Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde satmış oldugum aracımdan soktüğüm ve bakımlarını yeni yaptırdıgım warn 8000lbs vinci satmak istiyorum kumanda ve tesisatı mevcuttur hiç bir sorunu olmayan bir vinchtir. Fiyat olarak 1200tl istemekteyim vinch suanda üsküdar/istanbuldadır.
Ynt: defender Detroit diff.
Bende Defenderimde üc yıldan beri ön ve arka detroit marka kilit kullanıyorum . tek yaptıgım masraf yag masrafı ve son derecede memnunum.
Ynt: Defender Hakkında Bedava Akıl Arıyorum :)
kesinlikle bir miktar daha harcayıp defransiyel kiliti almak.yükseltme kitininin cokta bir artısı olmıyacak.ama defransiyel kiliti aracınızı cok degişterecektir.
Ynt: Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum
kendi kullandıgım arac aynen sizin tarif ettiginiz gibi hidrolik ve tdi 2000 yıllından beri istanbulda bu şekilde kullanıyorum.
Ynt: Defender Vinç ve Lastik Hakkında Yardım
defendere direk hidrolik winch takmanız için hidrolik pompasının degişmesi gerekiyor.kendi pompası zayıf geliyor.
Ynt: Aracımı Yükseltmek İstiyorum!
Ben 2 inch diye aldım ama sanki daha yüksek oldu . Herhalde eski yayların bittiginden dolayı. Ama cok memnunum aracın arazi performansını ciddi şekilde değiştiriyor.
Ynt: Aracımı Yükseltmek İstiyorum!
Ben kendi aracımda britparttın super gaz diye bir seti var onu kullanıyorum kollar burclar komple set olarak satılıyor. araca taktırdıktan sonra cok rahatladım altan tek bir ses dahi gelmiyor.lastik ebatı olarak 265 75 16 kullanıyorum onlar bile ufak kaldı...
Ynt: Discovery 1 Difransiyel
detroit locker arkaya öne detroit true track. taktırırsanız cok memnun kalırsınız. Bir seneye yakındır.Defenderde kullanıyorum .Aracın arazideki performansını cok degiştiriyor.
Ynt: Off-Road İçin Traktör Yada Panzer Lastiği Seçimi
235 8,5,16 ebattan ufak bir lastik ben bu lastikle kuru zeminde 100 km ye kadar cıktım. Ama güvenlik sıfır. ses müthiş. Şu anda kullanmıyorum ama 16 janta daha büyük bir ebat bulursam tekrar kullanmayı düşünüyorum.