Türkiye'de İlk %100 Yerli Üç Tekerlekli Motosiklet (Caza)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turhan usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,022

turhan usta

Yeni Üye
Türkiye'nin gururu % 100 yerli üc tekerlekli motosikleti(caza)marka motosikletin Türkiye'de yapıldığını biliyormusunuz?

www.teknikyavuz.com

Etiketler

Ynt: Türkiye'de İlk %100 Yerli Üç Tekerlekli Motosiklet (Caza)

bu alet türkiyede yapılmış olabilir ancak bildiğimiz volkswagen trike bu.
eski vw lerin defransiyel-şanzıman ve motorun bağlandığı arka şase kesilip aynen kullanılıyor. Sadece kesilen kısma öne doğru bir uzatma yapılıp birde ön düzen uyduruluyor , gerisi sizin zevkinize-imkanınıza kalmış.

Bu makineleri maslak sanayide üreten bir usta var kabaca tarif etmek gerekirse içeri giridiğinizde yokuştan aşağı soldan 3. sokak zaten tepede asılı trike'ları görürsünüz.

bol çeşitli şekillerde yıllardır yapılan bir proje
hatta ilgilenen arkadaşlar varsa hazey Türk diye bir markası da mevcut google da hemen çıkar ;D

%100 yerli derken motorda buna dahil mi acaba ? (benim gördüklerimde vosvos düzeni mevcuttu.

Sayin Turhan usta,
Benim Maslak sanayide 1977 model VW golf duruyor.Bunun motorunu trike cevirmek istiyorum.Onu yapabilirmiyiz?Sizden alabilecegimiz Triklerin TÜV Türkten belgeleri var mi?Bu Trike avrupada kullanilir mi.Yani ayni Tüv avrupadan da gecermi yoksa eksiklerimiz mi var?
Acil cevaplarinizi bekliyorum
Saygilarimla
A.Sener (veteran ati)

yakından görüp incelemek gerek.

teknik özelliklerinden bahsedermisiniz.

Bayramdan sonra Istanbuldayim.Gidip braber Golfu görebiliriz.[attachment=1]

Turan ustamızın atelyesinde Caza yı biz zat inceledim mükemmel bir arac her detayı ince düşünülmüş ve hesaplanmış motor mekanik harika yedek parca poroblemi olmaz üzerindeki motor reno 4CL 1300CC

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.