Arama sonuçlarınız

1. KAMP VE ENDURO

Hamak Ile Ormanda Kamp Yapmak?

Güzel gezi olmuş eline sağlık.

2. KAMP VE ENDURO

Pocket Bike Debriyaj

Merhaba, Oğlumun Pocket bike 50cc motorsikleti için debriyaj balatası arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  3. KAMP VE ENDURO

Solo Kamp Mersin

Keyifli gözüküyor.

4. KAMP VE ENDURO

Hamak Ile Ormanda Kamp Yapmak?

Hamakta gecelemek çok konforlu olur. Fakat içinde bulunacağın ekip ağaçsız bir ortamda konaklamak isterse sorun başlar. Eğer hamağının cibinliği yoksa 3x2 mt tül ve ince 3 mt ip işini görür. Hamağın üstünden paralel ipi iki ağaca bağla. üstüne tülü çek derim. Fakat hamağın içini hesinlikle...
  5. KAMP VE ENDURO

Deniz Kayağını Araç Üstünde Bağlayarak Taşımak Trafikte Yasal Mı?

Merhaba, Deniz kayağını araç üstünde bağlayarak şehirler arası yolculuk yapmak istiyorum. Trafikte araç üstüne Deniz kayağını bağlayıp yolculuk yapmak yasal mı? Trafik çevirmesinde başımız ağrır mı?

6. KAMP VE ENDURO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Almanya haritası poi ve Building lazım. Yardımcı olabilir misiniz?

7. KAMP VE ENDURO

Ikinici El Xt 660r Yan Çanta Demirleri

Merhaba, XT 660R için 2. el yan çanta demirleri lazım.
  8. KAMP VE ENDURO

Bisiklet Römorkuna Yüklenebilecek Başlangıç İçin Kano Önerisi

Ynt: Bisiklet Römorkuna Yüklenebilecek Başlangıç İçin Kano Önerisi Merhaba, Size Oru kayak öneririm.USA fiyatı 1000 dolar fakat tam kayak size göre diyebilirim. USA dan yada güney kıbrıstan temin edebilirsiniz. www.orukayak.com video : http://www.youtube.com/watch?v=GvUcrNP4BTI
  9. KAMP VE ENDURO

2.el Kano Arıyorum

Ynt: 2.el Kano Arıyorum Merhaba eğer halen düşünürseniz Klepper tarzı rus askeri kano var. Hiç kullanılmadı dümen ve dümen tertibatı var. Kano rus ordusu için üretilmiş. 3 kişilik. epeycede yük alır. sökülüp 2 çantaya sığıyor. Ben kurulumunu yaptım. Şu an kurulu halde 3 adet çift taraflı küreği...

10. KAMP VE ENDURO

Kano Balıkçılığı

Ynt: Kano Balıkçılığı Süper olmuş. Bende Kayakla balık avı yapıyorum. Çok keyifli bir iş. Denizde denediniz mi Kayağınızı?

11. KAMP VE ENDURO

Yeni Kasa Fıat Panda Tavan Çıtası

Merhabalar. yeni kasa Fıat Pandaya uygun tavan taşıma çıtaları arıyorum. Aracın motaj yerleri var. Serviste orjinaller çok pahalı. ne önerirsiniz?
  12. KAMP VE ENDURO

Thule Bisiklet Taşıyıcı

Ynt: Thule Bisiklet Taşıyıcı Merhaba, Aparat satıldı mı?

13. KAMP VE ENDURO

Antalya ve çevresi kayakçılar

Ynt: Antalya Ve Çevresi Kayakçılar Tabiki.
  14. KAMP VE ENDURO

Antalya ve çevresi kayakçılar

Ynt: Antalya Ve Çevresi Kayakçılar Selam, Ben Alanya da Sea kayak kullanıyorum. Bölgede ilgilenen varsa irtibata geçebiliriz.
  15. KAMP VE ENDURO

Satılık Kano

KANO SÖKÜLÜP MONTE EDİLEBİLİR SATIYORUM İLGİLENENLER OLURSA ÖZELDEN ULAŞABİLİR. KANO HİÇ KULLANILMADI SADECE KURULDU. KANO 4 KİŞİLİK BALIK AVI YADA UZUN GEZİLER İÇİN UYGUN. DÜMEN MEVCUT. 3 ADET ALUMİNYUM KÜREĞİ MEVCUT. BOY 6 MT FAKAT AĞIRLIK 24 KG. İÇ İSKELET ALUMİNYUM. KULLANILMADIĞI İÇİN...

16. KAMP VE ENDURO

Motoruma Arka Bagaj Demiri Ve Yan Çantalar Yaptım

Ynt: Motoruma Arka Bagaj Demiri Ve Yan Çantalar Yaptım Merhaba, Bildiğim kadarı ile yan çantalar ve arka çanta bez malzemeden olmadığı sürece ruhsata işletmeniz gerekiyor ( 2013 de başlayan kanunla ) Bu nedenden dolayı ceza yiyenler oldu. Bilginize.....
  17. KAMP VE ENDURO

En Az Yakan Scotter Hangisi

Ynt: En Az Yakan Scotter Hangisi Honda Cub 90 en az yakan motorsiklettir. Üretimi yok. eski motorsiklettir. Fakat dünyanın en az yakan seri üretim motorsikletidir.
  18. KAMP VE ENDURO

Honda Crf 450 X Kullanıcıları..

Ynt: Honda Crf 450 X Kullanıcıları.. CRF 450 X Enduro için üretilmiş fakat süspansiyonları motocross kadar sert ve kısa olan 1 motorsiklettir. Biraz önü hafif kalır. Supap arızası tek sorunudur. TR de devamı yok gelmiyor. Serttir patika kullanımlarında sert kalır. ( süspansiyon ve fazla gaz...

19. KAMP VE ENDURO

Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Haritayı ben indirdim. Fakat çok başarılı değil. 1-15 aralığı zoom çok net değil GPS de. haftaya elime çok başarılı 1 harita geçecek. Eğer gerçekten iş yaparsa paylaşırım. ;-)
  20. KAMP VE ENDURO

Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Çok iyi olur. Magellan da çalışan güncel igo8 haritalarını bulamadım bir türlü.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri