Arama sonuçlarınız

1. tommycan

Gezenbilir e bir tane daha TOYOTA L.C. LJ70 :)

Ynt: Gezenbilir E Bir Tane Daha Toyota L.c. Lj70 :) Şehzat Kardeşim bu Hale Getirmek İçin Büyük Emek Harcadığın Aracı Bence Satma........ arka Tarafı Yenge Hanıma Tahsis Et, Gerekirse Kolay İnip Binmek İçin Marangoza İki Basamaklı Bir Merdiven Yaptır , Ama Binek Araç İçin Satma Bu...

2. tommycan

Osmanlı Ocağı Nasıldır?

Kim uydurduysa kötü uydurmuş Osmanlı Ocağı adını........Belli ki jel yakıt kutusunun içine konduğu bakır taklidi muhafazanın işlemelerinden dolayı bu isim verilmiş....... Bunun benzerleri ispirto ocağı olarak otellerin sabah açık büfe kahvaltı servislerindeki sucuklu yumurtanın ve salçalı...
  3. tommycan

Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurup inönü yaylası kış kampı (22-24 Mart/2013)

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurup inönü yaylası kış kampı (22-24 Mart/2013) Hahahaha........ (Ben hariç) kara saplanan aracımızı itekleyen arkadaşların hepsi birer ikişer yüzükoyun yere uzandılar........(araç kardan aniden kurtulunca öne doğru hızlı bir hamle etti. boşta kalan arkadaşlar da...

4. tommycan

2013 Likya Yolu Yolcuları..

Ynt: 2013 Likya Yolu Yolcuları.. Lale Hnm...... siteden Çiğdem Avcı ile bağlantıya geçin....... Aha da link............ http://212.101.124.54/index.php?topic=91371.20
  5. tommycan

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurup inönü yaylası kış kampı (22-24 Mart/2013) Lale Hnm......... şu son İnönü yaylası kampında ben baharı karşılarım diye daha hafif ekipmanlarla gittim........ Hesapta basit bir tentenin altında bivak yaparım diyordum ki.....feci bir kar fırtınası ile...

6. tommycan

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurup inönü yaylası kış kampı (22-24 Mart/2013) Hasan döktürmüşsün yine.............. Gelen arkadaşların ayağına sağlık......ben çok eğlendim.........araba iteklemek de ayrı bir spor dalı olarak kabul edilmeli ..Olimpiyat komitesi mi olur, federasyon mu...

7. tommycan

blazer hızlandıkça sarsıntı çok artıyor

Ynt: blazer hızlandıkça sarsıntı çok artıyor Sadece soru sormayın.............Tavsiyeler neticesi neler yaptığınızı, tespit ve teşhisin ne olduğunu, burada verilen tavsiyelere uygun olup olmadığını, varsa farklı işlemler, bunların neler olduğunu ve sorunun çözülüp çözülmediğini de yazın ki biz...
  8. tommycan

Faturasız motor mağduriyeti...

Ynt: Faturasız motor mağduriyeti... Niyazi Bey Anlamadığım bir şey var kusura bakmayın......... Aracı aldığınızda ruhsatta LPG li olduğu yazmıyor muydu.......Eğer yazmıyorsa ve araç LPG li ise olay baştan sıkıntılı zaten......Siz de bu ihtimali göze alarak aracı satın almış oldunuz...... LPG li...
  9. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme Malzeme işi gerçekten bütçe ve zaman işi arkadaşlar.........önce biraz ucuzunu alırsın... biraz kullanıp palazlanınca (tecrübe kazanmak) elindekini satıp biraz daha iyisi....falan derken ...malzemeler yavaş yavaş toparlanır....bire bir kullanarak hissederek malzeme edinmek daha...

10. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme 1- Tulum nefes almaz arkadaşlar......Ya da şöyle belirteyim........nefes alan giysi kumaşları (event, hyvent veya gore teks... vb gibi) kadar nefes almaz.........nefes alsa sıcak tutmaz zaten..... bütün gece hareketsiz içinde yattığın bir şeyin içeri dışarı hava alıp vermesi olacak...

11. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme İstanbul'da yaşıyorum Mehmet ..... Yazları da Silivri -Kınalı'da bulunuyorum genelde..........Evet Kocaeli-İzmit-Adapazarı taraflarında güzel yerler var......Özellikle kışın Kartepe-Kuzuyayla çok çok güzeldir.........Bu sene fazla kar yapmadı ama geçmiş yıllarda 2 mt. civarında kar...
  12. tommycan

Ynt: Faturasız motor mağduriyeti... Bu İlfer Oto bu sektörden artık ekmek yiyemez sanırım.........Bu kadar reklamı oldu ;D

13. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme Kadıköy Adrenaline selamımı söyle.....Mert her zaman orada olmayabilir......Ama mağazaya bakan arkadaşlar da yardımcı olurlar.......Ne amaç için tulum alacağını söylersen sana en uygun tulumu tavsiye ederler.......Beğenemezsen ya da uygun bulamazsan başka yerlerden de...
  14. tommycan

Ynt: Faturasız motor mağduriyeti... Suçu ve suçluyu övmek diye bir kavram var ceza hukukunda Özay kardeşim....... ;D Hamdi abinin aklına değişik şeyler getirme şimdi...................... ;D Hamdi abi bu işe pabuç bırakmaz yaaa.....serde efendilik ağırbaşlılık var......ben tanımıyorum kendisini...
  15. tommycan

Ynt: Faturasız motor mağduriyeti... Dolandırıcılık suçu; hileli davranışlarla bir kişinin aldatılıp onun veya bir başkasının zararına, failin kendisine veya bir başkasına yarar sağlaması suretiyle oluşur. Suçun maddi unsurunu oluşturan hareketlerin, gerçek bir kişiye yöneltilmiş olması, onun...

16. tommycan

Ynt: Faturasız motor mağduriyeti... Hamdi abi , sırasıyla şunları yapabilirsin....... 1-Dolandırıcılıktan savcılığa suç duyurusunda bulun......Bir dilekçe ile suçun işlendiği veya şüphelinin bulunduğu veya kendi ikamet adresinin bulunduğu yer adliyesindeki müracaat savcılığına vereceğin bir...
  17. tommycan

4 mevsim çadırın artısı ne?

Ynt: 4 mevsim çadırın artısı ne? 5 mevsim çadır, ekstrem koşullara (aşırı kar, yağmur, dolu yağışı, fırtına, yüksek irtifa gibi ağır kış koşulları) daha dayanıklı anlamına gelmektedir...Buna bağlı olarak tabi ki su geçirmeme,soğuğa dayanımı daha fazladır........
  18. tommycan

4 mevsim çadırın artısı ne?

Ynt: 4 mevsim çadırın artısı ne? Sevgili kardeşim düşüncelerin kısmen doğru.....Çadır seni sıcak tutmaz....zira ısı üretmez...Ama vücut ısının veya önlem almak kaydı ile (ki çadırda açık ateşi asla tavsiye etmem) herhangi bir ısı kaynağının muhafazasını sağlar..........İki cidarlı (iki...

19. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme Alperen ...senin için satıştan kaldırırım kardeşim ne demek.............Hemen ilanlar kısmından kaldırıyorum..........Selamlar . Bu arada ocak sana hiç lüzumsuz gelmesin............Her zaman yakacak olan yerlere kampa gitmiyoruz......Mesela ilginçtir ama.....Uludağ zirve...
  20. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme 110 TL böyle bir çadır için bedava........Çadır kazıkları zaten 30 TL tutuyor.........tavsiye ederim............

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri