Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1999 1.6 jlx vitara get ile yükseltme.
235 ile 30 inç arasında kararsız kalmamın en büyük nedenlerin 1. si 30 inç stepne yerine sığıp sığmadığı sığmaz ise aparat yapmak gerekecek pek taraftar değilim. 2. neden ise 30 inç cooper stt istanbul piyasasında bulunmaması (1 takım var uygun satan...
Bf MT nin çamur için iyi bir lastik olduğu doğrudur. Benim daha çok öğrenmek istedeğim asfalttaki durumu. Uğultusu, fren mesafesi yağmurda kayması gibi. Ben aracım tek olduğu için asfaltta çok kötü bir lastik olsun istemiyorum orta halli olsun yeter...
Merhaba Abdullah Bey 235x75x15 lastikleri stepne yerine sorunsuz takabiliyormusunuz 30 inç de sorunsuz takılabilirmi? Bende 6-7 cmlik yükseltme yaptım lastikleri büyüteceğim 30 inç cooper stt kimsede kalmamış bir tek yerde buldum oda tanesine 410 tl...
Ynt: 1994 model Vitara yedek parça yardım.
Bence uyar. Tam emin olmak istiyorsanız Bülent bey le görüşüp öğrenebilirsiniz.
BÜLENT DEMİR
ERTUĞRUL OTOMOTİV
TEL:282 684 64 63
Ynt: Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı
Merhaba;
Ben sürekli Sinanoba Büyükçekmecedeyim bu yakınlara düşerseniz 1 tane küçük olanından elden almak isterim.
Yeni parçanız hayırlı olsun. Benim aracımın görüntüsü çok değişti. Gezenbilir ailesinde bir kisiye bile az da olsa faydam olduysa çok mutlu oldum. Bülent Beye alakasından dolayı bende tekrar teşekkür ediyorum.
Ynt: 94 vitara gösterdge saatinde led uygulaması.
Merhaba.
96 modelin gösterge saati 94 modelden farklı diye biliyorum tam emin değilim. Değişik de olsa az bir uğraşla sökülebilir belki. 94 model de 8 adet civata söküyorsunuz ve gösterge saatini 10-15 cm öne alabiliyorsunuz km telini ve 3 adet...
Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek.
Merhaba over drive tuşunu yokuş yukarı devirli çıkması için yokuş aşağıda süratlenmesini engellemek için kullanabilirsiniz (ben Tüyap tan B.çekmeceye inerken sürekli kullanıyorum çok faydası var)
Power düğmesinide kalkışlarda vites değiştirme...
Güneşte kuruyup şekil aldırma işi aklıma yattı, yaz sıcağında deneme yapmak lazım.
Orjinal CJ-7 türkiyede sayılıdır ve CJ serisinin en verimli serisidir bence. Jeep'in kıymetini bil diyeceği ama gerek yok sanırım kıymetini bildiğin anlaşılıyor.
Bencede verilmez. Düzgün kaplama yapana rastlamadım özellikle bombeli ve çukur yerlerde potluk yapıyorlar buda hoş görünmüyor işin ehlini bulmak lazım. Bu arada CJ-7 niz gayet güzel görünüyor güle güle kullanın. Orjinal 7i mi yoksa 6 veya 8 den kesmemidir.
Gerçekten de görüntü çok değişti çünkü ön göğüste yıpranan tek parça orası. Şimdi bütünlük sağlandı. Çok memnunum. Birde kapı pandizotlarını çözebilsem dört dörtlük olacak. Pandizotlarıda sordum adedi 1200 tl. Onlara başka çare bulmam gerekiyor.
Siparişimden 15 gün sonra istediğim parça elime uğraştı. Öncelikle Tekirdağ Suzuki servisi olan Ertuğrul Otomotiv'e ve ilgilenen Bülent Bey'e teşekkür ederim. Parçayı fotolarını çektikten sonra hemen aracıma taktım çok güzel oldu. Malzeme, Suzuki...