Arama sonuçlarınız

1. sinan-izmir

Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Kamp - Doğançay Köyü Yürüyüşü (13 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Kamp - Doğançay Köyü Yürüyüşü (13 Aralık 2009) Aslında o yüzden sordum ben de :D Birara bir deneme yaparız,bakalım yanına kadar gidebilecekmiyiz. Koordinatlar için teşekkürler Murat abi.

2. sinan-izmir

F650GS için Yan Çanta Tavsiyesi

Ynt: F650GS için Yan Çanta Tavsiyesi Yan çantaların kesinlikle üstten kapaklı olması lazım bence,hele ki çıktığınız gezilerde kamp atarak konaklıyorsanız.Hem kullanımı daha rahat oluyor hemde tabure,masa niyetine kullabiliyorsunuz :D
  3. sinan-izmir

Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Kamp - Doğançay Köyü Yürüyüşü (13 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Kamp - Doğançay Köyü Yürüyüşü (13 Aralık 2009) Hiç beğenmedim gezinizi,ne o öyle yağmur yok,kar yok ,çamur yok.Tatlısu trekkingcileri sizi ;D ;D ;D Bu şelalenin yerini çok merak ettim ben şimdi.G.E. üzerinden gösterebilme veya koordinat verme...

4. sinan-izmir

Grand Vitara 1.9 DDIS Motorlarda Elektrikli Turbo Soğutma Pompası

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDIS Motorlarda Elektrikli Turbo Soğutma Pompası Turbonun sıcaklığını etkileyen tek faktör egzos gazının sıcaklığı zaten.Ki yüksek performanslı motorlarda bu sıcaklık tahmin ettiğinizin çok üstünde,1000 dereceden daha yüksektir.Binek araçlarda bu sıcaklık bu derecden çok...
  5. sinan-izmir

Motor ve Müzik

Ynt: Motor ve Müzik Motor sürerken müzik dinlemek??? Motor sesi müziği boğar evet,motor sesinden çok rüzgar sesi boğar zaten. Bunun dışında ne kadar aheste gidilecek de olsa motorda müzik dinlemek arabada müzik dinlemeye benzemez.Müzik dinlemek uğruna ufak bir dikkatsizlik kötü sonuçlar yaşatmasın.

6. sinan-izmir

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDIS Motorlarda Elektrikli Turbo Soğutma Pompası Doğrudur Ahmet abi.İşte bu yüzden de turbonun hızlı soğumasını engellemek için değil,tam aksine aşırı ısınmasını ve uniform bir şekilde soğumasını sağlamak için rolantide biraz beklemek tavsiye edilir.Motorda da turboda da...

7. sinan-izmir

Tekerleksiz Bisiklet Hakkında.?

Ynt: Tekerleksiz Bisiklet Hakkında.? İnsan sonuçta bir makine değil.Bu değerleri teorik olarak hesaplamak bu yüzden çok zor.Ama sprint bir yarıştan bahsediyorsak (yaklaşık 30-60 saniye) verdiğim değerleri 3 ile çarpabilirsiniz yine yaklaşık olarak.
  8. sinan-izmir

Tekerleksiz Bisiklet Hakkında.?

Ynt: Tekerleksiz Bisiklet Hakkında.? Merhaba,ben yardımcı olmaya çalışayım konu hakkında. İnsanın pedal çevirerek üretebileceği güç konusuna gelince.. Maksimun gücü sormuşsunuz ama bildiğiniz gibi maksimum güç anlık olarak ölçülen güçtür ve incelediğimiz konuda pek bir işimize yaramaz.O yüzden...
  9. sinan-izmir

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDIS Motorlarda Elektrikli Turbo Soğutma Pompası Ben aynı zamanda konunun mantığını da açıklayan bir soru sorayım o zaman size.Turbolu veya atmosferik bir aracınız var;ortalama bir hava sıcaklığında aracınızı kullanıyorsunuz ve stop ettikten sonra elinizdeki termometreyle...

10. sinan-izmir

Dağcılık Lisansı

Ynt: Dağcılık Lisansı Dağcılık dahil her sporda lisans bir sporcu kimliğidir.Aldığınız lisansın üstünde de ''sporcu lisansı'' tanımlaması vardır.Bu sizin amatör veya profesyonel girdiğiniz her müsabakada ve organizasyonda kullanacağınız bir kimliktir.Ne herhangi bir yeterlilik belgesi ne de bir...

11. sinan-izmir

Murat Vural (mrtvural) Arkadaşımızı Tebrik Ediyoruz..

Ynt: Murat Vural (mrtvural) Arkadaşımızı Tebrik Ediyoruz.. Güzel fotoğraf ;)Tebrikler Murat abi.
  12. sinan-izmir

Mapsource'dan Garmin'e iz kaydı aktarma

Ynt: Mapsource'dan Garmin'e iz kaydı aktarma Evet.''Filter'' seçeneğiyle nokta sayısını 500 ün altına indirmek de mümkün.Ama çok uzun veya karışık rotalarda istediğiniz ayrıntı azalıyor bu şekilde. Selamlar.

13. sinan-izmir

Mapsource'dan Garmin'e iz kaydı aktarma

Mapsource da hazırladığınız iz kaydı (track) dosyalarını cihazınıza aktarırken eğer iz kaydı 500 den fazla nokta içeriyorsa cihaz bunu kabul etmiyor ve ''track truncated'' diye bir uyarı verip aktarmaya çalıştığınız kaydı 500 noktaya kırpıyor.Ki çoğu zaman da hazırladığınız iz kaydı yaklaşık 10...
  14. sinan-izmir

Türkiye 10 M Topo Garmin 2009

Ynt: Türkiye 10 M Topo Garmin 2009 C:/Garmin/FAM_809/I0000329.TYP dosyası bulunamadı diyor tam olarak. ** 10 download tan sonra dosyayı kilitliyor.Part 1 tekrar yüklensede bu sefer diğerlerinin indirimine izin vermeyecek.Ya **de ücretli hesabı olan biri yükleyecek dosyaları...
  15. sinan-izmir

Türkiye 10 M Topo Garmin 2009

Ynt: Türkiye 10 M Topo Garmin 2009 Ben haritayı indirip kurdum.Mapsource da sorunsuz açıyor fakat cihaza gönderirken hata veriyor.''.....I0000329.TYP'' dosyası bulunamadı diyor klasörde gözükmesine rağmen.Aynı sorunla karşılaşan varmı?

16. sinan-izmir

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve Biz bu geziyi Mayısta yapmışız ve zirve yolu hem kuzeyden hem güneyden kapalıydı.23 Nisana kadar da karların büyük kısmı erir sanırım.Erimese de en kötü ihtimalle bisikleti sırtlayıp gideceksiniz yine yolun bir kısmını.Ama sis ve soğukla karşılaşmayacağınız için daha...
  17. sinan-izmir

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve Evet Murat abi.Yol ordan başlayıp varyantlarla vericilerin olduğu yere geliyor.Ordanda aşağı doğru,Kemerköye iniyor.Kemerköyden Birgiye kadar da asfalt yol var.
  18. sinan-izmir

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve Tebrikler; Kayak merkezinden zirveye çıkış gerçekten de yorucu olmuşa benziyor.Aslında zirveden Birgiye inen yol çok belirgin ama sisin azizliğine uğramışsınız.Burnunun dibinden otoban geçse göremez insan,hele bir de yön duygusunu kaybettiğinizde sinir harbi...

19. sinan-izmir

İnsan Gücüyle Çalışan Lamba

Ynt: İnsan Gücüyle Çalışan Lamba Rampadaki arabanın dolabı yukarı çekebilmesi için arabaya göre bayağı hafif olması lazım.dolabın ağırlığına 500 kg desek 500x9.8x5/3600=6.8 watt günde iki kere dolap hareket etse 6.8x2=13.6 watt Ya bu adam evinde pek elektrik kullanmıyor.Ya da su katılmamış...
  20. sinan-izmir

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (01 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (01 Kasım 2009) Çok keyifli bir yürüyüş oldu.Kışın ilk gününü yağmurla ve rüzgarla beraber dağlarda karşıladık.Pazar günü de Spile kar düşmüş,Manisadan beyaz tepesi gözüküyordu Spilin bulutların arasından. Merak edenler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri