Arama sonuçlarınız

1. C

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... İstanbul' da..

2. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Arazi modifikasyonu olarak ne yapacaksın? Ben uzun bir zamana yayarak şmdiki haline getirdim. Daha yapacak bayağı bir şeyi var elbet
  3. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... 20" jant; supercharger, blow-off valfler vs vs vs.. Kullandım. Hayran kaldım. Hem ZJ, hem sürat makinesi.. Daha ne isteyebilirim ki

4. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... 0-100 km hızlanması 5,2 sn
  5. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Yo hayır, dediğim gibi taraftar değilim çok fazla. O araziye hazırlanıyor gün be gün. Hem de arazide iken :) 5,9 u asfalt için yapacağım. California' da çok yapılı bir 5,9 görmüştüm; 460 beygir ve şekli de bir bambaşka. Onu kopyalamak istiyorum.

6. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Ben de 98 model bi 5,9 ile söz kestim. Asfalta hazırlamak için.. Supercharger falan düşünüyorum.

7. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Kesinlikle ben de sevmiyorum. O yüzden 95 aldım. Bu serinin en son modeli. Direksiyonlarını bile sevmiyorum ne yalan söyleyeyim
  8. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilk zj lerden; ne güzel.. Benim canavar 95.
  9. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... senin kırmızı kaç model alparslan?

10. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... van minut ayhan

11. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... nereye ayhan? daha bursalı postcudan bahsedecektik :P
  12. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... çaylar kaannnn..

13. C

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben de göbeğini kestiğim 5,9 u ballandırayım biraz bari size; hadi arkadaşlar, yeni çay olmuş ocakta..
  14. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Buraya dönsek mi ne?
  15. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hadi arkadaşlar, biz kalkalım artık. Bir anda.. Zengin kalkışı.. Jeep kalkışı..Yok yaw; o kadar da hızlı değil :)

16. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yücelde vardı BMW koltuklu Niva.. Sefaköyde ucuz.. Uyar LR lara eminim. Yorulmasın kardeşlerimiz :)
  17. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ya bir de bir şey soracağım; sun roof diye duyup da yanlış mı anlamışlar da vasisdasları koymuşlar tepelerine? Birileri hala doğruyu söylemedi mi bu arkadaşlara? :)
  18. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kardeşim Renault12 ye koydular plastik tampon oldu sana Toros; daha düne kadar üretiliyordu hala.. LR klasik ruh tabi yahu :)

19. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Aynı Niva gibi yani öyle mi?
  20. C

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hakkını yeme yahu.. Var Doğanlarda orjinal.. Kimbilir LR lara da uyar belki :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri