Arama sonuçlarınız

1. N

4x2&4x4 NİVA

Ynt: 4x2&4x4 NİVA Neyden, nasıl bir parçadan bahsediyorsunuz anlamadım... sanırım karışıklık, yanlış anlaşılma var... Lakin Niva da bahsettiğiniz olayı ne duydum ne de gördüm... Bu arada bizimki 2007 model. Ama 2010'lar da bile böyle bir özellik yok...

2. N

4x2&4x4 NİVA

Ynt: 4x2&4x4 NİVA 4x2 en kısa boylu vites kolundan (yani orta dif. kilidi) kontrol ediliyor... Yani en kısa kol; - en ilerideyken: 4x2 - ortadayken: kilitli 4x4 - en gerideyken: normal 4x4 oluyor. Yakıt tüketimini ne kadar azalttığını henüz "sağlıklı" bir şekilde ölçemedim. Çünkü aynı yere...
  3. N

Ruhsatlarımız Bize Ne Anlatıyor ?

Ynt: Ruhsatlarımız Bize Ne Anlatıyor ? Çeki demiri-kancası herhalükarda orjinal-işli olmalı... sonrasında 750 kg toplam ağırlık sınırına kadar resmi bir işlem gerekmiyor... Çekme karavanların 750 kg'mın altında da üstünde modelleri var...

4. N

Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?..

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. Vakyiyle romork yaptırdım... 750 kg sınırına kadar fren ve yasal-resmi işlem gerekmiyor ama çeki kancasının orjinal ve işli olması şartıyla... http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=556.15 Şimdi olsa 2. elini yarı fiyatına bulurdum diye düşünüyorum :)
  5. N

3. Diferansiyeli Olanlar ve Olmayanlar

Ynt: 3. Diferansiyeli Olanlar ve Olmayanlar Lada Niva sürekli 4 çeker olarak üretilen az sayıdaki arazi araçlarından biridir... Lakin bu konuya kafa yordum ve İstanbul'da bulduğum "promolada" adlı patentli bir parça sayesinde Nivayı isteğe bağlı 4x4 yaptık...

6. N

Yeni Bir Yakıt Sistemi; Sıvı Püskürtmeli LPG (Vialle LPI)

Ynt: Yeni Bir Yakıt Sistemi; Sıvı Püskürtmeli LPG (Vialle LPI) LPG hem ekonomik hem çevreci bir seçenek, lakin bu yeni sistemi denemek-görmek lazım... Bu arada CNG (doğalgaz) ve LPG kesinlikle geleceğin alternatif yakıtları... eğer arçta-sistemde arıza-sorun yoksa benzinden "hiç" farkı da...

7. N

Lada 4x4 Modernizasyon

Ynt: Lada 4x4 Modernizasyon Bu yeni şaftın sesi-titreşimi azalttığını biliyorum... internette bazı teknik açıklamalar var ama gelmeden-denemeden tam bilinmez...
  8. N

Lada 4x4 Modernizasyon

Ynt: Lada 4x4 Modernizasyon Tşk Kaner... ne zaman geliyor bu Lada Niva M'ler artık...
  9. N

2010 4x4

Ynt: 2010 4x4 Niva 25 liraya sıfır alınabilecek tek aracı taşıtı... hatta en son gördüğüm tam olarak anahtar teslim fiyatı 24.800 olacaktı... Lakin motor 1700 cc... malum sürekli 4 çeker... Hidrolik direksiyon standart. Bir de isteğe bağlı LPG var... birkaç da renk seceneği o kadar...

10. N

Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina ATSC, L200'lerde ıslak-buzlu zeminlerde; kaymaya karşı, daha güvenli-dengeli sürüş amaçlı bir sistem (ama satandart değil isteğe bağlı)...

11. N

Niva Bu Fiyata Uygun mu?

Ynt: Niva Bu Fiyata Uygun mu? Çok iyi bildiğin-tanıdığın bir araç olmadığı sürece... Ucuza alır toplatırım demeyim! sabredin daha temiz-toplu, üst model bulun... bir de 1.7 motor tercih edin derim...
  12. N

yeni ve acemi biri olarak bazı konularda yardıma ihtiyacım olcak

Ynt: yeni ve acemi biri olarak bazı konularda yardıma ihtiyacım olcak 2006 ve 10 lira ise çok iyi almışsınız... inşallah almadan denem sürüşü yapıp iyi bir ustaya da göstermişsinizdir...

13. N

Yedek Parça Fiyatları için acil yardım.

Ynt: Yedek Parça Fiyatları için acil yardım. Tüm Lada-Niva parçaları konusunda... Çelik Motor yada... İSTANBUL/PEHLİVAN OTO/Nihat beyle irtibata gecebilirsiniz; 535 719 57 32 532 626 26 77 212 585 76 98 212 586 52 73 Ayrıntılar; http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=1677.0
  14. N

Bir 4x4 üm Yok Diyenler....

Ynt: Bir 4x4 üm Yok Diyenler.... Çocukluk, gençlik yıllarım hiç olmazsa yaz tatillerinde de olsa hep köyde, taşrada geçti... Köyde doğduğum için olsa gerek... Toprağı, hayvanları, bitkileri hep sevdim... gidişat belliydi ve... Ziraat mühendisi oldum, hatta lisans üstü çalışmalar...vs. Şimdi...
  15. N

Garip Bir Durum İçin Yardım

Ynt: Garip Bir Durum İçin Yardım Usta değilim ama ilk bakılacak/akla gelen yerler; - Benzin/LPG deposu, - Vitesler doğru konumda mı? - Bujiler, - Debriyaj seti, - Aracı satan kişiye de bir sormakta da fayda var derim... En iyisi hiç durmayın iyi bir usta/servis bulun :)

16. N

Lütfen Yardım Edin

Ynt: Lütfen Yardım Edin Hayırlı olsun... kazasız sürüşler...
  17. N

Niva'ya Lastik

Ynt: Niva'ya Lastik Yerinizde olsam; BF Goodrich-AT veya B. Dualer-AT arasında seçim yapardım... yada Avon RANGER A-T... (C. Tires'e de bakın derim)... Bir kere para verip rahat ederdim... sürüş güvenliğinin-kalitesinin en az 1/3'ü lastik kalitesidir... Bu arada tekrar ediyorum Niva...
  18. N

Niva'ya Lastik

Ynt: Niva'ya Lastik Tek takım lastik ve Niva tek araç olacaksa kesinlikle 4 mevsim-AT bir lastik derim... Buralara da bir bakın derim; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=3367.0 http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=651.0 http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=188.0

19. N

yeni ve acemi biri olarak bazı konularda yardıma ihtiyacım olcak

Ynt: yeni ve acemi biri olarak bazı konularda yardıma ihtiyacım olcak Hayırlı olsun... - gaz pedalınızda sorun olabilir (bakın/yağlatın...vs) - direksiyonu yaklaşık 1000-1500 TL masrafla hidroliğe yada daha az masrafla yumuşak turluya çevirebilirsiniz... - Her araçtaki bakımlar dışında arazi...
  20. N

Lada 4x4 Modernizasyon

Ynt: Lada 4x4 Modernizasyon Etrafı bu orjinal parçayla çevirince ses olmasın diye halıfleks hazırladım alt tarafa... parçayı bulamazsam artık kendi imalatımızı devreye sokarız:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri