Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ?
bir de lift kit konusundada sormuştum ama cevap alamadım kit sonrası sorunları minumuma indirmek asfalt özelliklerini kaybettirmemek için coiloverkitler var .bu konuda fikriniz nedir.
Ynt: Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ?
gündelik hayatta kullandığım bir araç olarak prestij ve konforundan haddeleri bilerek kullanıldığında yol tutuşundan da çok memnunun. ayda 2000 km kadar asfalt ağırlıklı otomobil olarak kullanıyorum. geri kalan kısmındada hadlerini bilerek off...
garage sayfalarındaki tanıtımları gördükten sonra ( elinize sağlık ) bende 94 grand cherokee mi bu yola sokmak konusundaki fikirlerim netleşti . Ancak acaba doğru seçimmi? %60 asfalt %40 gezenbilirdeki gezilerin tümüne katılacak bir araç için zj doğru seçimmidir sizin fikriniz nedir? şimdiden...
Ynt: 93 Grand Cherokee 2.5 TDI Hakkinda
şahsen ben gündelik hayatta da 5.2 atıker sıralı sistemli ile geziyorum bir gün size ödünç vereyim bir günde dizeli kullanın yeni teknolojiler dışında dizelin yanına bile yaklaşmazsınız . ama yeni teknolojik bir dizel jeep içindel benimkinden 3 tane...
Ynt: Grand Cherooke TDI 3.1 Merak Edilenler
bende 5.2 v8 le günde 100 lm ivarı yapıyorum aracınızdan memnunsanız sadece bagaj için kıymayın bence arkaya üste yada köpük taşıyarak sadece off roadda tavana koyarak sorununuzu çözün derim. dizelde bu fiyatlarla lpg kadar 3 aşağı beş yukarı yakacak...
Ynt: Hız Göstergesi Sorunu
bildiğim kadarı ile aracın hız göstergesi hataları lineer değildir hız arttıkça % bazında hata değerleri de artıyor. bu konuda okuduğum bir araştırmada range roverın bu konuda diğer araçlara referans olarak kabul edildiği ortalama %1 gibi bir hatası varmış. 50 ile...
Camışlar öküzler ve inekler le dolu mera göl manzaraları. geçtiğim yerlerin %99u yüksek bir otomobilde geçebilirdi belki ama ben lastik basmadık yerlere büyük risk almadan girmeye kararlıydım. bir oraya bir buraya gazladım muradıma erdim . bir ara kendimi kovboy gibi hissettim hatta bir ara...
Kemerburgazın içine girdim öyle yol boyunca aktım BP ararken sağdan orman içi yollarına Eyüp belediyesi piknik alanına doğru saptım sonra orman içine benim ve aracımın haddini aşmayacak bir yıl bulayım derken bu tabela il karşılaştım. Daldım.
Burası ya açılacak yada açılmış bir süre ara vermiş...
Aracı aldım standart hali ile duruyor . Bir programa katılacak hazırlıklarımda yoktu. Ev ahalisininde kendi proğramı olduğunu duyunca erkek evlatla gezeyim lastikleri toprak görsün dedim . Gps de olmayınca dedim.Kemerburgaza dogru bir uzanayım.Amaç Lopez çayırına bir bakayım dı ama kısmet galiba...