Arama sonuçlarınız

1. jeep

Actyon Sports Ara Bölme Hk.

Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk. bizim çocuklarda arkada yolculuk etmek istiyorlar. Hava alamayacakları psikolojisi ile bindirmiyorum. Eğer ara camın sürgülü modeli varsa çok güzel olur..

2. jeep

CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK

Ynt: CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK Marttan beri olmadı mı acaba ?
  3. jeep

60 MODEL WILLYS TOPLAMA PROJESİ

Ynt: 60 MODEL WILLYS TOPLAMA PROJESİ cj ler kaç yılında başlar ? cj-6 lar kaç yılında başlar? silgi motoru dışarda. Kaç yılında silgi motorları dışarda? cj-3A nasıldır? Bizi aydınlatırsanız mutlu oluruz. Alttan gözüken egzoz nedir? V8 mi var acaba içerde yoksa 4 silindir mi?

4. jeep

305 70 16 sıfır bf goodrich mt

Ynt: 305 70 16 sıfır bf goodrich mt 32.82 inç yapıyor 305 de :)
  5. jeep

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kızdılar biribirlerine.

6. jeep

305 70 16 sıfır bf goodrich mt

Ynt: 305 70 16 sıfır bf goodrich mt 285 85 16 285 in % 85 i yanak 28,5x0,85= 24,22 cm x 2 adet = 48,45 cm / 2,54 = 19,07 inç + 16 inç jant = 35,07 inç yapması gerekiyor.

7. jeep

Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz

Honda cr-v de low yok diye biliyorum. Arkalarda bağımsız diye hatırlıyorum. Vitarada ön bağımsız arka sabit aks. üstelik low var. crv asfalt için üretilmiş, bu çok açık. Vitara araziye çok daha yakın. Seçenekler arasına ssangyong u da katabilirsiniz. Çok sert offroad yapmayacaksanız tabi..
  8. jeep

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşad bey gitti. Daha cevap alamazsınız sanıyorum buradan. Facebook tan deneyin. En son motoru tekrar sökmüşlerdi. Akıbetini bilmiyorum.
  9. jeep

Nevşehir - Göreme için Tenteli Pick - UP (Fıstık Yeşili)

Cevabınız için teşekkürler.. Medeni bir şekilde yanıt verdiniz. Kızmadınız ;D

10. jeep

Satılık LAND ROVER DEFENDER 1996 TDİ

Ynt: Satılık LAND ROVER DEFENDER 1996 TDİ güncel tutuluyor ama ..

11. jeep

Nevşehir - Göreme için Tenteli Pick - UP (Fıstık Yeşili)

topladığınız araçlar hep standart ve sanıyorum hepsi müşterilerin araçları. Araç sahiplerinin bu konulardan bilgisi var mı? Mesela ben araç toplatsam burada yayınlanmasından hoşlanmayabilirim. Sonuçta benim paramla kendi reklamınızı yapıyorsunuz. Kullanacak arkadaşlarda bu aracı para kazanmak...
  12. jeep

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT 2.5 inç kit ile dengeyi bozmadan 30.6 inç takabildim ;D sonra da sattım..

13. jeep

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT 27.500 e 2003 Jeep Kj Liberty var. 3.7 lt 210 hp. 80 binde orjinal. Yok yok.. Ama önler bağımsız işte. fazla yükseltemiyorsun. Bu yüzden XJ çok tutuluyor. Önün açık..
  14. jeep

Volkswagen Minibüs'ün restorasyonu

Ynt: Volkswagen Minibüs'ün restorasyonu Köyceğiz de Ergüder usta var tanır mısnız?
  15. jeep

63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları

Ynt: 63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları çok güzel ya.. çok eğlendim izlerken.. bende yapacağım iş yaparken bu tip çekimleri ;D

16. jeep

Satılık LAND ROVER DEFENDER 1996 TDİ

Ynt: Satılık LAND ROVER DEFENDER 1996 TDİ yakıt tüketimini ölçtünüz mü? otomatik vites ve klima da olsa nefis tatil aracı. özellikle kalabalık ailelere..
  17. jeep

KUMHO KL-71 MT HAKKINDA

Ynt: KUMHO KL-71 MT HAKKINDA bence copper STT al. daha kaliteli ve 2010 da amerikada yılın en iyi ıslak zeminde yol tutan MT lastiği seçildi. bende kullandım 1 yıl çok memnun kaldım.
  18. jeep

cj 8 şasesi nerden kesilir

Ynt: cj 8 şasesi nerden kesilir evet benim ki 7.5 :)

19. jeep

Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum değil .. 77 kampana 78 disk.. nokta... hatta noktalar... ;D ruhsatı yanlış cj ler piyasada çok. istisnalar kaideyi bozmaz.. motorların 79 da değiştiğini de buradan öğrendim.. ben 78 de dğişti sanıyordum. değilmiş.. saygılar.
  20. jeep

Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum From Wikipedia CJ-5Willys CJ-5/Jeep CJ-5 CJ-5 with V6 engine Also called Ford Jeep (Brazil)[15] Jeep Shahbaz (Pars Khodro)[16] Production 1954-1983 Engine Willys Hurricane F-head I4 192 cu in (3.15 L) Perkins Diesel I4 225 cu in (3.7 L) Dauntless V6...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri