Arama sonuçlarınız

1. endüstri

Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi

Ynt: Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi harika süper :) ne aile ama :) benimkiler bırakın beraber etkinlik yapmayı gitmeme bile izin vermiyor. :)

2. endüstri

30 Cm Yükseltilmiş Landcruiser İle TUV Muyayenesi

Ynt: 30 Cm Yükseltilmiş Landcruiser İle TUV Muyayenesi toyota hılux 1989 model 32 '' lastik istepne kasada iken tek seferde geçti ...toyotanın geçemeyeceği yer yoktur.bu tüv olsa bile :)
  3. endüstri

Arkadaşımız İlhami Özdemir' in (camouflage) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız İlhami Özdemir' in (camouflage) Doğum Günü Kutlu Olsun ilhami bey doğum gününüz kutlu olsun...yaşlanmak bir dağa tırmanmaya benzer yorulursunuz ,nefesiniz kesilir ama görüş açınız genişler.. :) artık zirveye daha yakınsınız..:)

4. endüstri

4 Runner İleTekrar Döndüm

Ynt: 4 Runner İleTekrar Döndüm aracınız hayırlı uğurlu olsun.hılux ile alt yapısı aynı diye biliyorum...araç kaç model.
  5. endüstri

Unimog'umu Toparladım, Görüşlerinizi Bekliyorum?

Ynt: Unimog'umu Toparladım, Görüşlerinizi Bekliyorum? araç çok güzel olmuş elinize sağlık .hangi amaçla kullanacaksınız.arka branda çok alçak görünüyor...

6. endüstri

Takaslı Garmin Nuvi 200 Navigasyon Cihazı

Ynt: Takaslı Garmin Nuvi 200 Navigasyon Cihazı fiyat benim için önemli değil arazide, offroad yaparken iz kaydı yapabilecek kaliteli bir cihazla takas etmeyi düşünüyorum.

7. endüstri

Takaslı Garmin Nuvi 200 Navigasyon Cihazı

daha çok arazide off-road amaçlı geziler yapıyorum.yanlış yönlendirmeler sonucunda garmin nuvi 200 cihaz aldım ama cihaz şehir için yapılmış arazide pek işe yaramıyor benim için rota ve iz kayıtları önemli.arazide iz kaydı yapabilen her hangi bir cihazla takas yapabilirim.2009 model ve lisanslı...
  8. endüstri

Biz 4X4 Kullanıcıları

Ynt: Biz 4X4 Kullanıcıları konuyu yalnış bir yeremi açtım acaba. ?
  9. endüstri

Niva mı Traktör mü?

Ynt: Niva mı Traktör mü? vallahi bravo.. hep yapıyormusunuz yoksa sadece o gün için özel bi durum mu vardı..

10. endüstri

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. recep bey aracınızın arkadan çekilmiş fotosu varmı...

11. endüstri

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. 110 luk defenderle aynı ölçülere sahip.hılux lerinde ön-arka teker arası ölçüsü 110 inç.
  12. endüstri

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. hadi ben söylemeyeyim demiştim. :)

13. endüstri

Biz 4X4 Kullanıcıları

evet biz 4x4 kullanıcıları; doğal afetlerde(sel deprem) araçlarımızdan dolayı sosyal sorumluluğumuz varmı cevap evet ise ne yapıyoruz nasıl hazırlanıyoruz.hangi eğitimleri aldık almalıyız.cevap hayır bu işler bizi ilgilendirmez ilgili kuruluşlar yapsın.bizler sadece off-road yapalım mı?
  14. endüstri

çamurluk içi davlumbaz.

arkadaşlar hılux için çamurluk içi plastik davlumbaz arıyorum.gerçekten ihtiyaç varmı yoksa aralarına giren ve temizlenemeyen çamurdan ötürü paslanmayı arttırırmı.?
  15. endüstri

Difflock Yerine Kaynak..?

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? ön diff e kaynak yapmak ve bu şekilde araç kullanmak büyük bir tecrübe ve uzmanlık ister.diff konusunda mühendislik düzeyindeki çalışmalardan sonra lsd,kumandalı kilit yada %100 kilit uygulamaları yapılmıştır.fiyatlarıda oldukça yüksektir.yoksa kaynak yapmak...

16. endüstri

Toyota Hılux e Yağlı Hava Filitresi Montaj Aşaması

Ynt: Toyota Hılux e Yağlı Hava Filitresi Montaj Aşaması hilux ün hava filtre kartuşu 28 tl (yan sanayi) her hafta değiştirmek gerekiyordu.yağlı hava filtresi 0,5lt yağ alıyor her hafta değiştirsem bile 5 tl. her hafta değiştirmeye gerek yok.10.000 km bir temizlesek,kontrol etsek 20.000 km...
  17. endüstri

Bozüyük Alınca Tepesi Pazar Gezisi 06.06.2010

Ynt: Bozüyük Alınca Tepesi Pazar Gezisi 06.06.2010 kalbimizdesin.... :)
  18. endüstri

Ynt: Bozüyük Alınca Tepesi Pazar Gezisi 06.06.2010 kaptan güzel gezi oldu.her şey için teşekkürler.eline sağlık..

19. endüstri

Ynt: Bozüyük Alınca Tepesi Pazar Gezisi 06.06.2010 ya bende diyodum bu kaptan bu kadarmı yorgun.. :) daha açmamış konuyu diye..
  20. endüstri

Toyota Hılux e Yağlı Hava Filitresi Montaj Aşaması

Ynt: Toyota Hılux e Yağlı Hava Filitresi Montaj Aşaması hava yağı yalayarak geçiyor hem doğru hem eksik...çalışma şöyle oluyor....filtre yağkabına(iki bölüm) süzülen yağ ilk start ta birinci haznedeki yağ emilen hava ile birlikte filtre elemanına çıkıyor ve oraya yapışıyor.geçen hava bu yapışan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri