Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk.
bizim çocuklarda arkada yolculuk etmek istiyorlar. Hava alamayacakları psikolojisi ile bindirmiyorum. Eğer ara camın sürgülü modeli varsa çok güzel olur..
Ynt: 60 MODEL WILLYS TOPLAMA PROJESİ
cj ler kaç yılında başlar ? cj-6 lar kaç yılında başlar? silgi motoru dışarda. Kaç yılında silgi motorları dışarda? cj-3A nasıldır? Bizi aydınlatırsanız mutlu oluruz. Alttan gözüken egzoz nedir? V8 mi var acaba içerde yoksa 4 silindir mi?
Honda cr-v de low yok diye biliyorum. Arkalarda bağımsız diye hatırlıyorum. Vitarada ön bağımsız arka sabit aks. üstelik low var. crv asfalt için üretilmiş, bu çok açık. Vitara araziye çok daha yakın.
Seçenekler arasına ssangyong u da katabilirsiniz. Çok sert offroad yapmayacaksanız tabi..
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
Kürşad bey gitti. Daha cevap alamazsınız sanıyorum buradan. Facebook tan deneyin. En son motoru tekrar sökmüşlerdi. Akıbetini bilmiyorum.
topladığınız araçlar hep standart ve sanıyorum hepsi müşterilerin araçları. Araç sahiplerinin bu konulardan bilgisi var mı? Mesela ben araç toplatsam burada yayınlanmasından hoşlanmayabilirim. Sonuçta benim paramla kendi reklamınızı yapıyorsunuz. Kullanacak arkadaşlarda bu aracı para kazanmak...
Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT
27.500 e 2003 Jeep Kj Liberty var. 3.7 lt 210 hp. 80 binde orjinal. Yok yok.. Ama önler bağımsız işte. fazla yükseltemiyorsun. Bu yüzden XJ çok tutuluyor. Önün açık..
Ynt: Satılık LAND ROVER DEFENDER 1996 TDİ
yakıt tüketimini ölçtünüz mü?
otomatik vites ve klima da olsa nefis tatil aracı. özellikle kalabalık ailelere..
Ynt: KUMHO KL-71 MT HAKKINDA
bence copper STT al. daha kaliteli ve 2010 da amerikada yılın en iyi ıslak zeminde yol tutan MT lastiği seçildi. bende kullandım 1 yıl çok memnun kaldım.
Ynt: Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum
değil .. 77 kampana 78 disk.. nokta... hatta noktalar... ;D ruhsatı yanlış cj ler piyasada çok. istisnalar kaideyi bozmaz..
motorların 79 da değiştiğini de buradan öğrendim.. ben 78 de dğişti sanıyordum. değilmiş..
saygılar.
Ynt: Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum
From Wikipedia
CJ-5Willys CJ-5/Jeep CJ-5
CJ-5 with V6 engine
Also called Ford Jeep (Brazil)[15]
Jeep Shahbaz (Pars Khodro)[16]
Production 1954-1983
Engine Willys Hurricane F-head I4
192 cu in (3.15 L) Perkins Diesel I4
225 cu in (3.7 L) Dauntless V6...