Arama sonuçlarınız

1. caner_tee

Defender Satışları Konusunda Bilgi

siz bilyorsanız söyleyinde bizde aydınlanalım:)

2. caner_tee

2jeep

bende 2tane jeep var bitanesi 52 moldel yüksek kaput borcu harcı yok motorun bakıma ıhıtyacı var zamanında ankara beypazarında yapılmıs gerçekten istisna yüksek kaputlardandır borcu harcı yok çeki plakalı. bitanede 63 model uzun şase tuzlam var komple elden geçırıorum şase bakımı yapıldı...
  3. caner_tee

hadi ya:/ buda ilginç tabı sız daha ıyı bılırsınız ama:S yalnız tahmın ettıgım bişi var galıba merkezkaç kuvetli bi şanzımana sahip bi araç. yani hangi teker daha rahat dönüyorsa araca haraket ilk o tekerden başlıyor olabılır:S

4. caner_tee

he bu arada bende 2tane jeep var bitanesi 52 moldel yüksek kaput borcu harcı yok motorun bakıma ıhıtyacı var zamanında ankara beypazarında yapılmıs gerçekten istisna yüksek kaputlardandır borcu harcı yok çeki plakalı. bitanede 63 model uzun şase tuzlam var komple elden geçırıorum şase bakımı...
  5. caner_tee

bende istiyorum bende istiyorum :)) askerde kademedeydim landları iyi tanıyorum tamir ederdik. en cok bozdugu debriyaj alt-üst merkezi ve direksiyonuydu. arkadaslar size saçma gelebılır ama bişi soracam landlar 4*2 durumunda öndenmı ceker arkadanmı:) bi komutan vardı bakımcı arkadan derdi bitane...

6. caner_tee

CJ 5 ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ

Ynt: CJ 5 ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ bakk kesinlikle unutma bi otomobıl rahatlıgını asla bulamazsın. gürültültüden kendı sesini bile duyamazsın:) he tamm koca koca lastık takarsın gıder gider amayakıtıda çeker:) aslında ögrencıysen uzak dur ama yok ılla alıcamd ersen allah kolaylık versin

7. caner_tee

unimog da motor değişimi ve yasal mevzuat?

Ynt: unimog da motor değişimi ve yasal mevzuat? aynen yoruma katılıyorum benzınse benzin dizelse dizel oluyor motor hacmi degişebiliyor evet
  8. caner_tee

En Güzel ''TUZLA'' Benimki diyenler!!!

en güzel tuzla benımkı dıyen arkadaslar yaptıgınız degişiklikler v.b şeyleri paylaşalım birde yakıt konusunda lastik ebatı ve motor çeşidinide yazalım.. ben şimdilik tuzlamın şasesını bar koyim yogun bakımda suan:D arkdaslar U kapı yapmayı düşünüyorum şu kapı ölçülerini bilen varmı?
  9. caner_tee

İşte bir defender daha

Ynt: İşte bir defender daha yaw geç kaldık:( neyse belki benımde bi gün landım olur:D

10. caner_tee

USTALARA BİR SORUM OLACAK YARDIM EDERMİSİNİZ...

Ynt: USTALARA BİR SORUM OLACAK YARDIM EDERMİSİNİZ... şase olmayan araçta kaporta sıkıntısı büyük olur. kaporta hem şase hem kaporta yani bilmıyorum bı bakmak lazım. dedigin gibi yürüyünenınde sıkıntı olmaz aracın yanlıs hatırlamıyorsam 124 muratla bi çok parçası uyması lazım.. sen kaportaya...

11. caner_tee

USTALARA BİR SORUM OLACAK YARDIM EDERMİSİNİZ...

Ynt: USTALARA BİR SORUM OLACAK YARDIM EDERMİSİNİZ... hani arazi aracı degilde bi otomobil için geçerli olsaydı uzak dur derdım ama sonucta arazi aracı ne kadar hız yapcan ki.. baktın çürüksüz bin git orjınal olup çürük olcagına degıstırılmıs olsun temız olsun:)
  12. caner_tee

İşte bir defender daha

Ynt: İşte bir defender daha mke de hala varmı land bilginiz varmı arkadaslar. bende 5 kapı almak ıstıyorum bitane. arkadaşım kolay gelsin ugrastırcak ama deger bı araç

13. caner_tee

Ankara'da Cj toplayacak iyi usta??

Ynt: Ankara'da Cj toplayacak iyi usta?? ostimde ahir oto var. ivedikte yalçın oto ikiside kardeş zaten.cj konusunda ankaranın en iyileriki sanıyorum türkiyedeki en iyilerdir
  14. caner_tee

64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:)

Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:) ustam malum sanayi sadece jeep üzerinde çalısamıyorumki. kasanın çürüklerini yaptım bitmek uzere kupayı koycam şasenın üzerine. ismail usta benım kasa çok çürüktüugrastırdı epey foto cekmek lazım hep unutuyorum yahu:) buralardayım
  15. caner_tee

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... cümleden merhaba arkadaşlar ilginç bi başlık olmuş hepsinide okudum. arkadaşlar araç piyasası bellidir bellidir ama şöyle söyliyim. araç toplamak ne? arkadaşlar araç toplamak zamana yayılır denk geldıkce şurdan lastık olırsın burdan kapısını alırsın...

16. caner_tee

Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz???

Ynt: Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz??? arkadaslar bana askeri cıkma bi 5 kapı land lazım acaba bulabilirmiyiz? kendım ustayım araç kırık dökük olabılır sorun degıl. varmı bildiginiz biyerlerde? arkadaşım sana tavsiyem sen araç bulup kısaltana kadar kısasını bul onla ugras o aracı...
  17. caner_tee

JEEP CJ-8 için Hard-top ve Arka Kapı(CJ-6-7 uyarlanabilir)

Ynt: JEEP CJ-8 için Hard-top ve Arka Kapı(CJ-6-7 uyarlanabilir) birde foto atim kapı konusunda yardımcı olacak arkadaslar olabilir.arkdaslar kapı ölçülerii bilen varmı resimlerde göstermeye çalıstım U kapı yapmayı dusunuyorumda
  18. caner_tee

JEEP CJ-8 için Hard-top ve Arka Kapı(CJ-6-7 uyarlanabilir)

Ynt: JEEP CJ-8 için Hard-top ve Arka Kapı(CJ-6-7 uyarlanabilir) merhabalar arkadaslar tuzlaya uyarmı bu? ön siperlik problem degil tadilat yaparız uzun şase zaten az bişey kısaltınca uzunluk problem olmaz galiba. ama genişligi 150cm mi?bide yükseklik alçaklık durumu yaşanırmı siperlik önemli...

19. caner_tee

77 Model CJ5'imi Topluyorum

arka kapı yani:) yarım oluyo ya vılls yazıyo falan:) kaç lira dıyosun hocam
  20. caner_tee

77 Model CJ5'imi Topluyorum

kolay gelsin ustam.. sende tuzla arka kapak bulunurmu? birde resımdeki ölçüleri biliyormusun? U kapı yapmayı dusunuyorumda? en azından cj kapısıyla uyumlu olsun dıyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri