Arama sonuçlarınız

1. E

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. koltukların yakışmış... güle güle kullan... eminim değerini hissedeceksin.

2. E

Satılık - Discovery 2 için ön soft A bar

Ynt: Satılık - Discovery 2 için ön soft A bar güle güle kullan. yakışmış.
  3. E

Satılık - Discovery 2 için ön soft A bar

Ynt: Satılık - Discovery 2 için ön soft A bar Arkadaşlar, Kusura bakmayın, ilanı unutmuşum. İlandaki koruma barı satıldı. Şuan için başka bir bar yok. Olursa yeni bir ilan ile açarız. Disco 2 soft bar ufak bir müdahale ile Disco 1'e de uyar. Ama, çok yakıştığını söyleyemeyeceğim. Yönetici...

4. E

Kasko yaptırmalı mı acaba ???

Ynt: Kasko yaptırmalı mı acaba ??? Burak bey; 2005'ten bu yana aracımın kaskosunu Tekfen Sigorta'ya yaptırıyorum. Tavsiye ederim. kolay gelsin.
  5. E

Satılık - Land Rover Discovery 1998 Puma 130PS

Ynt: Satılık - Land Rover Discovery 1998 Puma 130PS Merhaba; Puma motor, dediğiniz gibi, Ford Transit'lerde (minibüs, kamyonet, van) çıkan 2.402cc hacmindeki 4 silindirli motora verilen isim. Günümüz Defender'larında TDCI versiyonu kullanılan bu motorun eski tip mekanik mazot pompalısını...

6. E

Satılık - Land Rover Discovery 1998 Puma 130PS

Ynt: Satılık - Land Rover Discovery 1998 Puma 130PS Merhaba, İlginize teşekkür ederim. İlan ne yazık ki güncel. Araç yarın TÜV Türk muayenesine giriyor. İyi günler.

7. E

Satılık - Land Rover için çeşitli ikinci el parçalar

Ynt: Satılık - Land Rover için çeşitli ikinci el parçalar Merhaba, maalesef bu konuda bir bilgim yok. Iyi aksamlar.
  8. E

1997 model RR 4.6 motoru hakkında yardım

Ynt: 1997 model RR 4.6 motoru hakkında yardım Merhaba, Sorunuzu biraz açmak lazım: - satılık olarak mı almak istiyorsunuz? sıfır mı yoksa çıkma mı arıyorsunuz? - motoru bakımdan geçirip sıfırlamak mı istiyorsunuz? teşekkürler.
  9. E

Bull Bar arıyorum.

Ynt: Bull Bar arıyorum. Ünal Usta'da olacaktı. tel 532 465 6634.

10. E

Defender boost janta en büyük hangi ölçüyü takabilirim?

Ynt: Defender boost janta en büyük hangi ölçüyü takabilirim? 28.5 * 0.75 * 2 + 40.64 = 83.39cm 25.5 * 0.85 * 2 + 40.64 = 83.99cm --> 6mm daha buyuk

11. E

Ynt: Defender boost janta en büyük hangi ölçüyü takabilirim? Dar lastik camurda daha basarili. Genis lastik ayni boy oldugunda dar lastikten agir oldugu icin daha cok yakit tuketmene sebep olur. Hafif lastik motoru daha az yorar. O acidan daha rahat edersin demistim.
  12. E

Ynt: Defender boost janta en büyük hangi ölçüyü takabilirim? 285 75 16 yerine 255 85 16 al. Ayni ebat, ama daha rahat edersin.

13. E

Ynt: Defender boost janta en büyük hangi ölçüyü takabilirim? Umut, 265 75 16 ebadı 31.5" oluyor. eğer 33" istiyorsan, tavsiyem 33x9.5 16 al. bu lastiği taktığında LT230'daki HI dişlisini 1.22'den 1.44 veya 1.66'ya çekmen gerekebilir. Deneyerek en uygun kullanım oranına karar verebilirsin...
  14. E

1995 disco 2,5 tdi

Ynt: 1995 disco 2,5 tdi Bahsi linkteki araç orjinalse 300TDI motorludur. VM motor TR'de çok az ve Range Rover'larda var.
  15. E

DİSCOVERY İÇİN ARKA DİFFLOCK

Ynt: DİSCOVERY İÇİN ARKA DİFFLOCK 100% kilit, kaynak yapılmış bir dingile benzemez. Virajlardaki tur farkına müsaadesi var. İki teker arasındaki fark markasına göre belirli bir tur farkına ulaşınca devreye giriyor. Bu mekanik kilidi bir çok Discovery ve Defender sahibi kullanıyor. Eminim viraj...

16. E

Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz) MKG abi, Güle güle bin... Gayet güzel gidiyor. Yeni telsizinin de çok yakıştığını söylemem lazım. Ercan bey; Yeni görevinizde başarılar dilerim. Ciddi bir konu. Herkesin görev alabileceği bir iş değil. Kolay gelsin.
  17. E

Ynt: DİSCOVERY İÇİN ARKA DİFFLOCK İki türü var: - Mekanik: Sürekli devrede demek tam doğru değil.. İki teker arasındaki belirli bir tork veya tur farkı oluştuğunda devreye giren türleri var. Ama kontrol sizde değil, kilitte. diğer seçeneğe göre ucuzdur, sorunsuzdur. Benim tercihim mekanik...
  18. E

discovery iç dizayn

Ynt: discovery iç dizayn Discovery'nin ön konsolu Defender'lar gibi kaplama olmadığı için, ufak tefek tamiratlardan başka döşemecilerin yapabileceği çok fazla bir şey yok. Ön konsolu komple değiştirebilirsiniz, ya da kırık dökük parça eğer ayrılabilir parçalardan birisi ise sadece onu sipariş...

19. E

Ynt: DİSCOVERY İÇİN ARKA DİFFLOCK Huma oto'dan Detroit 100% kilit isteyin. Araç şase numarası ile sipariş edin, hata olmaz. Aynı yer takar.
  20. E

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Bu konudan emin misiniz? Def, disco 1, RRC jantları aynıdır. Boost'ların Def'e direkt uyması lazım. Eğer illaki spacer alacaksanız, 30mm alın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri