Arama sonuçlarınız

1. Triumph

Bu Motorsikleti Bakalım Kaç Kişi Tanıyor

Ynt: Bu Motorsikleti Bakalım Kaç Kişi Tanıyor :) bu da benim diğer BSA 1971 BSA spitfire 650 cc çift silindirli şimdilik hoşçakalın hocam iyi geceler. yine görüşmek ümidiyle ..

2. Triumph

Ynt: Bu Motorsikleti Bakalım Kaç Kişi Tanıyor bsa nın 150 cc lik 2 zamanlı modellerinden birine benziyor ama en iyisini siz bilirsiniz binen biri olarak
  3. Triumph

Ynt: Bu Motorsikleti Bakalım Kaç Kişi Tanıyor hocam bsa nın birsürü modeli var bu 1951 bsa golden flash çift silindirli 650cc tamamen orijinaldir 1952 den sonraki tüm modellerinde iki kişilik uzun oturaklar kullanıldı

4. Triumph

Ynt: Bu Motorsikleti Bakalım Kaç Kişi Tanıyor hocam o makina senin çin malının en az 5 misli fazla benzin yakar. bırak onu şöyle bir BSA ya bin planetten az yakar :) kal sağlıcakla
  5. Triumph

Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma

Ynt: Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma bir motorum 220 kg (triumph thunderbird) bir diğeri kendi dizaynım bsa a65 chopper. bnce en az 250.kg vardır çünkü çoğu yerinde boru yerine içi dolu malzeme kullandım. henüz ikisinide yatırmış değilim ama hani olurda yatıracak olsam bu fıtık ameliyatı...

6. Triumph

Mission One

Ynt: Mission One iyiymiş.. çok bi sürat istemiyorum 150 yeter bana. km/h benim thunderbird gibi de 200 kuruş yerine 100 kuruş elk. yaksa ona da razıyım :)

7. Triumph

Türkiye'de İlk %100 Yerli Üç Tekerlekli Motosiklet (Caza)

Ynt: Türkiye'de İlk %100 Yerli Üç Tekerlekli Motosiklet (Caza) bu alet türkiyede yapılmış olabilir ancak bildiğimiz volkswagen trike bu. eski vw lerin defransiyel-şanzıman ve motorun bağlandığı arka şase kesilip aynen kullanılıyor. Sadece kesilen kısma öne doğru bir uzatma yapılıp birde ön...
  8. Triumph

Türkiye' de Kullanılan Klasik Motorlar

Ynt: Türkiye' de Kullanılan Klasik Motorlar mail adresinde bir yanlışlık yapınca birkaç gün uzak kaldık olaydan. şimdi sırasıyla eklemeye çalışacağım birkaçını. 1951 AJS 18s ve 1971 BSA A65 Spitfire ve 1951 BSA A10 Golden Flash
  9. Triumph

Türkiye' de Kullanılan Klasik Motorlar

Ynt: Türkiye' de Kullanılan Klasik Motorlar Konuyu biraz geç gördüm ve açıkçası yazılanları görünce şaşırdım. Türkiyede kullanılan motorlar içinde jawa planet gibi motorlar belki klasik sayılabilirler ancak bunlar ülkemize bir nevi kakalanan motorlardır. Ben yaklaşık 20 yıldır klasik...

10. Triumph

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhabalar Ben Mustafa İsmet Mersin'de yaşıyorum. 24 yıldır motorsiklet üzerindeyim. Hobby bazında klasik ingiliz motosikletlerinin restorasyonlarıyla ilgileniyorum. şuan 8 motorum var. 1951 AJS 18s 500 cc (restorasyonda) 1951 BSA A10 Golden Flash 650cc (faal) 1959...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri