Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri
abi koymayın bu arabaların resimlerini yahu bizimkiler Hürrüyetin pazar ilavesi gibi kaldı bunların yanında.Çok para harcamak lazım çook
Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar
HAsan valla tekrar aklıma soktun tekrar tonla masraf başladı.Yeni lastikleri geldi,promco jantlar yolda,warn tampon geliyor;hardtopı geldi.Bakalım?
Herkese merhaba;
Hardtop'ım geldi.Montaj işlemlerine başlıyoruz.İhtiyacı olan arkadaşlarıma bu kalıp üzerinden yardımcı olmaya çalışırım.Montaj öncesi ve sonrası resimleri de göndereceğim.
Sevgilerle
Ynt: JK Lastik
Merhaba;
Kumho'nun KL 71 serisinde istediğiniz lastik var.Ben cjme 33lüklerinden aldım.17 jantıda mevcur Türkiye distrübütörü Üstündağ lastik.İncelerseniz size uygun olabilir.Yönlü ve güzel bir lastik
Ynt: CJ 7 için Best Top ve Hard Top Arıyorum
Hardtopı getirttiriyorum plexi camları buradan alınacak ayrıca sunrooflu modeli.arka cam tarafında ise ister açılan ister sabit yapabiliyorsunuz.Üstelikte sanırım maliyeti saçma sapan kalıplar yapmaya çalışanlara göre hayli ucuz .Ben bir tane...
Ynt: CJ 7 için Best Top ve Hard Top Arıyorum
Ergin abi dün akşam sanırım sizin arabayı gördüm 5m migrostan merkeze doğru gidiyordunuz saat 2000 civarları.Benim hardtopım geliyor sizin araba için de kalıp aldırabiliriz.Diğer arkadaşa da yardımcı oluruz.cj7 ve wranglerler bir birine uyuyorlar.
Herkese tekrar merhaba;
35lik lastiklerim geldi,33lük lastiklerimi satıyorum.Bir an önce takmak istiediğimden 33lük ihtiyacı olanlar beni arasın ya da mesaj göndersinler ;bütçeyi de siz belirleyin.Sevgilerle Murat şimdim 05423447062 33/12,50/r15 At Cooper discoverer 4 adet
Ynt: Cj7'ye 35 inch Lastikler Zarar Verir mi?
Orkun Abi;
Merhaba;öncelikle teşekkürler.Aracım 5ten 7 1975 model ama yürüyen aksamım wagoner.Arkada 44lük dana var.Kilit şu an için kullanmayı düşünmüyorum.Ayrıca denemelerini yapmadan çok kırıcı bir etaba da sokmayı düşünmüyorum;dürüst olmak...
Tüm abilerime selamlar 33lükleri 35liklerle değiştirmek üzereyim 5cmlik bir yükseklik farkı var bu araçta arazid eçok zarar verir mi? 35lik takanlar var mı? Neler düşünüyorlar. Teşekkürler
Ynt: Bestop Tente Arıyorum
Ergin abi merhaba;çok teşekkürler bizim kızı tekrar aramıza alacaz sanırım ama sizden bir şey rica edebilir miyim sizin ölçülerinizle benim aracın ölçülerini kıyaslamamız gerekiyor.Dediğiniz gibi bazı ölçülerde sıkıntı çıkabilir ayrıca benim hiç kullanmadığımı saç...
Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum
Abi merhaba murat ben sarı cj7 si olup tentesi olmayan;yaaa sizn jeepçiyi tente için aradım uçtu 1500$ Ankarada 1100$bulacam galiba ama sizin araç gibi yapayım diyorum benim için şu insafsızla bir pazarlık yaparmısınız?
Ynt: CJ5 Arıyorum
Ozan merhaba inanmayacaksın ama senin yeşil cj5 benim Ankaradaki dayımınkinin aynısı;o çok titizdir.Tüm parçaları Amerika dan geldi.Yalçın Gültunca 'Yalçın Albay'eğer fırsatın olursa mutlaka tanışın araçlar inanılmaz benziyorlar.Sevgilere
Ynt: CJ5 Arıyorum
Hasan Merhaba;
İyice bak incele.Dediğim gibi Göktuğ gibi işi bilenlere danış.Ben kesinlikle aracımı sevecek birine vericem.Bu nedenle acele etmene gerek yok ama iyi araştır.Cj7 gördüğüm kadarı ile pek yok.Tüm araçlara bak.Karadenizdeki siyah ta gerçekten güzel gözüküyor.Bu...