Arama sonuçlarınız

1. E

warn vinch 8000lbs

Elimde satmış oldugum aracımdan soktüğüm ve bakımlarını yeni yaptırdıgım warn 8000lbs vinci satmak istiyorum kumanda ve tesisatı mevcuttur hiç bir sorunu olmayan bir vinchtir. Fiyat olarak 1200tl istemekteyim vinch suanda üsküdar/istanbuldadır.

2. E

Defender İçin Disco Şanzımanı Önerirmisiniz?

Ynt: Defender İçin Disco Şanzımanı Önerirmisiniz? motor kayış sistemine ve üst kapaga bakılırsa 200 tdi'ye benziyor
  3. E

defender Detroit diff.

Ynt: defender Detroit diff. hüma oto dan alınmıştır. ön arka gayet saglıklı bir sistem

4. E

defender Detroit diff.

Ynt: defender Detroit diff. Bende Defenderimde üc yıldan beri ön ve arka detroit marka kilit kullanıyorum . tek yaptıgım masraf yag masrafı ve son derecede memnunum.
  5. E

Defender Hakkında Bedava Akıl Arıyorum :)

Ynt: Defender Hakkında Bedava Akıl Arıyorum :) kesinlikle bir miktar daha harcayıp defransiyel kiliti almak.yükseltme kitininin cokta bir artısı olmıyacak.ama defransiyel kiliti aracınızı cok degişterecektir.

6. E

Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum

Ynt: Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum kendi kullandıgım arac aynen sizin tarif ettiginiz gibi hidrolik ve tdi 2000 yıllından beri istanbulda bu şekilde kullanıyorum.

7. E

Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum

Ynt: Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum Eger araç tdi 300 ve hidrolik direksiyonluysa günlükte binilir uzun yollada cok rahatlıkla kullanırsınız.
  8. E

Defender Vinç ve Lastik Hakkında Yardım

Ynt: Defender Vinç ve Lastik Hakkında Yardım defendere direk hidrolik winch takmanız için hidrolik pompasının degişmesi gerekiyor.kendi pompası zayıf geliyor.
  9. E

Aracımı Yükseltmek İstiyorum!

Ynt: Aracımı Yükseltmek İstiyorum! Ben 2 inch diye aldım ama sanki daha yüksek oldu . Herhalde eski yayların bittiginden dolayı. Ama cok memnunum aracın arazi performansını ciddi şekilde değiştiriyor.

10. E

Aracımı Yükseltmek İstiyorum!

Ynt: Aracımı Yükseltmek İstiyorum! Ben kendi aracımda britparttın super gaz diye bir seti var onu kullanıyorum kollar burclar komple set olarak satılıyor. araca taktırdıktan sonra cok rahatladım altan tek bir ses dahi gelmiyor.lastik ebatı olarak 265 75 16 kullanıyorum onlar bile ufak kaldı...

11. E

Discovery 1 Difransiyel

Ynt: Discovery 1 Difransiyel detroit locker arkaya öne detroit true track. taktırırsanız cok memnun kalırsınız. Bir seneye yakındır.Defenderde kullanıyorum .Aracın arazideki performansını cok degiştiriyor.
  12. E

Land Rover Defender Arazi Şanzımanı

Şanzıman komple sıfırlanmıştır. sıfır ayarındadır hiç bir problemi yoktur. 1,66 oran mevcuttur. fiyat olarak 900 ytl istiyorum.

13. E

Satılık Landrover Kupa

Ynt: Satılık Landrover Kupa aracın kupasını satıyorum.içiyle beraber sasesi duruyo.o yüzden
  14. E

Satılık Landrover Kupa

Ynt: Satılık Landrover Kupa 1000 ytl
  15. E

Satılık Landrover Kupa

Ynt: Satılık Landrover Kupa Aracın vinci duruyor warn 9000 lik olup çalışır saglam durumdadır.

16. E

Satılık Landrover Kupa

Ynt: Satılık Landrover Kupa araç ümraniye özentaş sanayi sitesi d blok no 21 landroverci serkan ustanın dükkanındadır.
  17. E

Satılık Landrover Kupa

satılık 1987 landrover defender kupa kapı pazlotları torpidosu saglamdır. kaportası düzgündür.fiyat olarak 7,000 tl istiyoruz.
  18. E

Off-Road İçin Traktör Yada Panzer Lastiği Seçimi

Ynt: Off-Road İçin Traktör Yada Panzer Lastiği Seçimi 235 8,5,16 ebattan ufak bir lastik ben bu lastikle kuru zeminde 100 km ye kadar cıktım. Ama güvenlik sıfır. ses müthiş. Şu anda kullanmıyorum ama 16 janta daha büyük bir ebat bulursam tekrar kullanmayı düşünüyorum.

19. E

Ynt: Off-Road İçin Traktör Yada Panzer Lastiği Seçimi 245 75 16 ebat varmı bilmiyorum .Ben 7,50 16 kullanmıştım.cok memnun kalmıştım.(ıslak zeminde kullanması oldukca zevklidir)
  20. E

Ynt: Off-Road İçin Traktör Yada Panzer Lastiği Seçimi Arazide kullanılabilecek en iyi lastik .Asfalta kullanılacak kötü bir lastik

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri