Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 30 Cm Yükseltilmiş Landcruiser İle TUV Muyayenesi
toyota hılux 1989 model 32 '' lastik istepne kasada iken tek seferde geçti ...toyotanın geçemeyeceği yer yoktur.bu tüv olsa bile :)
Ynt: Arkadaşımız İlhami Özdemir' in (camouflage) Doğum Günü Kutlu Olsun
ilhami bey doğum gününüz kutlu olsun...yaşlanmak bir dağa tırmanmaya benzer yorulursunuz ,nefesiniz kesilir ama görüş açınız genişler.. :)
artık zirveye daha yakınsınız..:)
Ynt: Unimog'umu Toparladım, Görüşlerinizi Bekliyorum?
araç çok güzel olmuş elinize sağlık .hangi amaçla kullanacaksınız.arka branda çok alçak görünüyor...
Ynt: Takaslı Garmin Nuvi 200 Navigasyon Cihazı
fiyat benim için önemli değil arazide, offroad yaparken iz kaydı yapabilecek kaliteli bir cihazla takas etmeyi düşünüyorum.
daha çok arazide off-road amaçlı geziler yapıyorum.yanlış yönlendirmeler sonucunda garmin nuvi 200 cihaz aldım ama cihaz şehir için yapılmış arazide pek işe yaramıyor benim için rota ve iz kayıtları önemli.arazide iz kaydı yapabilen her hangi bir cihazla takas yapabilirim.2009 model ve lisanslı...
evet biz 4x4 kullanıcıları; doğal afetlerde(sel deprem) araçlarımızdan dolayı sosyal sorumluluğumuz varmı cevap evet ise ne yapıyoruz nasıl hazırlanıyoruz.hangi eğitimleri aldık almalıyız.cevap hayır bu işler bizi ilgilendirmez ilgili kuruluşlar yapsın.bizler sadece off-road yapalım mı?
arkadaşlar hılux için çamurluk içi plastik davlumbaz arıyorum.gerçekten ihtiyaç varmı yoksa aralarına giren ve temizlenemeyen çamurdan ötürü paslanmayı arttırırmı.?
Ynt: Difflock Yerine Kaynak..?
ön diff e kaynak yapmak ve bu şekilde araç kullanmak büyük bir tecrübe ve uzmanlık ister.diff konusunda mühendislik düzeyindeki çalışmalardan sonra lsd,kumandalı kilit yada %100 kilit uygulamaları yapılmıştır.fiyatlarıda oldukça yüksektir.yoksa kaynak yapmak...
Ynt: Toyota Hılux e Yağlı Hava Filitresi Montaj Aşaması
hilux ün hava filtre kartuşu 28 tl (yan sanayi) her hafta değiştirmek gerekiyordu.yağlı hava filtresi 0,5lt yağ alıyor her hafta değiştirsem bile 5 tl. her hafta değiştirmeye gerek yok.10.000 km bir temizlesek,kontrol etsek 20.000 km...
Ynt: Toyota Hılux e Yağlı Hava Filitresi Montaj Aşaması
hava yağı yalayarak geçiyor hem doğru hem eksik...çalışma şöyle oluyor....filtre yağkabına(iki bölüm) süzülen yağ ilk start ta birinci haznedeki yağ emilen hava ile birlikte filtre elemanına çıkıyor ve oraya yapışıyor.geçen hava bu yapışan...