Arama sonuçlarınız

1. U

AITOR JUNGLE KING I BICAK

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK http://www.gerbergear.com/Survival/Knives/Survival-Series-Ultimate-Knife_31-000751 bu işleri dünyada kabul görmüş markalardan almayı tercih ederim ben,sizin bıçak ayrıca ağır,vurmak ,çarpmak için iyi belki ama kesme ve ince işler,ayrıca taşıma için uygun değil...

2. U

3.2 DID Off road lastik seçimi

Ynt: 3.2 DID Off road lastik seçimi bende incelerken michelin latitude cross u beğendim,yapılan testlerde ve kullananlar başarılı yorumlar yapmışlar,hatta sizin araç için kullanan birisinin yorumuda vardı,110 defender serilerinin standart çıkış lastiği olarak sunulmakta %65 onroad-%35 offroad...
  3. U

Türkiye'de neden küçük ve dizel arazi araçları yok?

Ynt: Türkiye'de neden küçük ve dizel arazi araçları yok? bir zamanlar bende aynı soruları satıcılara soruyordum,genelde mazotun kalitesizliği ,çok sorun çıkartabileceği korkusu hakimdi hatırlarsınız toyota uzun süre dizel versiyon getirmedi,bazı markaların araçlarında da sorunlar çıktı ayrıca...

4. U

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? duster ın fabrika satış,ve ürün gamı olarak bir konumu var,her konulması istenen özellik kaça mal olacak,aracı hangi sınıfa yaklaştıracak,tercih edilecekmi v.s gibi önemli stratejik sorular var yoksa istemek kolay,gönül ister
  5. U

land rover td5 & nissan xtrail

Ynt: land rover td5 & nissan xtrail kullanmadınızsa ikisinide deneyin,vereceği hisler çok farklıdır,land serisi araçların tarzı farklıdır,kokpit,görüş d2 yi sürünce ,hatta sadece oturunca bile farkı anlarsınız tanklığını,sizi çevrelemesini bakımları doğru yapılmışsa arıza çıkaracağını...

6. U

2004 Freelander TD4 Tiptronik te Debriyaj Baskı Balatası Varmı?

Ynt: 2004 Freelander TD4 Tiptronik te Debriyaj Baskı Balatası Varmı? bende ilk manual den otomatik vitese geçince sürüş ve algılamam değişmişti ,ama şimdi alıştım,ona göre davranıyorum,yeni tarz yaratın demem odur motor vitesi küçültmeyle zorlanmaz,zaten araçlarda koruma var,şanzımana zarar...

7. U

2004 Freelander TD4 Tiptronik te Debriyaj Baskı Balatası Varmı?

Ynt: 2004 Freelander TD4 Tiptronik te Debriyaj Baskı Balatası Varmı? araç zaten 2000d/d de ve üzeri giderken artık turbo devrededir bence, ilk kalkışta olsaydı gecikme olabiliyor bazı otomatiklerde gaza hızlı basınca veya kökleyince sizin hızlanmak istediğinizi anlayıp vitesi küçültüp devri...
  8. U

OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR...

Ynt: OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR... bir ara stajyer sürücülük konusu vardı,çok mantıklı ve uygundu,hatta kanada da buna benzer bir uygulama var,belli sürelerde eski ehliyetli kişinin yanında sürülüyor,otoyolda kullanabilmek için belli bir süre gerekli gibi benim arkadaşlardan duyduğum...
  9. U

OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR...

Ynt: OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR... bence pekte mantıklı bir uygulama değil.Ehliyet, cinsine göre bir motorlu aracı kullanma yetkisidir,yani manuel vites veya otomatik vites ne farkettirir ki,sadece aracı kullanım kolaylığı, trafik ,kurallar,davranış,sürüş becerisi,teknikler aynı,bir...

10. U

jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? şimdiden hayırlı olsun,

11. U

freelanderla offroad yapabilir miyim?

Ynt: freelanderla offroad yapabilir miyim? ben sadece teknik açıdan ,olabilirliği açısından bakıyorum,aracı bu hale getirirseniz oluyor demekki,ama türkiyede pahallı,her markanınki pahallı bence,yani türkiyede bu işleri yapmak pahallı, buradaki sadece yükseltme maliyetine ,amerikada aracı satın...
  12. U

Ynt: freelanderla offroad yapabilir miyim? http://youtu.be/e1TULKlfSJc bu videodaki 4.25--4.36 dakikaları arasındaki freelander gibi yapılabilse bizde de neden olmasın,başarılı olmasa veya adam güvenmese niye yapsın bu modifikasyonu,özellikle yurt dışı gibi seçeneklerin bol olduğu yerde

13. U

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k dediğim gibi servis BP 0w-40 kullanırdı,demekki o mitsubishi/temsa tarafından uygun bulunmuş ben kışın çok kereler ılgaza gittim,gündüz -7,geceleri -13 ü gözümle gördüm,araç dışarıda parklı idi,hiç zorlanmadan marj bastı,3 gün full yatmıştı araç,sizin oralarda kışın...
  14. U

Ynt: freelanderla offroad yapabilir miyim? bu araç ingilterede yükseltilip,modifiye edilip kullanılıyor,yarışlara giriyor ve başarılı oluyor,ama türkiyede bu anlamda kullanan görmedim,imkanlar uygun değil herhalde,land in başka modelleri teknik uygulanabilirlik açısından daha uygun hard offroad...
  15. U

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k sarı motor ikazı yanarsa aklınızda bulunsun diye yazdım,çünkü bana ilk yandığında şile yolunda gidiyordum, ilk başıma geldiği için panikledim,ama araç bir anormal tepki vermiyor,ama yinede servise götürüp baktırmak gerekiyor,dendiğine göre zaten araç yönetim ünitesi...

16. U

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k bende 2001 vardı.manual vites,8 yıl kullandım,bir problem olmadı,50binde sattım,artık avrupada üretimine son verilmesi ve mitsubishinin kendi yarattığı gdi motoru üretmemesi canımı sıktı,sonradan vw da benzeri fsi motorunu üretimden kaldırdı nedense halbuki mitsubishi...
  17. U

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu 2. bölümü gece yarısı seyrettim,karadeniz anılarım canlandı gece gece,hele kar yağışı görüntüleri,ateşin kızıllığı teşekkürler emeği geçenlere
  18. U

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? katılıyorum,alacak olan gidip aklında olan modelleri denemeli, teknik verilerin gerçekliği dışında geri kalan tamamen zevkler ve renkler meselesi

19. U

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? pajero yu çeşitli kereler deneme şansım oldu,8 sene kadarda pinin kullandım hala aklım kalan araçlardandır ama ülkemizdeki mtv ile altından kalkılacak gibi değil ve şu anda güçlendirilmiş motor ile bile 3.2 lt/441 Nm tork vermekte,daha eskileri...
  20. U

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? genede siz freelander 2 yi deneyin bence,pişman olmazsınız,genelde olumsuz yorumlar ilk freelander içindir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri