Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamakta gecelemek çok konforlu olur. Fakat içinde bulunacağın ekip ağaçsız bir ortamda konaklamak isterse sorun başlar. Eğer hamağının cibinliği yoksa 3x2 mt tül ve ince 3 mt ip işini görür. Hamağın üstünden paralel ipi iki ağaca bağla. üstüne tülü çek derim. Fakat hamağın içini hesinlikle...
Merhaba, Deniz kayağını araç üstünde bağlayarak şehirler arası yolculuk yapmak istiyorum. Trafikte araç üstüne Deniz kayağını bağlayıp yolculuk yapmak yasal mı? Trafik çevirmesinde başımız ağrır mı?
Ynt: Bisiklet Römorkuna Yüklenebilecek Başlangıç İçin Kano Önerisi
Merhaba,
Size Oru kayak öneririm.USA fiyatı 1000 dolar fakat tam kayak size göre diyebilirim. USA dan yada güney kıbrıstan temin edebilirsiniz.
www.orukayak.com
video : http://www.youtube.com/watch?v=GvUcrNP4BTI
Ynt: 2.el Kano Arıyorum
Merhaba eğer halen düşünürseniz Klepper tarzı rus askeri kano var. Hiç kullanılmadı dümen ve dümen tertibatı var. Kano rus ordusu için üretilmiş. 3 kişilik. epeycede yük alır. sökülüp 2 çantaya sığıyor. Ben kurulumunu yaptım. Şu an kurulu halde 3 adet çift taraflı küreği...
KANO SÖKÜLÜP MONTE EDİLEBİLİR
SATIYORUM İLGİLENENLER OLURSA ÖZELDEN ULAŞABİLİR. KANO HİÇ KULLANILMADI SADECE KURULDU. KANO 4 KİŞİLİK BALIK AVI YADA UZUN GEZİLER İÇİN UYGUN. DÜMEN MEVCUT. 3 ADET ALUMİNYUM KÜREĞİ MEVCUT. BOY 6 MT FAKAT AĞIRLIK 24 KG. İÇ İSKELET ALUMİNYUM. KULLANILMADIĞI İÇİN...
Ynt: Motoruma Arka Bagaj Demiri Ve Yan Çantalar Yaptım
Merhaba,
Bildiğim kadarı ile yan çantalar ve arka çanta bez malzemeden olmadığı sürece ruhsata işletmeniz gerekiyor ( 2013 de başlayan kanunla ) Bu nedenden dolayı ceza yiyenler oldu. Bilginize.....
Ynt: En Az Yakan Scotter Hangisi
Honda Cub 90 en az yakan motorsiklettir. Üretimi yok. eski motorsiklettir. Fakat dünyanın en az yakan seri üretim motorsikletidir.
Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları..
CRF 450 X Enduro için üretilmiş fakat süspansiyonları motocross kadar sert ve kısa olan 1 motorsiklettir. Biraz önü hafif kalır. Supap arızası tek sorunudur. TR de devamı yok gelmiyor. Serttir patika kullanımlarında sert kalır. ( süspansiyon ve fazla gaz...
Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası
Haritayı ben indirdim. Fakat çok başarılı değil. 1-15 aralığı zoom çok net değil GPS de. haftaya elime çok başarılı 1 harita geçecek. Eğer gerçekten iş yaparsa paylaşırım. ;-)
Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası
Çok iyi olur. Magellan da çalışan güncel igo8 haritalarını bulamadım bir türlü.