Arama sonuçlarınız

1. E

Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ?

Ynt: Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ? haklı olabilirsiniz dikkate alacağım

2. E

Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın
  3. E

Ynt: Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ? bir de lift kit konusundada sormuştum ama cevap alamadım kit sonrası sorunları minumuma indirmek asfalt özelliklerini kaybettirmemek için coiloverkitler var .bu konuda fikriniz nedir.

4. E

Ynt: Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ? gündelik hayatta kullandığım bir araç olarak prestij ve konforundan haddeleri bilerek kullanıldığında yol tutuşundan da çok memnunun. ayda 2000 km kadar asfalt ağırlıklı otomobil olarak kullanıyorum. geri kalan kısmındada hadlerini bilerek off...
  5. E

garage sayfalarındaki tanıtımları gördükten sonra ( elinize sağlık ) bende 94 grand cherokee mi bu yola sokmak konusundaki fikirlerim netleşti . Ancak acaba doğru seçimmi? %60 asfalt %40 gezenbilirdeki gezilerin tümüne katılacak bir araç için zj doğru seçimmidir sizin fikriniz nedir? şimdiden...

6. E

Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

sağolasın bende anlamadım zaten dedim bollucanın gölleri bunlarmı acaba tutmadı öğrendi kısmetse orayada gideriz.ama gps şart

7. E

93 Grand Cherokee 2.5 TDI Hakkinda

Ynt: 93 Grand Cherokee 2.5 TDI Hakkinda şahsen ben gündelik hayatta da 5.2 atıker sıralı sistemli ile geziyorum bir gün size ödünç vereyim bir günde dizeli kullanın yeni teknolojiler dışında dizelin yanına bile yaklaşmazsınız . ama yeni teknolojik bir dizel jeep içindel benimkinden 3 tane...
  8. E

Grand Cherooke TDI 3.1 Merak Edilenler

Ynt: Grand Cherooke TDI 3.1 Merak Edilenler bende 5.2 v8 le günde 100 lm ivarı yapıyorum aracınızdan memnunsanız sadece bagaj için kıymayın bence arkaya üste yada köpük taşıyarak sadece off roadda tavana koyarak sorununuzu çözün derim. dizelde bu fiyatlarla lpg kadar 3 aşağı beş yukarı yakacak...
  9. E

Hız Göstergesi Sorunu

Ynt: Hız Göstergesi Sorunu bildiğim kadarı ile aracın hız göstergesi hataları lineer değildir hız arttıkça % bazında hata değerleri de artıyor. bu konuda okuduğum bir araştırmada range roverın bu konuda diğer araçlara referans olarak kabul edildiği ortalama %1 gibi bir hatası varmış. 50 ile...

10. E

beraber gidebiliz piknik bile yapılabilir

11. E

dinlendim iyi geldi hem gazlamak hem resim çekmek zor oluyor. İnşallah beraber gezmek dileği ile.

12. E

Camışlar öküzler ve inekler le dolu mera göl manzaraları. geçtiğim yerlerin %99u yüksek bir otomobilde geçebilirdi belki ama ben lastik basmadık yerlere büyük risk almadan girmeye kararlıydım. bir oraya bir buraya gazladım muradıma erdim . bir ara kendimi kovboy gibi hissettim hatta bir ara...
  13. E

Kemerburgazın içine girdim öyle yol boyunca aktım BP ararken sağdan orman içi yollarına Eyüp belediyesi piknik alanına doğru saptım sonra orman içine benim ve aracımın haddini aşmayacak bir yıl bulayım derken bu tabela il karşılaştım. Daldım. Burası ya açılacak yada açılmış bir süre ara vermiş...
  14. E

Aracı aldım standart hali ile duruyor . Bir programa katılacak hazırlıklarımda yoktu. Ev ahalisininde kendi proğramı olduğunu duyunca erkek evlatla gezeyim lastikleri toprak görsün dedim . Gps de olmayınca dedim.Kemerburgaza dogru bir uzanayım.Amaç Lopez çayırına bir bakayım dı ama kısmet galiba...

15. E

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? bende çimene bassın rahatlasın diye bolluca göllerini gezdirdim
  16. E

4x4 Kullanım Kılavuzu

Ynt: 4x4 Kullanım Kılavuzu paylaşım için teşekkürler
  17. E

4x4 Motokaravanlar

Ynt: 4x4 Motokaravanlar alanıda biliyorumda satmaz adam bıkması lazım

18. E

Cherokee XJ ; Yükseltme Kiti Montajı Sonrası Oluşabilecek Sorunlar?

kitin markası nedir ve ne kadar istiyorsunuz?
  19. E

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) şaft ile ilgli sorunlarda ortadan kalkıyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri