Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1987 Toyota Hilux Ön-Arka Fren Kampana ve Balataları aranıyor
tümer aradığın parçaları geçen hafta eskişehirden temin ettim....mamuca yolunda atakan a bi sor. olmadı 3-5 dükkan üstünde bir parçacı daha var orda da olabilir...
Ynt: Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi
tüm yolları deneyeceğiz bu kilit ya olacak ya olacak ...en ucuz yolu bulalım sonra tüm hilux leri kilitleyeceğiz. :)
Ynt: Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu?
aracınız ve tamponlarınız oldukça güzel görünüyor.güle güle çamurlanın. bazen kendi sorularımıza kendimiz cevaplar veriyoruz. :) herkesin her konuda tecrübesi ve bilgisi olmayabilir.cevap verilmeyen konularda ve sorularda bilgisi...
Ynt: Kalkışta Defransel Kütürtü Sesi
dediğim gibi arıza yok, yağ iyi durumda, kilit çalışıyor .balata bırakıp tekrar tutuyor(kaçırma yapmıyor).bende huzursuzlanıp komple elden geçirmiştim.
Ynt: Kalkışta Defransel Kütürtü Sesi
arıza yok.lsd kilit yapıyor.aynı araçtan bendede vardı . ses daha çok araç uzun kullanımdan sonra artıyordur.(dif sıcakken).peş peşe 3-4 kez kütürtü ve çevredekilerin şaşkın bakışları :)
yukarıdaki alıntı en iyi şartlarda alım içindi. :) yani gümrüğe takılmadan gelmesi durumu. gümrüğe takılması durumunda ise,(yani en kötü olasılık) bir arkadaşımdan gelen mail:
DHL’le gelecek olan malzemenin kıymeti yüksek...
Ynt: Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk
süper gezi olmuş ağzımızın suyu akarak izledik fotoları.... ali kardeşim altındaki araç toyota ve en iyilerinden biri hilux, hiç korkmadan düş peşlerine :)
Ynt: Bir Türk'ü Nasıl Tanırsınız?
bence sıkıntı yok. '' o'' hareketleri sizin yapmıyor olmanız hiç kimsenin yapmıyor olması anlamına gelmez.gözlerimizi kapatmanın alemi yok.bir aşağılama gibi algılamamak lazım.çevrenizi iyi gözlemleyin %90 ı doğrudur ve sadecede türklere özgü değildir.
Ynt: Erciyes Gezimiz (4 Temmuz 2010)
güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler... :) hakikaten zirve bi adımlık yol gibi birde 4x4 araçlar zirveye yaklaşır gibi görünüyor. :)
Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı
fotolarda tam görüntüyü yakalamak mümkün olmamış.yakından, aracın tamamına bakıldığında çok daha güzel.hiç fazlası yok .kaba saba değil defendere çok uydu.bence çok güzel. başarılarının devamı dileğiyle. güle güle kullan... :)
200 kg dan bahsediyorsak. kasa tabanını komple platina diye tabir edilen kalın saç levha ile kaplatmak lazım.okadar ağırlığa ihtiyaç varmı.?
tabibi paylaşacağım...baksanıza daha takmadan dünya kadar yazılar yazdık izlenim paylaştık taktıktan sonra en az 10 sayfa daha yazarız. :D
Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı
kaptan fotolarda o kadarda kötü görünmüyor.alt köşelere bir sıra daha ilave.. a bar 15 cm aşağıya inecek.bitince daha güzel olacak...güle güle çamurlanırsın inşallah...
bunlar otomatik %100 kilit.sürekli devrede virajda otomatik olarak açılıyor ...kumandalı olanları o fiyata bulmak münkün değil.. :) :) :)