Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel olmuş, ellerinize sağlık. Birde aracı hangi durumdan bu hale getirdiğiniz resimlerle anlatsaydınız daha güzel olurdu. En azından ilk hali nasıldı onu görmemiz mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize güzel yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım
Kısaca kendimi tanıtmak isterim size
istanbul/şileliyim Tuzla bölgesinde Endüstriyel mutfak üretim ve satış üzerine ünvanı EMİRHAN olan firmanın sahibiyim Hafta sonlarımı genelde memleketim olan şile/karakiraz köyünde geçiriyorum doğayı seven biriyim fakat ormanda traktörlerin sürekli odun taşımasından dolayı yollarda tekerlek ebatlarında kanallar açılmasından dolayı normal 4 çeker aracımla istediğim yerlere ulaşmakda zorluk çekmek beni herşartda taşıya bilecek arazi aracı aramak zorunda bırakdı birsüre araştırma yapdıkdan sonra askerdede kullanmış olmamdan dolayı bu aracın UNİMOG olduğuna kanaat getirdim ve 5-6 aygibi bir araştırmadan sonra artvin arhavide aradığım aracı buldum satın aldıkdan sonra araçda herhangi bir sıkıntı olup olmadığını anlaya bilmek için aracı kendi tekerleri üzerinde getirmeye karar verdim tabi UNİMOG un saatte yaptığı hızı düşünecek olursanız ve üstü tenteli kışgünü nekadar zahmetli olduğunu tahmin ede bilirsiniz fakat bu zahmetli yolculuğa değdi araç beklediğimden çok daha iyi durumda çıktı
arkadaşlar şuan vakdim dar olduğundan sözlerimi burada yarım bırakıyorum daha sonra size araç üzerinde yapdıklarımı ve resimleri paylaşacağım şimdilik hoşcakalın
size aracın eski resminide gönderiyorum
Tekrar merhaba arkadaşlar aracı tanıtmaya kaldığım yerden devem edeyim araç 75 model dizel 50 nc motor takılmış trafiğe 10 yıl önce marmaristen çıkmış ben 4 üncü sahibiyim aracı istanbula getirdikden sonra aracın muayenesi bitik ve tüv den ilkmuayenesi olacaktı muayenede sıkıntı çıkmaması için araçda değişebilecek herşeyi değiştim ve muayeneye gönderdim fakat ben aracın mekaniğinde sorun çıkmsın diye araçdaki sağlam rotilleri burçları ne varsa herşeyideğiştim fakat sorun aracın kimliğinde çıktı 10 yıldır trafikde kamyonet olarak dolaşan araca bu kamyondur dediler trafikden kamyonet olduğuna dair yazıaldım kabul etmediler mercedes ankara dan yazıaldım kabul etmediler aracın herşeyi sorunsuz fakat ruhsatda kamyonet olan aracıma proje çizdirip kamyon yapacaksın dediler bu bana çok saçma geldiğininden genel müdürlüğe şikayetde bulundum kamyoncularda birsözvardır herkez bilir BÜYÜYÜNCE TIR OLACAK diye benimaracımda büyüdü kamyon olacak sanki neyse şikayetimde bu işte yanlışlık olduğunu ve düzeltilmesi gerekdiğini bildirdim 1 ay kadar uğraştım dosyayı yaktım yeni dosya açtırdım ve yetgililere eğer bu aracı kamyon olarak muayene yaparsanız hakkınızda şuç duyurusunda bulunup dava açacağımdedim ve bu etkili oldu aracın muayenesini kamyonet olarak yaptılar şuan aracın ne evrak nede mekanik olarak hiçbir sorunu yok çok şükür.
Aracın kasasını kendi atölyemde paslanmaz ve masif kullanarak yeniledim brandayı alçak tutmamdaki sebeb sık ormanda takılmaması için fakat her parçası fermuarlı çok kullanışlı ön tampona vinç takmayı düşünü yordum fakat araç okadar iyi tırmanıyorki takmakdan vazgeçtim zaten sizler gibi çok ağır offroad yapmadığım için çokda gerek yok diye düşünüyorum.
Arkadaşlar anlayacağınız baya zahmetlibir uğraş sonunda aracı buhale getirdim fakat şubirgerçekki bukadar zahmete rağmen çok zevk aldım ve şuan birtane daha unimog bulup toplamayı düşünüyorum kısaca aracı sizetanıttım sanıyorum size eğer yükleye bilirsem birkaç video göndermeye çalışacağım.
Hepinize saygılarımı sunuyorum şimdilik hoşca kalın
Aşağıdaki linklerden viddeoları indire bilirsiniz
http://video.mynet.com/karakirazlilar/SILE-KARAKIRAZ-KOVAN-DERE-OFF-ROAD-5/516961/
http://video.mynet.com/karakirazlilar/SILE-KARAKIRAZ-SAHIL-OFF-ROAD-1/519137/
öncelikle arabanız hayırlı uğurlu olsun
Allah kaza bela vermesin.güle güle kullanın.
bu aracı sahibinden.comda uzun süre satılık olarak görmüştüm.hatta bende bir ara alayım mı diye düşünmüştüm.
kısmet sizeymiş.bende yakın zamanda bir unimog 421 aldım şimdi yavaş yavaş yaptırıyorum.
aracı çok güzel yaptırmışsınız.ama öncelikle aracın üstüne bir rollbar yaptırmanızı tavsiye ederim.arazide kullanıyorsanız bu hali ile tehlikeli.
unimog bir tutku.aracı aldıktan sonra offroad için ne kadar doğru bir tercih yaptığımı tekrar anladım.
unimog u bilen bilir anlatmaya ne gerek var.
Rahmi bey araciniz cok guzel olmus... hayirli ugurlu olsun .. kazasiz nice geziler dilerim ..
umarim yakinda kötü yollardaki gezintiler dışında sizi daha extrem off road parkurlarinda da goruruz ..
Rahmi bey gerçekten güzel olmuş, videolarıda izleyince bayağı keyif aldım. Bir sonraki unimogu daha beter yaparsınız eminim. Yaw şu kanaryayı mümkünse festivale getirsenize, yakından bir görelim