Arama sonuçlarınız

1. deeperdiver

Ahmet Özeren'i Kaybettik...

Ynt: Ahmet Özeren'i Kaybettik... Başınız sağolsun, ailesine sabırlar dilerim.

2. deeperdiver

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Selamlar, Jack Wolfskin marka botlar için bir fikri olan varmı acaba? Ayrıca bu markanın diğer ürünleri hakknda ne diyorsunuz? Saygılar,
  3. deeperdiver

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Katılımcı Listesi : ÇADIR: 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 08-...

4. deeperdiver

G350 Teknik Veriler

Ynt: G350 Teknik Veriler Çok teşekkürler.
  5. deeperdiver

Bentley'e Dönüştürülen Hummer

Ynt: Bentley'e Dönüştürülen Hummer Arap yoğurdu bol bulunca bilmemneresine sürermiş, bu da o hesap. Görgüsüzlüğün ulaşabileceği son nokta herhalde.. Gerçi büyük konuşmamak lazım, bunlar daha da ileri gidebilirler, o potansiyel fazlasıyla var. Saygılar,

6. deeperdiver

Çamurlar İçinde Çocuklar, Çamurlar İçinde Aziz Nesin Kitapları

Ynt: Çamurlar İçinde Çocuklar, Çamurlar İçinde Aziz Nesin Kitapları Selamlar, Zekat ve fitre verecek arkadaşlar hiç düşünmeden Nesin Vakfı na versinler derim. Saygılar,

7. deeperdiver

Artık Organizasyon Yapma Vakti Gelmedi mi?

Ynt: Artık Organizasyon Yapma Vakti Gelmedi mi? Selamlar, Ben 47 iken gencim diyorum, ve öyleyim, siz neler diyorsunuz yahu.. Yapmayın böyle..Vücut kafayı takibeder unutmayın.. Saygılar,
  8. deeperdiver

Mercedes G vinç yardım !

Ynt: Mercedes G vinç yardım ! Selamlar, Vinç taktırmak isteyen arkadaşlar, G ile vinç gerektirecek zor bir durumda kaldınızmı ? "yoksa diğer araçlara yardım ederim " diye mi taktıracaksınız? Merakımdan soruyorum. Saygılar,
  9. deeperdiver

Paraşüt Eğitimi

Ynt: Paraşüt Eğitimi Selamlar, Tandem uçuş, rakımı, rüzgarı , kalkış pisti müsait olan heryerden yapılabilir, ancak " bir kere yaşamak istiyorum" demişsiniz, bunun için Ölüdenizi tavsiye ettim, sonuçta amaç uçmak, fakat biraz da zevkli, görsel güzellikler sağlasa tadından yenmez olur. Saygılar,

10. deeperdiver

Hangi Renge Boyatsam ?

Ynt: Hangi Renge Boyatsam ? Bence boyatmayı kafaya koyduysanız, naçizane fikrim, rengi değiştirin derim. Saygılar,

11. deeperdiver

Hangi Renge Boyatsam ?

Ynt: Hangi Renge Boyatsam ? Yav Hüseyin Bey, Şaka yollu takılayım dedim, böyle şeylere alınacak değiliz artık bu yaştan sonra, .. Aslıda doğru diyosun ben bu rengi pek sevmem ama orijinal boyası , çok güzel , kıyamam değiştirmeye. Ayrıca içine binince farkedilmiyor. ;D Saygılar,
  12. deeperdiver

Hangi Renge Boyatsam ?

Ynt: Hangi Renge Boyatsam ? Hüseyin Bey, siz benim aracın bordo rengine niye taktınız ya anlamadım? Alınıyorum ama.. ??? Saygılar,

13. deeperdiver

Hangi Renge Boyatsam ?

Ynt: Hangi Renge Boyatsam ? kesinlikle katılıyorum, bu aklıma gelmemişti, birinci tercihim bu olurdu. Haki, ve sonra kum rengi, Saygılar,
  14. deeperdiver

Hangi Renge Boyatsam ?

Ynt: Hangi Renge Boyatsam ? Selamlar, Bence koyu renkler daha çok büyük asfalt jiplerine yakışıyor, yakışmak denmez de daha gösterişli oluyorlar, ve mafya arabası sınıfına giriyorlar. Sizin arabaya bence yeşil , nil yeşili, veya daha koyu bir yeşil güzel olurdu. Saygılar,
  15. deeperdiver

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Selamlar, Şu aşamada yardımcı olabileceğimiz herhangi birşey varmı? Eminim birçok ayrıntının ve formalitenin içinde boğuluyorsunuzdur. Şu işe de bir siz el atın" derseniz, ben buradayım.. Saygılar,

16. deeperdiver

Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009)

Ynt: Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009) Selam, Benim hayalimdeki işi yapıyorsunuz. Muhakkak "içi seni, dışı beni yakar" gibi bir durum da vardır ama... Hep ormancı olmak istemişimdir. Saygılar,
  17. deeperdiver

Paraşüt Eğitimi

Ynt: Paraşüt Eğitimi Selamlar, Sadece bir kez yaşamak istiyorsanız bu duyguyu, bence tek yer var, o da ölüdeniz, Babadağ. Hemen hemen tüm sene boyunca tandem uçuş yapabilirsiniz. Saygılar,
  18. deeperdiver

Yeni Telefon Nokia'dan

Ynt: Yeni Telefon Nokia'dan Selamlar, Şu linke bir bakın isterseniz. http://www.sonimxp3.com/en/features_ruggedization

19. deeperdiver

Artık Organizasyon Yapma Vakti Gelmedi mi?

Ynt: Artık Organizasyon Yapma Vakti Gelmedi mi? Selamlar, Bence de bir tanışma toplantısı, biz yenilerin ortama ısınması için iyi olur. Saygılar,
  20. deeperdiver

86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?..

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. Arkadaşlar bildiğim kadarı ile o yıllarda dif. kilitleri bu araçlarda opsiyoneldi, muhtemelen ihaleye bu şekilde teklif verilmiş ve teklif edilen araçlar teslim edilmiştir. veya pazarlık aşamasında çıkartılmıştır. Bir Alman Firması özellikle de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR