Arama sonuçlarınız

1. J

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. Tuncay artikulasyon istiyorsan SOA yapman lazım, SOA yapıp yürütebilirsen, arazide helezonlu gibi olursun. Bir de tabi makas küpeleri ile oynarsan muhteşem olur :D Aşağıdaki resimler biraz fikir verebilir... esasında forklift bulup denemek lazım :D Ama senin araban...

2. J

Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf?

Ynt: Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf? Tavsiyeleriniz için teşekkürler, şimdilik elimdeki kameranın güçlü yanını kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum.. açık havada ormanda macro çekiyorum :D bu işi sevmeye başladım ;D Arı ::) Balerin ::)
  3. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri :D :D Bende gerçek pabuçları Bulgaristan'da buldum ama o kadar yol gidilir mi bilinmez, CJ ile hiç bilinmez :D git değiştir geri gel felan...

4. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Discodakiler MTR'mi Yavuz Abi hayırola offroada mı başladın ;D
  5. J

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Durun yaw ben bir XJ toparlasam 24'üne kadar :D malum CJ'nin şasesi var gelemiyor ;D

6. J

Ramp Travel Index (RTI) Nedir? Nasıl Hesaplanır?

Ynt: Ramp Travel Index (RTI) Nedir? Nasıl Hesaplanır? Beyler CJ'nin işi kaya biliyorsunuz... Bunlar normal sonuçlar bende arkada shackleda var... Bilmem ne olur ;) makas lift edilmiş araçlarda hem asfalt hem arazide muhtesem ....

7. J

Bu, 4 İleri 4x4 Ford Şanzumanı Tanıyan Var mı ?..

Ynt: Bu, 4 İleri 4x4 Ford Şanzumanı Tanıyan Var mı ?.. 13-32 Sr-4'tür ne yazık ki :) Benim garajda detayları bulabilirsiniz... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13119.0
  8. J

Chrysler İflas Açıklarsa Jeep'lerimiz Ne Olacak?

Ynt: Chrysler İflas Açıklarsa Jeep'lerimiz Ne Olacak? Wiilys battı Kaiser aldı, Kaiser battı AMC aldı, AMC battı Chrysler aldı, Chrysler batsın kim alırsa alsın ama ruhumuza sadık kalsık bizi diğerleri gibi bineğe çevirmesin :) Birde V8'lerimiz kalsın ;D
  9. J

Bu Araç Nedir

Ynt: Bu Araç Nedir Benim teorim, Mitsubishi'nin ürettiği CJ-3'lerden birini memleketimizde CJ'e çevirmişler ;D Gerçekten araç acayip :)

10. J

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 şaka maka benimki hala Sanayide ;D Dur Uğur Abi daha bitmedi ;)

11. J

CJ Süspansiyon Hakkında Soru

Ynt: CJ Süspansiyon Hakkında Soru Orjinal dingilleri ise kaldırır problem olmaz. Amortisör meselesi çok karışık hiç tembellik yapmayın bence ;)
  12. J

Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf?

Ynt: Kapalı Ortamda Flash'sız Net Fotoğraf? Fuji'yle daha ilgilenemedim bile...vakit yok :( CJ'de ne oldu bilmiyorum valla 2 haftadır görmedim :( Bence mesele Fuji'de değil, Sedat benim çamurlu Sony ile bile iyi resim çeker ;D

13. J

Defender'dan Çıkma 4 Adet Lastik ve Jant(SATILDI)

Ynt: Defender'dan Çıkma 4 Adet Lastik ve Jant(SATILDI) merak eden arkadaşlar özelden mesaj attılar, Feneryolu yeterince açık bir adres, geliyorum deseydiniz telefonla konuşurduk. Bu ilanı kaldıralım artık.
  14. J

Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun Mutlu yıllar bol offroadlu ömürler....
  15. J

CJ Süspansiyon Hakkında Soru

Ynt: CJ Süspansiyon Hakkında Soru Resimden gördüğüm kadarıyla jantlarınızda büyük gibi duruyor, ufak jant(15 jant), büyük yanak (33 lastik) düşük havada (20-22 psi) size luks sağlar...

16. J

Kaynaklı Differansiyel Hakkında.?

Ynt: Kaynaklı Differansiyel Hakkında.? Arka diferansiyel kaynatılmaz zaten, ön diferansiyel kaynatılır, arazide hub ile kullanılır, kuru zeminde hub hemen çözülür... her ihtimale karşı WARN'ın Premium Hublarını kullanmak lazım.... yoksa kuruyu biraz gazla dönerek geçerseniz hub patlatır...
  17. J

Discovery mi Frontera mı ?

Ynt: Discovery mi Frontera mı ? Parça konusunu iyi araştırın... Örnek alın mesela sol ön far, ön takım, arka rotlar, amortisör fiyatlarını hem opele hem land servisine sorun... başka markalarada bakın... ;D
  18. J

Yuvacık - Kazandere Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009)

Ynt: Yuvacık - Kazandere Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009) Valla helal olsun :D

19. J

ZJ'de Gelinebilinecek En Son Nokta....!

Ynt: ZJ'de Gelinebilinecek En Son Nokta....! Bu alet hem kayada hem çamurda gider...zaten kayada giden çamurda da gider lakin üzerindekiler çamur lastiği super swamper bogger... Bir dönem bende bunun hesabını 5.9 üzerinden yaptım, çok da pahalıya maal olmuyor, çıkan bir sürü parçayı...
  20. J

CJ'lerde Kalın Lastik ?..

Ynt: CJ'lerde Kalın Lastik ?.. Yurki Bey kolları sıvamış belli ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu