Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,085

Etiketler
Ynt: Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009)

sn.bigalı son zamanlardaki orman yangınlarında sizlerin ihmali varmı bu kadar kalabalık bir kadro olmanıza rağmen niye bu kadar orman yangını çıkıyor...
bu bir gönül işidir doğayı ve insanları sevmek ortak nokta budur ama nedendir son zamanlarda buluşulan bu ortak çizgiden birileri devamlı geri çekmeye çalışıyor gerek orman yangınları gerekse yaban hayatı konusundaki yasak avlanmalar devamlı problem konular...ne gibi önlemler alıyorsunuz teş....yıllardır yaban hayatının içindeyim çeviripte ruhsat sorulduğu jandarmayı sayarsak hiç diyebilirim....elimde bir kibritle gezseydim orman kalmazdı..bence denetim az bilgi ve ilginize ...

Aklıma geldi... Benimde Lapseki Dumanlı Köyündeki yangın gözetleme kulesinden çektiğim 360 derecelik bir videom var... Kısmet olursa bu akşam bende onu yayınlayayım... Marmara, Saroz, Gelibolu,vs.vs. hepsi mükemmel gözüküyor.

katenerci' Alıntı:
sn.bigalı son zamanlardaki orman yangınlarında sizlerin ihmali varmı bu kadar kalabalık bir kadro olmanıza rağmen niye bu kadar orman yangını çıkıyor...
bu bir gönül işidir doğayı ve insanları sevmek ortak nokta budur ama nedendir son zamanlarda buluşulan bu ortak çizgiden birileri devamlı geri çekmeye çalışıyor gerek orman yangınları gerekse yaban hayatı konusundaki yasak avlanmalar devamlı problem konular...ne gibi önlemler alıyorsunuz teş....yıllardır yaban hayatının içindeyim çeviripte ruhsat sorulduğu jandarmayı sayarsak hiç diyebilirim....elimde bir kibritle gezseydim orman kalmazdı..bence denetim az bilgi ve ilginize ...
Sayın Onur bey.
Öncelikle yangın konusuna bukadar hassas olmanızı ve doğaya olan sevginizi taktirle karşılıyorum.Bizler orman çalışanları olarak 7/24 görev başında olan kişileriz.Bizler yangınlarla mucadelelerde bu uğurda şehitler vemiş yaralanan arkadaşlarımız olmuştur.Ancak günümüzde nasıl emniyet güçlerinin sayıları kalabalık olsada olaylar,yasadışı faaliyetler oluyorsa bizimde nekadar kalabalık olsakta orman yangınları olacaktır.Çünki çıkan yangınların %80 i insan kaynaklıdır ve bizler her ağacın başında bir işi bekleyemeyiz.Ancak çıkan yangına en kısa sürede müdahale edilir ve hiç kuşkunuz olmasın ki her arkadaşım yangını söndürmek için canı pahasına mücadele eder
Saygılar
Mustafa

Selam,

Benim hayalimdeki işi yapıyorsunuz. Muhakkak "içi seni, dışı beni yakar" gibi bir durum da vardır ama... Hep ormancı olmak istemişimdir.

Saygılar,

emeğinize sağlık.
ne güzeldir benim ülkem.keşke bu güzellikleri hak eden insanlar olabilseydik.

vay be ne yer ama acaba biz bu şehir havasından çıkıp oraya gitsek yaşarmıyız diye düşünüyorum. oksijenden ciğerlerim patlarmı acaba şaka bi yana süper bir doğa paylaşımınız için teşekkürler. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR