimdi sırasıyla eklemeye çalışacağım birkaçını.
1951 AJS 18s ve 1971 BSA A65 Spitfire ve 1951 BSA A10 Golden Flash
Ynt: Türkiye' de Kullanılan Klasik Motorlar
Konuyu biraz geç gördüm ve açıkçası yazılanları görünce şaşırdım.
Türkiyede kullanılan motorlar içinde jawa planet gibi motorlar belki klasik sayılabilirler ancak bunlar ülkemize bir nevi kakalanan motorlardır.
Ben yaklaşık 20 yıldır klasik...