Arama sonuçlarınız

1. enigmaxi

Askeri Bir Yarışma için Takım Arkadaşları

Ynt: Askeri Bir Yarışma için Takım Arkadaşları siteye göz attım. ilginç bir yarışma. ücretler hakkında bir bilgiyle karşılaşamadım. ve daha önce askerliğini normal bir şekilde yapmış birini nelerin beklediğini az biraz bahsederseniz sevinirim.

2. enigmaxi

Bozüyük Eskişehir Buluşması Kömürsu Yaylası Zirve Gezisi 10.04.2010

Ynt: Bozüyük Eskişehir Buluşması Kömürsu Yaylası Zirve Gezisi 10.04.2010 merhaba arkadaşlar. yahu bende ne biçim bir forum üyesiysem artık :( hiç bir faaliyete katılamıyorum. kusuruma bakmayın lütfen. bu hafta sonu ankaraya bisiklet almaya gittim. sağ sağlim getirdim, şimdi hep onun...
  3. enigmaxi

Delta Bisiklet ve Müşteri Anlayışı

Ynt: Delta Bisiklet ve Müşteri Anlayışı merhabalar, böyle bir konu açmakla iyi mi ettiniz kötü mü ettiniz bilemiyorum. çünkü ben adlarına usta dedikleri sadece öğrendiği işleri yapan zerre kadar iş geliştirme anlayışında olmayan kişilerden çok çekmiş biriyim ve bu siteye üye olan herkes...

4. enigmaxi

Eskişehir'de İlk Buluşma (20 Şubat 2010)

Ynt: Eskişehir'de İlk Buluşma (20 Şubat 2010) hocam bozuyuk civarı da özellikle batısı çok güzel gözüküyor. orada belirlediğiniz rotalar var mı
  5. enigmaxi

Ynt: Eskişehir'de İlk Buluşma (20 Şubat 2010) merhaba hasan abi, valla alet özünemi kavuştu. sende de bende de devamlı arazide :) hiç bir sorunu yok. aynı hızla devam

6. enigmaxi

Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum

Ynt: Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum hey ben sizi tanıyorum :) geçen yaz kars gelmiştim. afra nın yanına, ki siz onuda tanıyabilirsiniz, taner in arkadaşı :) istasyondan indikten hemen sonra arabanızı görmüştüm. hatta arabanızın kliması süpermiş, arabistandan alındığı için, çok...

7. enigmaxi

Ynt: Eskişehir'de İlk Buluşma (20 Şubat 2010) yorumlarınız için teşekkür ederiz. bu gezi oldukça sponten geliştiği için önceden haber veremedik, fakat önerinizi bir sonraki gezimizde mutlaka yerine getireceğiz. daha kalabalık olmak dileğiyle :) HEY SEN ESKİŞERHİR DE Kİ 4X4 SAHİBİ, SENİ...
  8. enigmaxi

Ynt: Eskişehir'de İlk Buluşma (20 Şubat 2010) hocam eskişehir yakınlarındaki türkmen dağı sönmüş br volkandır. bu nedenle etrafta pek çok peribacası oluşumu vardır.
  9. enigmaxi

Ynt: Eskişehir'de İlk Buluşma (20 Şubat 2010) merhabalar. dün gökhan ve erhan la güzel bir gezi yaptık. umarız sayımız giderek artar ve istanbul a ankaraya misafirliğe gideriz, :)

10. enigmaxi

Eskişehir'de Ufak Bir Tur

Ynt: Eskişehir'de Ufak Bir Tur hocam katılayım da , gezilere katılamam ki :(

11. enigmaxi

Ynt: Eskişehir'de Ufak Bir Tur ahmet bey merhaba. sizde arabanızın resimlerini paylaşrsanız sevinirim. galiba Ford var sizde
  12. enigmaxi

garmin nüvi 200 harita yükleme

Ynt: garmin nüvi 200 harita yükleme reha bey tekrar merhaba. az önce baytekin i aradım. bana internetten 2 ücretsiz indiririmim ve ayrıca şirkete gittiğim takdirde ücretsiz güncelleme yapabileceklerini söylediler, çok sevindim :) yardımınız için teşekkür ederim. not: satılan haritalar...

13. enigmaxi

Ynt: garmin nüvi 200 harita yükleme reha bey teşekkürler cevap için. az önce baktım 118$ a satılıyor. aramızda kalmak koşuluyla bu haritaları ücretsiz edinebileceğim bir yeri bana söyler misiniz :)
  14. enigmaxi

merhabalar. bu işi bilenler için çok basit ve geyik bir konu gelebilir ama biz kullanıcılar için gerçekten sıkıntılı bir iş ve bu sıkıntıları sizle paylaşıp halletmek istiyıorum. yardımcı olursanız sevinirim . navigasyonu haziran 2009 da aldım. hepimizin yaptığı gibi bende öncelikle bildiğim...
  15. enigmaxi

Doğu Ekspresi ve Kars

Ynt: Doğu Ekspresi ve Kars o zaman bende şunları eklemekte fayda görüyorum. ben gittiğimde kaz yeme mevsimi değilmiş (yanlış hatırlamıyorsam). onunda bi dönemi var yani. ani harabelerine gitmenizide öneririm. bu arada çıldır gölünde balık yemeniz içinde mevsimi kollamalısınız. yani kars a...

16. enigmaxi

Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010)

Ynt: Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010) hocam pardon saat şuan 8:30 ve işyerindeyim. ama 10 dakka önce yatakta uyuyordum, bu nedenle resimleri görememişim :) kusura bakma
  17. enigmaxi

Ynt: Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010) beni çok şaşırttınız :) gerçekten ülkemizdeki off-road çılar sınır tanımıyor, birbirlerini tanıyorlar. hocam bizim arabaları kars ta, artvinde, samsun da pek çok yerde gördüm, onlarla da konuştum, herkes memnun. hasan abi sağolsun lpg...
  18. enigmaxi

Ynt: Eskişehir'de Ufak Bir Tur hasan abim merhaba. nasılsınız? haklısın ama burada kimse yok. birkaç araç var ama onlarda genelde avcı. sende ne var hocam şimdi ?

19. enigmaxi

Ynt: Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010) hilux
  20. enigmaxi

Ynt: Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010) yoksa orada bir benzinle tedaş tan çolkma hilux mi görüyorum :) iç anadolu gezileri "eskişehirde küçük bir tur" başlığı ile olan resimlere bakarsanız benim arabayıda görebilirsiniz. nasıl memnun musunuz? ön demir süper olmuş, ama net...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri