Arama sonuçlarınız

1. M

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri abi koymayın bu arabaların resimlerini yahu bizimkiler Hürrüyetin pazar ilavesi gibi kaldı bunların yanında.Çok para harcamak lazım çook

2. M

Cj-7'ye Hard Top Arayanlar

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar HAsan valla tekrar aklıma soktun tekrar tonla masraf başladı.Yeni lastikleri geldi,promco jantlar yolda,warn tampon geliyor;hardtopı geldi.Bakalım?
  3. M

Cj-7'ye Hard Top Arayanlar

Herkese merhaba; Hardtop'ım geldi.Montaj işlemlerine başlıyoruz.İhtiyacı olan arkadaşlarıma bu kalıp üzerinden yardımcı olmaya çalışırım.Montaj öncesi ve sonrası resimleri de göndereceğim. Sevgilerle

4. M

JK Lastik

Ynt: JK Lastik Merhaba; Kumho'nun KL 71 serisinde istediğiniz lastik var.Ben cjme 33lüklerinden aldım.17 jantıda mevcur Türkiye distrübütörü Üstündağ lastik.İncelerseniz size uygun olabilir.Yönlü ve güzel bir lastik
  5. M

Lastik Aranıyor

Ynt: Lastik Aranıyor ben de cooperlar var AT DESEN İSTERSENİZ GÖRÜŞELİM 33LÜLER

6. M

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri ergun abi ve orkun abinin araçlar mütüş;ruhları var tam anlamıyla bağırıyorlar I'm muscle carrrrrrrrrrrrrrrrr

7. M

CJ 7 için Best Top ve Hard Top Arıyorum

Ynt: CJ 7 için Best Top ve Hard Top Arıyorum Tamamdır ergin abi gelir gelmez sizin kızı da hardtop yapıyoruz İnşallah
  8. M

33x12,50x15 Lastik ve Jant Fiyatları 5 adet (Alınık)

Ynt: 33x12,50x15 Lastik ve Jant Fiyatları 5 adet (Alınık) hala lastik arıyorsan bende 33lük takım var
  9. M

Ynt: CJ 7 için Best Top ve Hard Top Arıyorum Hardtopı getirttiriyorum plexi camları buradan alınacak ayrıca sunrooflu modeli.arka cam tarafında ise ister açılan ister sabit yapabiliyorsunuz.Üstelikte sanırım maliyeti saçma sapan kalıplar yapmaya çalışanlara göre hayli ucuz .Ben bir tane...

10. M

Ynt: CJ 7 için Best Top ve Hard Top Arıyorum Ergin abi dün akşam sanırım sizin arabayı gördüm 5m migrostan merkeze doğru gidiyordunuz saat 2000 civarları.Benim hardtopım geliyor sizin araba için de kalıp aldırabiliriz.Diğer arkadaşa da yardımcı oluruz.cj7 ve wranglerler bir birine uyuyorlar.

11. M

Ynt: CJ 7 için Best Top ve Hard Top Arıyorum Abi bizim araçtan kalıp aldırabilir istersen maliyet alayım mı ?
  12. M

Acil

Herkese tekrar merhaba; 35lik lastiklerim geldi,33lük lastiklerimi satıyorum.Bir an önce takmak istiediğimden 33lük ihtiyacı olanlar beni arasın ya da mesaj göndersinler ;bütçeyi de siz belirleyin.Sevgilerle Murat şimdim 05423447062 33/12,50/r15 At Cooper discoverer 4 adet

13. M

Cj7'ye 35 inch Lastikler Zarar Verir mi?

Ynt: Cj7'ye 35 inch Lastikler Zarar Verir mi? Orkun Abi; Merhaba;öncelikle teşekkürler.Aracım 5ten 7 1975 model ama yürüyen aksamım wagoner.Arkada 44lük dana var.Kilit şu an için kullanmayı düşünmüyorum.Ayrıca denemelerini yapmadan çok kırıcı bir etaba da sokmayı düşünmüyorum;dürüst olmak...
  14. M

Cj7'ye 35 inch Lastikler Zarar Verir mi?

Tüm abilerime selamlar 33lükleri 35liklerle değiştirmek üzereyim 5cmlik bir yükseklik farkı var bu araçta arazid eçok zarar verir mi? 35lik takanlar var mı? Neler düşünüyorlar. Teşekkürler
  15. M

Jeep Lastik ve Jantları (Satılık)

Ynt: Jeep Lastik ve Jantları (Satılık) Ben bütçeme bakıp size dönüş yaparım;Lastikleri Atalyaya nasıl gönderebiliriz.

16. M

Bestop Tente Arıyorum

Ynt: Bestop Tente Arıyorum Ergin abi merhaba;çok teşekkürler bizim kızı tekrar aramıza alacaz sanırım ama sizden bir şey rica edebilir miyim sizin ölçülerinizle benim aracın ölçülerini kıyaslamamız gerekiyor.Dediğiniz gibi bazı ölçülerde sıkıntı çıkabilir ayrıca benim hiç kullanmadığımı saç...
  17. M

CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum Abi merhaba murat ben sarı cj7 si olup tentesi olmayan;yaaa sizn jeepçiyi tente için aradım uçtu 1500$ Ankarada 1100$bulacam galiba ama sizin araç gibi yapayım diyorum benim için şu insafsızla bir pazarlık yaparmısınız?
  18. M

CJ5 Arıyorum

Ynt: CJ5 Arıyorum Tamadır söylerim;o gerçek bir jjep tutkunu bana da bulaştırdı.Ailece üç jeepimiz oldu.Senin araç da çok güzel.

19. M

CJ5 Arıyorum

Ynt: CJ5 Arıyorum Ozan merhaba inanmayacaksın ama senin yeşil cj5 benim Ankaradaki dayımınkinin aynısı;o çok titizdir.Tüm parçaları Amerika dan geldi.Yalçın Gültunca 'Yalçın Albay'eğer fırsatın olursa mutlaka tanışın araçlar inanılmaz benziyorlar.Sevgilere
  20. M

CJ5 Arıyorum

Ynt: CJ5 Arıyorum Hasan Merhaba; İyice bak incele.Dediğim gibi Göktuğ gibi işi bilenlere danış.Ben kesinlikle aracımı sevecek birine vericem.Bu nedenle acele etmene gerek yok ama iyi araştır.Cj7 gördüğüm kadarı ile pek yok.Tüm araçlara bak.Karadenizdeki siyah ta gerçekten güzel gözüküyor.Bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri